Punk PUnk PUNk PUNK PuNK PunK

כנס לhttp://news.walla.co.il/?w=//1

שים לב לתאריך של הכתבה.. וגם אם תוכיח שהם התחילו ב72 אתה עדין לא הוכחת שמוזיקת הפאנק קיימת 50 שנה

FRENZalY

New member
אתה פשוט מעצבן חפי!!! באתר הרשמי

שלהם כתוב!!! וחפי אתה רוצה תאמין לי לא רוצה אל תאמין זה דברים שהתווכחתי איתם על אנשים כבר הרבה זמן ולהם יש הוכחות! בזה אני מסיים את הדיון הזה!

the xecutioner

New member
אספר לכם סיפור

לא, הוא לא מעניין, אני סתם חייב לפרוק את זה איפשהו הייתי אתמול בבני דרור, בקניון ונכנסתי לצליל כהרגלי לצפות קצת בדיסקים מפה לשם התפתחה שיחה עם המוכרת.. על מוזיקה כמובן היפ הופ, דאב, דראם אנ בייס, Fאנק, אלטרנטיבית, עולם, ביג ביט, Fאנק מטאל וכו' וכו' וכוווווו' שיחה של שעה וחצי (בלי הגזמה) על טהרת המוזיקה, בחייםםםם שלי לא ניהלתי שיחה כ"כ מהנה.. והיא התחוורה כבנאדם עם אחלה טעם במוזיקה (יחסית לאישה) בכלללל מקרה שאלתי אותה אם הם צריכים עובדים ואגב, לעבוד בחנות מוזיקה זה פאקינג חלום רטוווובבבבבב זה אשכרה לעמוד מול מאגר מוזיקה עצום ולשמוע מה שבא לךךך והכל תחת מזגן כשאתה ישוב על כסא בזמן שאנשים מקשיבים לדעתך על מוזיקה ושואבים ממך המלצות (טוב די אני אתחיל לבכות) בכל מקרה... היא אמרה שהם צריכים עובדים, והתלהבה ואמרה שאנשים בד"כ באים ומבקשים לעבוד אבל אין להם רקע וידע במוזיקה, אבל לי יש דווקא ידע רחב לפי המ שהיא רואה (יהה :) :) :) ואין בעיה שאני אעבוד שם ואזז הגיע הקטע הרע.... אחרי שהיא לקחה פרטים של איפה אתה גר בלה בלה בלה "אתה אחרי צבא.... נכון?" "אמממ.. לא" "אה... אנחנו מקבלים עובדים רק אחרי צבא" לללאאאאאאאאאאא :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( (ולא עשיתי קופי-פסט, רק שתראו כמה אני עצוב) וזהו, כבוד למי שטרח והגיע עד לכאן, למרות שזה ממש משעמם יום טוב (עהעהעהעהעהעה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא :( :( )

FRENZalY

New member
דעתי בנושא!!!

צודק אחד הדברים היותר רטובים זה לעבוד בחנות מוזיקה אבל לא בצליל!!! יעני זה לא כמו חנות שמוכרת גם אנדרגראונד, אנשים באים לשם ודי מכירים את כל האמנים שיש שם! אני לא חושב שלמוכר יש כל כך מה לעשות שם! אפילו ישראלי יעני אין להם כל כך אין להם כמעט דיסקים של פאסט מיוזיק אולי של פאנקייק ומיכל קהן ואולי אולי ג'נגו! זה לא כאילו מישהו בא ואומר לך סוג מוזיקה ויש לך מבחר גדול להתאים לו! אבל אחוקי מה שעושה לך את זה אני שמח בשבילך:) אני הייתי מת לעבוד נגיד באוזן השלישית או דיסק סנטר או אפילו נתפשר על החנות הזאת הקניון השרון שמצאתי בה רנסיד יפייייי:) אבל גם הם אין להם דילים עם פאט וורק קורדס רק עם חברות גדולות כמו אפיטפ!

YaLdoNet 4 EveR

New member
דסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo176.gif

די לכתוב עם כך כך הרבה סימני קריאה! זה פאקינג משגע!

FRENZalY

New member
את יודעת מה את יכולה לעשות?!

לא לקרוא את ההודעות שלי!

למעלה