RainBird הבטחת

נ ע מ ה א

New member
RainBird הבטחת ../images/Emo7.gif

זוכר אותי?? אני זאת שכבר 4 שנים לא מצליחה להשתחרר מאהבה נכזבת... הצעת לי להסתובב בבית עם קרטון, לאסוף את כל הדברים שמזכירים לי אותו ולשרוף... עשיתי, עברו כמה ימים והשכחה לא נראית באופק... בבקשהההההההההההההההההההה, איזשהו כישוף קטנטן שיעזור לי לשכוח אותו??? ולכל האחרים- תודה על העצות שלכם-(הגלידות), אבל חוץ מלהביא לי 700 גר' של העלאה במשקל, זה לא עזר יותר מדי... תודה בכל אופן :)

Diableror

New member
אולי ...

תקראי שוב את השורה האדומה למעלה ואח"כ תזימני תור לפסיכולוג/יועץ/קבוצת תמיכה ? Diableror

נ ע מ ה א

New member
הסברתי את עצמי בהודעה הקודמת

שכתבתי בפורום... אני לא מבקשת כישוף במטרה לפגוע באחרים או לתמרן אותם, זה קשור אך ורק בי, אני רוצה לשכוח את האדם הזה.. וחוץ מזה, הוא אמר שהוא יעזור לי :) ובנוגע לטיפולים פסיכולוגיים למינהם, כבר ניסית, בגלל זה אני כ"כ נואשת...

Journey D

New member
שכיחה

"אני רוצה לשכוח את האדם הזה..." באמת? את רוצה לשכוח את כל הרגעים הטובים, את כל השיעורים לחיים שלמדת ממנו, את כל הזמן היקר הזה? וכל זה בגלל אהבה נכזבת? מניסיון הדרך הטובה זה לא לשכוח - (כי לדעתי זה בזבוז של זמן יקר) אלא לזכור ולאמץ ללב ולהשלים אם המצב, להשלים כי מה שהיה נגמר ושיש סיכוי (ענק) שזה יחזור על עצמו אם אחר. להיפתר מכל החפצים זה צעד חשוב להשלמה שזה נגמר, אבל לא הצעד העיקרי. השלמת אם העובדה שאתם לא תיהיו ביחד זה צעד שני עכשיו את צריכה להיות קצת אם עצמך להתרכז בחיים שלך, ולזכור את ההנאה שחווית ולשאוף לגלות אותה מחדש אם אחר, לא להשוות בין עבר להווה או עתיד, את צריכה להיות מוכנה להרפתקאה חדשה ולהנאות חדשות. לשבת לחשוב כל הזמן על העבר ולראות מתי כבר הוא ישכח זה צעד שגוי (ונפוץ) - הרי המטרה היא להשאיר את העבר מאחור - בזה שאת כל הזמן בודקת אם הוא הכן נשכח את כל הזמן שומרת אותו חי ופועם בראשך ובליבך. עכשיו כשסיימתי את "לזבל לך במוח" על אהבה נחזור לנושא היותר חשוב והוא הקסם או הלחש שאת רוצה לעשות. אני תמיד החשבתי את ההאהבה לאחד הקסמים החזקים ביותר - יש בכוחה לרפות, לחזק, לעודד, לגרום לשמחה וכד'... וכמובן גם את ההפך מכל אלה. היותר נחמד בקסם הזה שבקסם המיוחד הזה הוא שאת הוא הגורם המרכזי שלו. וכמו שהיה בכוחך להפעילו כך יש בכוחך להפסיקו - וכאן בא המשפט "אתה לא בוחר להתאהב זה פשוט קורה". נכון זה פשוט קורה כי לא צריך לעשות יותר מידי כשזה נוגע בהאהבה. אהבה שהיא מורכבת מידי לא מצליחה אבל כשהיא פשוטה היא עובדת. שמחזיקים אותה חזק היא נשברת כששומרים עליה חופשיה היא זורמת. את כרגע עושה את האהבה שלך גם מורכבת וגם מחזיקה אותה חזק. מורכבת - בכך שאת כבר נואשת, ניסית כמעט הכל חוץ מדבר אחד... מחזיקה חזק - את כלכך רוצה לשכוח אותה שאת פשוט שומרת אותה תמיד קרוב. אם פשוט תשלימי אם מה שהיה ותבחרי לקבל את זה ולפתוח את עצמך לשינוי האהבה תשתחרר. וכשזה יקרה היא גם תהפוך להיות פשוטה ותזרום גם במערכות יחסים אחרות. וכמובן יש את עניין הזמן, כמו שנאמר לך דברים לוקחים זמן... לוקח זמן להשלים אם המצב. לוקח זמן להבין. לוקח זמן לקום על הרגליים ולהמשיך ללכת. כמה זמן... זה תלוי בעיקר בך. תתחילי להרגיש אם הראש ולחשוב אם הלב - בדרך הזו את כבר תמצאי את הלחש שלך שיעזור לך לצאת מזה. ואם כל מה שכתבתי לך לא עוזר וסתם בזבז לך את הזמן (היקר
) אני מצטער, ומקווה שיעזרו לך. דן

RainBird

New member
כמה ימים זה מעט מידי זמן לדבר מאגי או מנטלי לפעול, אבל אני צריך עוד מידע, האם כבר וויתרת עליו? במחשבות וכדומה?

נ ע מ ה א

New member
כן, וויתרתי,

אני יודעת שאין סיכוי שנהייה יחד.. אבל הזכרונות לא מרפים ממני ובכל פעם שאני חושבת עליו אני מאבדת איזון... הכי רע בכל העניין הוא שאני לא יכולה לראות את עצמי עם אף אחד אחר מלבדו ובעקבות כך אניל א מצליחה להחזיק במערכות יחסים...

למעלה