נונה דיסק גאוני אין ספק
הז'אנר לא מצליח בגלל חוסר בביצים. אני משתגע מהנטייה פה לעשות מוזיקה כדי למכור. השוק המסחרי כל כך מוגבל וחלש שאני מאמין שקודם כל זה צריך להיות בשביל המוזיקה. סדרי העדיפויות פה התהפכו. היום כדי להיות אמן מצליח צריך איזה אביב גפן/בוגרי רימון שיכתבו לך שירים שנשמעים אותו הדבר תמיד. איפה המוזיקה לשם המוזיקה לשם אהבה למוזיקה ולשם הרצון ליצור. תקראו לי נאיבי, תקראו לי תמים (למרות שזה ממש לא יעלום את האופי המניפולטיבי שלי) כשמשהו טוב הוא טוב. ומהניסיון שלי מעטים הדברים הטובים שלא זוכים לחשיפה ולאהבה מהקהל. ברור לי אישית שבאיזשהו שלב בחיים אני אקום ואכנס לתוך עולם המוזיקה בצורה רצינית. אני בטח לא אעשה את זה לפני שזה יבער לי בפינה של הבטן. יותר מדי אנשים עושים בארץ מוזיקה כשזה לא בוער בהם. בגלל זה גם השוק שלנו נשמע כמו שהוא נשמע. ללא גיוון. לרוב בלדות אפיות סטייל מירי מסיקה. הרדיו כל כך משעמם ורפטטיבי שאני אישית כבר לא מסוגל לשמוע אותו במכונית. למי אכפת ממבחן יפו. אנשים צריכים לשאול את עצמם למה בכלל הם נכנסו לתחום הלא רווחי של עשיית מוזיקה. והאם הם רוצים חשיפה בשביל להמשיך ליצור מוזיקה או בשביל להרוויח מזה (לא שיש דבר רע בזה, אבל אם זו המטרה שלך בתעשייה בארץ כדאי שתתאפס על עצמך ותבין שפה זה מקסימום תחביב יקר מאוד/עבודה נוספת). מוזיקה זו אמנות, נכון אנשים שכחו את זה כבר מזמן, אבל בסופו של דבר לא חסרים ציירים/סופרים ועוד' שעובדים בעוד הרבה גיגים בשביל להמשיך לעשות את הדבר הזה שבוער בהם. חבל שהשוק בארץ נהפך ל... "בוא נוציא סינגל, לא יש בו יותר מדי סול והרדיו לא קנה, אז נקח את האלבום לכיוון אחר ויותר רווחי" יש בכלל דבר כזה שנקרא חזון מוזיקלי? שורשים? או שאתה בראש ובראשונה זיקית שמשנה צבעים לפי מה שבאופנה... פלג. ד"א זה לא היה מיועד למישהו ספציפי, סתם קריאה לאמנים שמנסים ללכת לפי צו האופנה ולא מצליחים לעשות את זה כמו שצריך כי זה לא הם.