R&B - דיון קטן

• פותח הנושא Liyah
  • פורסם בתאריך

dune d

New member
גם עסק שחור משמיעים סול

ו-R&B זה לא אומר שזה סיגנון מצליח בארץ, שלא נדבר על המצעדים בארץ.

volatile

New member
../images/Emo32.gif עוד דיון קטן קורל

למה את לא אוהבת אותי יותר :( קריר במקס בלעדייך (יכול להיות שזה המיזוג אבל עדיין). כל פעם אחרי שאני אוכל את הוואפל הבלגי יש לי דקירות בבטן מהבגידה בך (יכול להיות שזה עודף המתוק אבל עדיין). וכל פעם שאני עובר בחור בשחור אני מחפש סינגלים של אריקה באדו מתוך אינסטינקט (ייתכן שמדובר בסינגל שאני מנסה להשיג כבר שנים של מיקיאגי) קיצר אם לא הבנת את הרמז. אני מתגעגע.

volatile

New member
היי שים לב

עשיתי לו את כל העבודה בסוגריים. עלייך אני יודע כבר שאי אפשר לסמוך.

Liyah

New member
הטלפון נשאר אותו טלפון

הכתובת נשארה אותה כתובת, ואני נשארתי אותה... אני. אני אשמח אם לא נפתח את הדיון הזה על גבי הפורום... תודה,

DJ$upreme

New member
לרגע השתמע מהדיון הזה שאת מוכנה לדבר עם פלג

בחיים האמיתיים, התנסחי בזהירות!

tomoshe

New member
לא צריך אותי יותר בנושא הזה

אתה עושה עבודה טובה.

tomoshe

New member
בוא ונראה אם הבנתי

כל פעם שעובר בחור שחור יש לך דקירה בבטן? ואתה חושב שזה מיקיאגי? מעניין.

sabbo4soulico

New member
הנה דוגמא...!!!

מלכה אינגדשט (כן אחות של איילה) אלבום שעשינו איתה אבל עוד לא יצא... www.myspace.com/malcaingadeshet

TakTik

New member
אגב, עד 2 ישראלים שעושים סול נפלא

פאנסט ופאנקשטיין... היום שמעתי את האלבום של פאנסט בדרך לעבודה - היה תענוג. ופאנקנשטיין, מלכים בסול, בדיוק כמו בפאנק.

TeeAnTee

New member
פאנסט מצויינים

בכלל כל מה שאמסי קרולינה נגעה בו הוא זהב טהור.

Funky Giraffe

New member
אם כך אתה מגדיר את זה... בכבוד

בפאנקנשטיין יש בלדות אבל אין בהן מבחינתי "קריצה שחורה" עמוקה של ממש בשירה של אמסי קרולינה לעומת זאת יש המון מוטיבים שאפשר לומר בוודאות שהם באים מהSOUL למרות שהקול שלה עושה לי רע.

חחחח דווקא עכשיו כשאתה מביא אותה בהפוכה

אני לא מסכים איתך! סתם סתם לא נגזים, אני לא שומע פאנקשטיין אבל היה להם איזה קליפ לשיר שקט כזה באנגלית וזה היה סול אחי, לגמרי.

TakTik

New member
ידידי הפאנקי

I Want your Love זה שיר סול נפלא,So Long הוא כמו שאומר צדי צרפתי - "ליד". The Morning Hush הוא סול כמו שסול צריך להיות...נבנה לאט ומתקדם. גם Good To Be Dead קרוב מאוד. ואני חייב לומר, שלמרות שלא אהבתי את הקול של קרולינה ב"לא ציפיתי", הוא יושב מושלם על המוזיקה של פאנסט. מוזיקת ראג'יי-סול אווירתית שמושלם ליום קיץ חם.

Funky Giraffe

New member
וואללה מורנינג האש אני מקבל

איזה שיר זה יא אולוהים, למות... פאנסט סבבה רצח. המוסיקה שלהם מכסה.

TomTal

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifתרגום חופשי../images/Emo41.gif

בלוג ממש מגניב שבו מתרגמים שירים מאנגלית לעברית בתרגום חופשי והתוצאה קורעת. היום לדוגמה פורסם התרגום של My Humps של Black Eyed Peas. לכניסה לחצו פה תהנו

למעלה