r33...מישהו חוץ ממני ניסה?

chaplin81

New member
r33...מישהו חוץ ממני ניסה?

היי ח'ברה, אממ... טוב, אמא שלי (
) מצאה משהו עבורי לפני כמה ח'.. ת'אמת, שכב אצלי בארון,אבל נעזר בבקבוק הזה מדי פעם.. קוראים לזה R33, זה משהו הומפטי לאפילפסיה.. בתכלס, שאני ממש לא מרגיש טוב (שינה לא סדירה,שתיה ושאר ירקות) אני לוקח את זה,ואני די מסתדר אחרי כמה רגעים (1-30 דק') http://www.reckeweg.com/products.htm מכירים?

tropical888

New member
הי chaplin81

נכנסתי לאתר הזה כדי לבדוק מה זה בדיוק... האם זה כמו סירופ שלוקחים בזמן שיש התקף או ניתוק ??? ואיך זה באמת עוזר? אני מבינה שזה לא משפיע על הכדורים שאנו לוקחים

chaplin81

New member
תשובות חלקיות..

לא משפיע על הכדורים (אני לוקח דפלאפט) אממ.. אני פשוט יודע שאני הולך לקבל התקף (או קרוב ל..) ואז לוקח כמה טיפות (10 לפי מה שכתוב) אני זוכר שהיה כתוב שאם מקבלים התקף אז לקחת 15 טיפות, וכל יום לאחר מכן במשך שבועיים 10 ט' כל יום.. ב-90% זה עוזר .. אתמול חזרתי ממש מאוחר מפאב.. (נא לחסוך ממני ביקורת!) וקמתי היום ולא הרגשתי טוב, לקחתי וזה עזר.. גם במידה ולא, עדיין אני מוצא את ההתקפים פחותים בכמות ובעוצמה. אבל שוב.. יש מקרים שגם אלוהים לא יעזור..

chaplin81

New member
אני שתיתי ..

2 בירות (לייף בלונד..יאממממי) .. וחזרנו מאוחר. לי זה עוזר אבל אני חושב שכל אחד אחד מגיב אחרת, בגלל זה שאלתי אם אחרים ניסו

chaplin81

New member
god...

לרגע שכחנו את המגבלות שלנו..אופפ.. קשה לי לקום אח"כ ללימודים.. היו זמנים... מתי...מתי אני אהיה ילד טוב..
בכל מקרה.. את מוזמן לב"ש.. לייף יותר טעים!! (ו.. בלונד תמיד טעים
)

רק ויין שטפן../images/Emo72.gif

יש לנו מגבלות, אבל אם לא נרשה לעצמנו, מדי-פעם, להתפרק במידה ובגבולות הטעם-הטוב, נהייה סתם אנשים מתוסכלים לחלוטין. הכל תלוי בנו ובאחריות שלנו כל אחד לעצמו ולידיעת הגבולות שלו. האושר, השלווה, שמחת-החיים, הרגיעה... הם חשובים בדיוק כמו התרופות לחולי-הנפילה, כדי למנוע התקפים.

chaplin81

New member
דארלינג..

את צודקת לחלוטין.. זכור לי איפשהו שכתבתי בפורום שאם לא נצא מהכללים לא נשמור עליהם באופן קבוע... והכי חשוב שמחת חיים.. לא ברסלב.. אבל, damn! שהם צודקים, הם צודקים!

chaplin81

New member
ממש מצחיק ל..

לעשות סקר שוק אפילפטי לגבי "איזה אלכוהול את/ה מעדיף/ה" ? נרים כוסית לכבוד האבסורד..

DesertVoise

New member
פשוט מאוד

יושבים, מצחקקים , שותים ומשלמים. מסימים אם כאב ראש, הקאות, וחוסר שליטה. זה ניראה לי מאוד עצלני, וטיפשי. ה- W היא בטח בשביל WITH אז זה הרבה יותר טוב. אני אישית אף פעם לא הצלחתי להתחבר לקטע השתיה, ולכל הסובב אותה, בברים. אני גם לא מצליח להבין את האנשים שניזרקים ימים ושבועות על החוף. ומכולם אני מבקש סליחה.

chaplin81

New member
טוב..

הקיצור הוא של: what the fuck??!!! (לא כולל סימני תמיהה בהמשך) כל אדם ועולמו, בחוף אני מוצא את השקט שלי יותר מכל מקום אחר.. אחלה של אנרגיות (ולא.. אני הכי מחובר לעולם,לא על סמים ושאר ירקות).. פשוט, הריח והשקט ומרחב הלא מנוצל, זה פשוט זה!! פאבים זה מקומות מדליקים.. ראשית, הח'ברה מתאספים שם וכיף,אחלה אווירה,מוזיקה(massive attack) סתם לשבת ולרכל על כל דבר שזז..או פשוט לבדוק את הבנות ,חוצ'מזה.. אתה נרגע מהיום העמוס (שיש לכוללללם) או, בודק את הבנות.. וגם, יש אחלה של שתיה (אבל אתה תחלוק עליי) או,שוב.. לבדוק את הבנות.. אבל.. כל אחד ועולמו, רק לא מבין איך זה עושה אותי עצלן..

DesertVoise

New member
חשבתי קצת, ומנסה להבין

אני, למשל באזור מיצפה רמון, גם מוצא שקט, כמו שתיארת. ענין הפאבים, עדין נישאר בעיה אצלי.מה שתיארת יכול להטריף אותי. אבל אני מכיר רבים וטובים שמבקרים בהם. אני נירגע, כמו עכשיו, טלויזיה+אינטרנט, ולישון. לא נידרש פאב לזה.

chaplin81

New member
אחח....

מיצפה רמון... הייתי במילואים במחנה לחצי יום השבוע.. אחלה של איזור!! העיקר שאתה מרוצה..

desert

ההתפרקות לא חייבת להיות בשתיה, זה יכול להיות גם ספורט אתגרי... זה יכול להיות טיול רגלי ארוך בטבע... זה יכול להיות הרבה דברים... אבל... לכל אדם יש את הצרכים שלו, ולא כל התפרקות צריכה להכיל בתוכה תוכן מיוחד. יש התפרקויות, שהן סתמיות, או כמו שאתה קורא לזה "התפרקות לעצלנים", מדי פעם... לא צריך להשתכר, מספיק לשתות מעט, כדי להנות, וגם לא כדאי לשתות כל יום. אני, לדוגמא, פעם בשבועיים הולכת לפאב עם בן-הזוג שלי ומרשה לעצמי לשתות קצת - זו אחת מכמה וכמה צורות ההתפרקות שלי.

אותי ריקוד מרגיע

הייתי רוקדת 3 פעמים אבל עכשיו לצערי זה רק פעם אחת.. ואני במצב רוח הכי טוב שלי כשאני רוקדת.. אבל קורא שאני שותה במסיבות(קצת! לא הרבה בכלל) כדי להשתחחר קצת מהעצבים..

למעלה