quick shifter בעד או נגד?

• פותח הנושא N3W
  • פורסם בתאריך

Nickelstickz

New member
yep ,this is the bike

Gareth did 1;45 with this bike ! guys with 2011 machines could not regardless the amount of electronics we did not get 1st place due to a crash we had any how Gareth will go to national this year backed by BMW on a brand new RR Schlowy Customs got the pits for them so when you come next you do Kyalami on a RR

מיצו

New member
בשביל הפרוטוקול, אם אני זוכר נכון אני עשיתי

משהו כמו 2:05 לדעתי, ובאותו יום חשבתי שרכבתי הכי מהר שיכולתי. אימונים באמת עושים את ההבדל...

Nickelstickz

New member
yep

it was in this range , Clinton and I surprised since any time below 2:10 give you a chance to enter the "B. fast Run" Category so you did very well N3W to prepare a bike for a track you will need to have every single bolt/nut secure to the bike ,anti freeze have to be replace with water and the rest is depends on the regulations/ the category you race under try to talk to some of the "older" guys on your track to give you some tips on how to prepare your bike and what you actually need to have not what "every one " put in i can see some of the guys with less then a month under their belt put stuff that they will need when they go to A category and spend money for nothing ride safe

N3W

New member
איפה המסלול הזה?

האופנוע נראה מדוגם. דרך אגב, בפעם הראשונה שהגעתי למסלול קיבלתי רשימה של דברים שחייבים להיות על האופנוע בשביל להכנס למסלול, אחד מהם היה מגן קטן שמונע בזמן החלקה מגע עם הגלג"ש האחורי, מוזר שלאופנוע הזה אין אותו. דרך אגב הרשימה הייתה ארוכה (ויקרה), כל מיני חלקים שצרים לאבטח (פקק ריקון שמן ועוד כמה חלקים), החלפתי חלק מהנוזלים של האופנוע, אני רוכב עם פרינג מקורי ומסתבר שלא אוהבים פנסים במסלול, ועוד ועוד.

מיצו

New member
המסלול הספציפי הזה - קיאלאמי, דרא"פ

שבוע של טירוף חושים של ממש. כשחזרתי כתבתי על זה, ואפילו ניסיתי לארגן ביחד עם גידי פרדר קבוצה לשם. להבנתי, הדיל שיכולתי להשיג (ביחד עם שלמה שכתב לך פה מעלי כמובן) היה הרבה יותר טוב, משתלם ושווה מכל דיל רכיבה באירופה (אני יודע שאתה לא נמצא בישראל כעת). הבעיה היתה העלות ל- 7 ימים. לא שזה היה בשמיים, אבל אין טעם לנסוע לפחות מ- 7 ימים, ואמנם מקבלים גם אופנוע מדוגם + דלק +צמיגים + לינה + אוכל + הסעות + רכיבה על 2 או 3 מסלולים למשך ימים שלמים + הדרכות אישיות מצוות מקומי (שכפי ששלמה כתב אחד מהם הוא אחד הרוכבים התותחים שם ומנהל בית הספר הוא תותח בקליבר אחר לגמרי - רוכב במירוץ האי מאן, עורך את מגזין סופרבייק המקומי ועוד) + טיסות + בילויים בימים הפנויים (אי אפשר לרכוב 7 ימים רצוף, גם לא 6, גם לא 5, וגם לא 4. חייבים להכניס ימי חופש בין לבין אחרת נגמרים גופנית). אני חוזר לשם שוב השנה. אם מישהו ירצה להצטרף והוא מוכן לשאת בהוצאות (שוב, זה לא אירופה מעבר לפינה אבל אם משווים תפוחים לתפוחים זה הרבה יותר מאירופה), אשמח לשתף מידע ולארגן קבוצה קטנה. הנה הודעה משנה שעברה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=8&MessageId=147704164

מיצו

New member
זאת על ZX10

מצטער, הצלם (שלמה) לא עשה עבודה טובה באותו יום...

מיצו

New member
וזאת שוב על הגיקסר

יאללה אני אפסיק להוציא לכם את העין עם כפית. אני כאמור חוזר לשם השנה, אם יהיו 2-3 אנשים שירצו לבוא איתי זה יכול להיות מגניב.

RaisedFist

New member
אני כן.

אז? הלב שלי עדיין בכביש. בתכלס, הסיבה הראשונית שרציתי לרכוב בשטח קצת, זה להתנסות וללמוד מה זה שליטה אמיתית בגז וקלאץ'. בין יתר שאר הדברים כמובן. וחוץ מזה, הגעתי לשלב שאני רוכב על הקצה שלי. בכביש הציבורי. והאמת, שרציתי לשבת קצת להרגע. ואחרי שכוכב יאיר נסגר אז, זה כבר היה ממש הקש... בכל זאת ניסיתי לחשוב אם הגיוני לי להחזיק שני אופנועים, אחד לשטח ואחד לכביש, אבל המקסימום שיכולתי להרשות לעצמי זה KTM125 מטורף וג'וי מאקס. חצי שנה אני כבר בשטח ונהנה מעולם אחר לגמרי. ואם זה תלוי בי ויהיה לי מצב להחזיק תמיד אופנוע שטח בבית, זה יהיה מדהים! אבל הגעגועים לכביש ולהרגיש כוח של איזה אופנוע איימתני, תמיד יש בי. מת על זה. ואין לי ספק שעוד יהיו לי הרבה אופנועים מהרבה מינים (חוץ מקאסטום
). ובגלל כל זה, כל ההוצאות והבחירות האלה. לא יצא לי עדיין להגשים חלום ולרכוב במסלול אמיתי ולפרק גז כאילו אין מחר. אני זוכר את הדיל שהצאת בזמנו, שכלל שבוע מטורף ותנאים מעולים. נורא רציתי לבוא גם אז, אבל העלות כמובן הייתה קשה לעיכול. וואלה, הלוואי והשנה אני כן אצליח לעשות את זה.

RaisedFist

New member
ובצדק

אחח הייתי נותן הרבה בשביל איזה סיבוב עליו עכשיו. מה אתה אומר?
שלח איזה תמונה עדכנית

Mr BIG Biker

New member
אם אני זוכר נכון הסיפור עמד על

16K לשבוע, רכיבה ב2 מסלולים שונים וטיול בספארי
(במידה וזה באותה מתכונת)

מיצו

New member
תראה, אם מדובר בקבוצה דרך גידי

(ואני לא אומר שזה צריך להיות ככה) אז מן הסתם יש לזה גם יתרונות וגם חסרונות. אבל מי אמר שחייבים לעשות את זה ככה? אני כבר מכיר את מי שצריך להכיר, ואפשר בקלות לעשות את אותו שבוע במחיר מופחת יותר. אני לא רוצה לזרוק סתם מספר כי תכלס לא בדקתי כבר שנה עם הגורמים בשטח, אבל אם אני מסתמך על המספרים של ינואר 2011, אנחנו מדברים על כ- 1000$ לטיסה ל- 7 ימים (אל על), פלוס מינוס, ועוד כ- 2750-3000 $ להכל כלול, כולל הכל, וכולל אופנוע, דלק, צמיגים, קורס רכיבה על מסלול רד-סטאר במשך יומיים + יום רכיבה על קיאלאמי בשבת (כלומר 3 טראק-דייז מלאים!!!) + אוכל + לינה במלונות סבירים פלוס + הסעות + יום ספארי ויום מנוחה. פרט לכסף למועדון חשפנות אנחנו לא צריכים להוציא שקל אחד נוסף. יכול להיות שהמספרים שונים, ויש מצב שזה אולי טיפה יוצא זול יותר, לא יודע לא בדקתי שנה אחרי. אבל אני מסכים, זה לא יוצא מאוד זול. מצד שני תלוי למה משווים את זה. אי אפשר להשוות את זה ליומיים רכיבה ביוון, אי אפשר להשוות את זה ליומיים רכיבה בהונגריה, אבל אם תשווה את מה שמקבלים אל מול חבילה דומה נגיד בקליפורניה, תגלה שהמחירים קרובים מאוד ובארה"ב החבילה כולה תהיה יקרה יותר. מי שרוצה לעשות את זה יעשה את זה (ואם אנחנו מתכננים על אוקטובר-נובמבר השנה יש גם זמן לחסוך). ומי שמחפש סיבות להגיד שיקר לו ושקורס באוסטרליה זול יותר, שילך לשם.

למעלה