Rדיו Yasoo מארח את ThaGaPa

Yasoo

New member
Rדיו Yasoo מארח את ThaGaPa../images/Emo24.gif

כמעט 16 שעות של מוסיקה שערכה ThaGaPa טעמה המיוחד של עדינה ניכר לאורך כל 16 השעות שידור מבצעים צעירים מוסיקה מודרנית וכאלו שלא תמיד שומעים... ממולץ להאזין. תודה לך עדינה על כל השעות הניפלאות שאנו עומדים לחוות כאן ===================================== ואיך אפשר לא להודות לזהוב על חמש ורבע שעות של מוסיקה נהדרת... תודה תודה .... =====================================

ThaGaPa

New member
Alkinoon Ioannidis

ערב טוב לכם דבר ראשון מעניין, שאני קולטת את התחנה רק כשמשדרים THAGAPA קבצתי את השירים יפים מ 4 אלבומים וקצת מאלבום בהופעה להלן אשרשר את הדסקים שלו ודרך אגב יצא דיסק חדש חדש תשימו לב לעטיפות היפות של הדיסקים

ThaGaPa

New member
ΙΩΑΝΝΙΔ&#9

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΝΕΜΟΔΕΙΚΤΗΣ- 1999- את המוסיקה כתב בעצמו

ThaGaPa

New member
o dromos o xronos kai o ponos

Ο ΔΡΟΜΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ 1997 גם כאן המוסיקה שלו

ThaGaPa

New member
opos mistika kai isiha

ΟΠΩΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑ 1995 המוסיקה כתב NIKOS ZOUDIARIS

ThaGaPa

New member
הופעה חיה

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ושם משתתפות דימיטרה גלני ואלפתריה ארווניטקי כל אחת בביצוע נפלא אולי שמעתם כאן,כי אני הגעתי מאוחר

ThaGaPa

New member
מה יש עוד בתפריט?

פיקס לקס PUX LAX ואורחיהם (וסיליס קאראס, פסחליס טרזיס, יאניס פריוס, צליגופולו-שמלווה אותם הלהקה) פנדלי סלסינוס (איך לא?) אחים קצימיחאס ונראה בהמשך!

ThaGaPa

New member
איך אתם רוק יווני ??

למה??? לאן ברחתם???? הלהקה הזאת עם היתה שרה באנגלית, אם החברים בה היו נולדים במקום אחר היתה צריכה להיות לה הצלחה עולמית!!!

ThaGaPa

New member
האלבום הזה חובה

לכל אחד ואחת אמנם אין בוזוקי ,אך הביצועים של הזמרים הגדולים עם הלהקה מאוד מיוחדים.

F a d i

New member
עדינה תודה רבה וכל הכבוד על ההשקעה

שיהיה לך אחלה שבוע..!

sysyv

New member
מי היה מאמין - בוב דילן ביוונית

ועוד בעיבוד שמושפע מהביצוע המיתולוגי של ג'ימי הנדריקס. קשה לי להתרגל לשמוע רוק (שאני מאד אוהב) ביוונית. האם זה עדיין פיקס לאקס? לפחות השיר שבא אחריו (בהופעה?) מאד יווני ומאד יפה. יש להם הרמוניות קוליות מצויינות.

Yasoo

New member
עדינה ידעתי שאת התפריט את תגישי..

ויש לך גם מעריצים

ThaGaPa

New member
סוף סוף נגמר, ועכשיו האלבום המופלא

של XARIS&PANOS KATSIMIXAS PARALLILI DISKOGRAFIA איזה 20 שירים אפשר לשמוע שם את NTALARAS ARLETA STALIOS KAZANTZIDIS

ThaGaPa

New member
וגם

APURIMAC בביס סטוקס מ PIX LAX אנטוניס ורדיס בשיר הנהדר 2000 STO ELLAS TO

amnonos

New member
ארלטה המופלאה

כבר הזכרתי שהיא היתה הראשונה ואחריה שממה של כמעט 20 שנה כשהתחלתי את הרומן עם הרבטיקה. האם את יודעת איפה אני מוצא את הדיסקוגרפיה שלה עם פירוט השירים . יש לי שירים רבים ואני רוצה לסדר אותם בסדר המקורי

למעלה