Quit Quitting

E K O

New member
בראבו

חיכיתי שמישהו יזכיר את עניין המש"קים.... אתה יודע מה - נגיד שזה תפקיד ממש ממש לא חשוב ומיותר, אז הרי לך המיעוט של התפקידים המיותרים בצה"ל, שים לב שלא אמרתי שאין תפקידים מיותרים.... סייר גדר פנימית צריך שיהיה....

SupermanZW

Well-known member
אני חושב שאתה לא יודע מה זה סג"פ

הוא לא עושה כלום כל היום, המילואימניק בסוברית הוא זה שעושה את הסיורים בפועל, הסג"פ סתם מטייל בבסיס ובכלל לא מתבונן לעבר הגדר, הוא אפילו לא צריך לדווח נקודות, פעם בכמה שעות הוא צריך להיות בנקודה מסויימת (שממילא יש עליה שמירה) וזהו, שאר היום הוא יכול לישון.

E K O

New member
טוב

מצטער שאני חושב שצריך להיות נוהל פריצה לבסיס או התקפת הבסיס שחל גם על הסג"פ שישן כל היום....

SupermanZW

Well-known member
צריך להיות, אבל אין

וממילא רק דפ"רים קשים ובעלי קב"א שואף לאפס משובצים להיות סג"פים, במקרה חירום הנזק שיגרמו יהיה גבוה בהרבה מהתועלת.

E K O

New member
אתה יודע מה

אם להמשיך את הנימה שלך אז הנה - מצאת תפקיד לאנשים שהקב"א שלהם שואף לאפס, שכן הם כשירים לגיוס אבל לא מועילים.... אני מפחד לחשוב שאני צודק ד"א....

SupermanZW

Well-known member
מלכתחילה לא צריך לגייס חסרי תועלת

הם ממילא גורמים יותר נזק מתועלת.

E K O

New member
כוונה טובה, טעות מרה

תראה, אם לא יגייסו אנשים שהם לא יעילים לצבא, המשתמטים רק ירוויחו מזה, אנשים שלא יצליחו לזייף סעיפים רפואיים וכו' יזייפו מבחני קב"א ויוצאו מהשירות הסדיר באופן שיהיה חוקי [באם אי-גיוס מתגייסים לא יעילים יוצא לפועל] וזו הטעות, למרות שהכוונה שלך טובה מאוד.... אסור לשחרר אנשים מתפקיד על "טמטום", צה"ל יחטוף על זה באבי אביו....

SupermanZW

Well-known member
יש פתרון אחד בלבד

רק הפיכת צה"ל לצבא מקצועי תשפר את מצבו, ככל שיקדימו לעשות זאת כן ייטב.

Janem

New member
יש גם את מש"ק עפרונות...

התפקיד שלו זה לספור עפרונות. רציני...

Ivan Ivanov

New member
למה עוהד כללי זה תפקיד לא נחוץ?

רוב עובדי המטבח, עובדי רסר מוגדרים כעובדים כללים. האם עובד מטבח זה תפקיד לא נחוץ?

SupermanZW

Well-known member
כי

עובדי המטבח אינם עובדים כלליים, הטבחים אינם עובדים כלליים ואחראי חד"א הוא איש קבע אשר אינו עובד כללי, גם אחראי מטבח אינם עובדים כלליים, העובדים במטבח (שוטפי רצפה, כלים, מעמיסי אוכל וכדו') הם תורנים מתחלפים וזה אינו מקצועם הצבאי, הם אינם עובדים כלליים, עובדי הרס"ר אינם נחוצים, ממילא את כל העבודות שהם אמורים לעשות עושים תורנים (אשר כאמור מתחלפים ומקצועם הצבאי אינו עובדים כלליים) והם רק מגרבצים כל היום.

Drunk Bullet

New member
.

דבר ראשון כי אני בחורה ודבר שני, כי יש לי את המוזיקה, הדבר שאני חייבת להתמיד בו גם בזמן צבא אחרת, כל הזמן שאני יעסוק בזה עד אז הכל יילך לטימיון
Oh come on! There are women in the army, who have dangerous and combat duties, your excuse isn't relevant to out time. And your second part really pissed me off, there are people who at the age of 17-18, already have academic degree or highly rated jobs, and still, many of them serve in the most dangerous places. So come on, Music as an excuse?!​

eMiFrEaK

New member
חחחחחחחחחחחח

בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב.... אבל די העדפתי לשמור את זה... אל תשפוט אותה...היא אגואיסטית כמו כולנו..

למעלה