Question:

Lynnearia

New member
Question:

איזה חויה ממש יפה זכורה לכם מתוך הנסיון שלכם במאגיה?

mb3inh

New member
טקס חביב שערכתי בליקוי הירח לפני שנה

הטקס ערך כשעתים,בו רק אני השתתפתי(מעולם לא ערכתי טקס עם אנשים אחרים). על מטרת הטקס לא אפרט.

RainBird

New member
פעם אחת, הייתי אמור לערוך טקס מאגי כבד שדרש ממני להשתמש בכמויות אנרגיה אדירות ולזמן כוחות שמעולם לא נגעתי בהם- מרוב שהם היו פראיים וקדמוניים. כדי לעשות את הטקס הזה נדרשו לי חודשים של הכנה. כשהגיע יום הטקס ועברתי טיהור, כדורי אור כסוף עפו סביבי. ראיתי אותם ממש פיסית, לא פיסות הילה של עין שלישית, אלא ממש כמו גחליליות בצבע כסף חי עפו מסביב.

PurpleFilth

New member
שאלה נהדרת =]

לפני שנה בערך עשיתי צמיד עם כמה רונות, שמטרתו הייתה לחזק ולרענן את מאגר הכוחות שלי. השתמשתי ביירה, לאגאז, אות'ילה הפוכה ודאגאז. כשענדתי אותו, הבנתי שמשהו שם לא בדיוק עבד, אבל לא הבנתי מה. ימים ספורים לאחר מכן, ביליתי לילה על חוף הכינרת, לצידו של בחור מאוד מיוחד =] בשעה מוקדמת מאוד לפנות בוקר, הוא העיר אותי וקרא לי להסתכל. השמש עוד לא זרחה והאור רק התחיל לבצבץ, הכינרת כולה כוסתה ערפילים והנוף כולו היה כחלחל-אפרפר. על אף הפשטות, זה עדיין אחת התמונות היפיפיות שנצרבו לי בראש. כמה שעות מאוחר יותר, כשהשמש זרחה, האור כבר היה ברור ומסנוור, ורק אז יכולנו לראות את כל הפגמים בתמונה. את חוטי החשמל, את הלכלוך את הטחב על הסלעים הדוקרניים... אז הבנתי שדאגאז היא לא בשבילי.

charlila

New member
למרגלות הסגרגה פמיליה בברצלונה

(זו קאתדראלה בלתי גמורה, של האדריכל גואידו) באמצע יום עבודה (הייתי רקדנית רחוב, ניסיתי את הסאגרגה פמיליה כמקום חדש לרקוד, לא הלך) החלטתי לעשות שינוי עתיד. התיישבתי (ישיבה מזרחית) לעשות את הפתיחה (סדרת תנועות חוזרות, פשוטה) והתאסף קהל. כשקמתי והתחלתי לרקוד התגובה היתה "ואו" כללי. אנשים שהלכו ברחוב נעצרו, זקנה אחת לבושה שחורים זרקה לי מטבע (פחותת ערך...) מעבר לרחוב...

למעלה