Pure Magick - סיבוב שני ואחרון!

Pure Magick - סיבוב שני ואחרון!

חיכיתם, ציפיתם, והנה הוא הגיע. השלב השני הוא בדיוק אותו דבר כמו הראשון. אותם חוקים, אותם תנאים ואותה דרך הצבעה. המומעדים שעלו מהשלב הראשון הם המועמדים שאתם בחרתם ושקיבלו הכי הרבה קולות. לקטגוריות הקודמות הצטרפו קטגוריות נוספות ואתם מוזמנים להצביע לכמה קטגוריות שתרצו, רק זכרו שמי שמצביע לכל הקטגוריות נכנס להגרלה עם פרסים שווים ביותר, אז קחו את זה בחשבון
לחוקים והסברים נוספים, אנא בידקו את ההודעות על הסיבוב הראשון ממש פה. בהצלחה לכולם! [ההצבעה נסגרת ב-8.10, יום ראשון, ב-24:00 בדיוק!]

flying eagle

New member
הצבעתי ../images/Emo3.gif

הייתן עושות עוד קטגוריה אחת והיה לכן 20 עגול ונחמד.... חח סתם
בהצלחה בספירה!

אני חייב לציין

שהקטגוריה האחרונה משעשעת
אני כבר אצביע יותר מאוחר אין לי כח עכשיו.

De-Panther

New member
עוד כשהם עבדו על זה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הצחיק אותי הקטע של "ליאו - עציץ"

CheN323

New member
../images/Emo45.gif אהבתי את הקטגוריות הנוספות ../images/Emo6.gif

הצבעתי ../images/Emo13.gif

השמות של כל הקטגוריות ממש מצחיקים והרטגוריה האחרונה ממש מוצלחת :p

כמה דברים לא מובנים...

1.באמצע העונה השביעית שינו את העלילה העונתית-בכל עונה העלילה משתנה באמצע העונה....לא? 2.ליאו הפך ל-stick in the mud מזה?? 3.פייפר - סופר סרקאזם-מזה? 4.ליאו-עציץ..הכוונה שלא מתייחסים אליו הרבה?

הממ. מנסה לענות

1. לא ממש. בכולופן זה לא בלט כמו בעונה השביעית 2. בעונה השלישית כשפיבי ופייפר הפכו לרעות [
] הן הפכו את ליאו למקל.[או מטאטה,לא משנה
] 3. גם אני לא יודע חח 4. נראה לי שהכוונה היא שכישרון המשחק שלו הוא כמו כישרון משחק של עציץ חח

m1311

New member
זה לא שליאו משחק כמו עציץ->

פשוט בכל העונות האחרונות (חוץ מהשביעית שהוא הפך לאווטר) הוא היה דיי עציץ- עומד שם ליופי אבל לא עושה כלום.. למרות שזה רק מה שאומרים, אני פחות חושב שהוא עציץ..מאוד אהבתי את הדמות שלו..

pilot promo

New member
ויש גם את כדור האש המתדם של המקור ו

שדים בכירים-ההוא עם החישוקים-אנ חושב שמאז העונה השישית לא הראו אותו נכון?

למעלה