Pure Magick - סיבוב שני ואחרון!

Charmed YC

New member
בטח הראו...

לא עד כדי כך התסריטאים התפגרו. כשהמכושפות חיסלו את הטראיד בעונה 8 הטראיד ניסה לפגוע בהם עם הכוח הזה.

Blue Aura

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo189.gif

היה כיף להצביע.

dandi221

New member
What the hell../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

Hey everybody!!!! I am now at the Lounge of Lufthanza at the Airport at Frankfurt, Germany! I am not here only 2 weeks and already you on "Tapuz Forums" messeges?! pshhhhhh Yaphe!
What is this?? Pleas catch me up quickly becaus I have less then an hour!!

CheN323

New member
וואי דנדי

איזה כיף לך
כמו שראית, זה תחרות "גלובוס מכושפות". כל אחד מצביע למתחרים שלו וכו'... תשתתפי גם

anat113

New member
יפה~../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאיזה כיף! ודנדי..../images/Emo60.gif

היה ממש כיף להצביע!!!! הכל שנון כזה ומצחיק! כל הכבוד! דנדי - זה מין טקס פרסים כזה..ממש כיף ומושקע כפי שאת רואה..תצביעי!!

yoad123

New member
וואי אני לא מאמין שבעונה האהובה

נשארו עונה 3, עונה 6, ועונה 7... זה העונות הכי גרועות של הסידרה! טוב העונה השלישית לא נורא גרועה אבל היא בהחלט לא אחת מהמוצלחות... מה עם עונה רביעית ושמינית? הם היו באמת עונות מעולות. עונה 6 ו-7 היו כל כך לא טובות. כמו סידרה לילדים קטנים. אהה ועוד משהו- בציטוט האהוב, אני כמעט בטוח שזה: Piper: I'm being stocked by psycho killers and I hide in the shower?! ולא: Piper: I'm running from psycho killers and I hide in the shower?! מממ אני מחכה כבר לתוצאות...

yoad123

New member
אופס... צודק... אבל בכל זאת-

עונה שישית?! what were you thinking? אבל נו, כל אחד והדעה שלו...

למעלה