דיסקוגרפיה כאן אפשר למצא את כל האלבומים של מי שתבחר אלא שיש חלק שלא מפורטים השירים
T ThaGaPa New member 29/6/03 #22 דיסקוגרפיה כאן אפשר למצא את כל האלבומים של מי שתבחר אלא שיש חלק שלא מפורטים השירים
T ThaGaPa New member 29/6/03 #23 זה לא עובד אנסה שוב אפשר לחפש לפי אומנים מבצעים ואמנים מלחינים יש כאן אלפי שמות ואיזה מליון אלבומים
T ThaGaPa New member 29/6/03 #24 ARLETA האלבום ששמו הוא שיר ידוע שלה ומתוכו לקוח השיר ששרה ארלטה עם פנוס קצימיחא "פעם אחת אני זוכרת" אם תקליק על ארלטה תקבל את הדסקוגרפיה שלה
ARLETA האלבום ששמו הוא שיר ידוע שלה ומתוכו לקוח השיר ששרה ארלטה עם פנוס קצימיחא "פעם אחת אני זוכרת" אם תקליק על ארלטה תקבל את הדסקוגרפיה שלה
A amnonos New member 29/6/03 #30 המון תודה אולי האזנה אינטנסיבית לארלטה השקטה והחודרת תשכיח את השעמום וההטרדה שבקריאת ההתכתשויות חסרות הטעם שמציפות את הפורום הזה.
המון תודה אולי האזנה אינטנסיבית לארלטה השקטה והחודרת תשכיח את השעמום וההטרדה שבקריאת ההתכתשויות חסרות הטעם שמציפות את הפורום הזה.
T ThaGaPa New member 29/6/03 #26 לא, אני מתכוונת לזה אתמול בהשמעת בכורה כאן /שם ברדיו יאסו שאלתי האם משיהוא בכלל שומע
T ThaGaPa New member 29/6/03 #27 אולי אני אסע להופעה כדי שפנדליס יכתוב לי הקדשה ע"ג העטיפה של הדיסק שלו
F F a d i New member 29/6/03 #28 נראה לי כדאי...הדיסק שלו בדיפונו מאוד יפה ושאחרים שרים משיריו זו מחווה יפה אבל הוא נראה עצוב בכל התמונות שלו..מוזר!!
נראה לי כדאי...הדיסק שלו בדיפונו מאוד יפה ושאחרים שרים משיריו זו מחווה יפה אבל הוא נראה עצוב בכל התמונות שלו..מוזר!!
T ThaGaPa New member 29/6/03 #29 את הדיסק הזה יש לי הדיסק כולל ביצועים של שירים שהוא כתב לאחרים ולקוחים מאלבומים שונים (ראה דיסקוגרפיה באתר שלו) קראתי את הראיון עם גלקריה והיא מספרת על כך שהוא כותב שירים בשבילה ,ובהאזנה לדיסק החדש, יש שם לפחות שיר אחד שהיה נשמע יופי בפיה של גלקריה
את הדיסק הזה יש לי הדיסק כולל ביצועים של שירים שהוא כתב לאחרים ולקוחים מאלבומים שונים (ראה דיסקוגרפיה באתר שלו) קראתי את הראיון עם גלקריה והיא מספרת על כך שהוא כותב שירים בשבילה ,ובהאזנה לדיסק החדש, יש שם לפחות שיר אחד שהיה נשמע יופי בפיה של גלקריה