Punk PUnk PUNk PUNK PuNK PunK

שאמרתי אנרכיזם התכונתי לתרבות הפאנק

מעניין אותי לשמוע פאנק לפני 50 שנה... לא נראה לי כל כך... רק שנינו ומור גיא לפעמים מדברים בשרשור המטומטם הזה... פאנק לא פופולרי...אם זה היה שרשור על פופ פאנק זה היה משו אחר...

Heavy Thought

New member
אוקיי...

הדס, תשמע, לא סתרתי ולא שום דבר. כולה אמרתי שלהגדיר זה דבילי, ושלא מעניינת אותי בכלל המשמעות ושגם לא מזיז לי אם זה טוב או רע. אני לא יודעת מה איתך, אבל אני לא מוצאת פה שום סתירה. וכל השטויות שתכניס לא ישנו את זה, כי פשוט אין :) אז ברגע זה ממש, אני עוזבת את הדיון הדבילי הזה. אתה מוזמן לא להגיב. תודה.

FRENZalY

New member
אם אין לך משהו טוב להגיד אז

סתמי ת'פה המלוכלך שלך!!!

הייתי צריך לכתוב תרבות פאנק במקום

אנרכיה...מרוצה? אבל אני עדין לא חושב שהייתה מוזיקת פאנק לפני 50 שנה..

FRENZalY

New member
נופקס קיימת יותר מ40 שנה! ואתה מסכי

ם איתי שנופקס לא התחילה את הפאנק רוק נכון?!

daniHell564

New member
לא הבנתי משו.. ../images/Emo4.gif

אם הם התחילו לנגן "רק" ב-1977 (שזה לפני 26 שנים..) אז איך הם קיימים 40 שנה?

יופי אז ניצחתי

עדין לא הוכחת לי שמוזיקת הפאנק קיימת 40 שנה... כולה התחילו ב1977 לנגן... the kinks והרולינג סטונס קיימות כבר משנות ה60... ועוד להקות.. אל תעשי אותם זקנים

FRENZalY

New member
נופקס זה ניו-סקול פאנק אתה יודע

כמה גילגולים פאנק עבר עד שהוא הגיע לזה?! סקס פיסטולס, אקספלויטד הרבה יותר זקנים מנופקס!!! וגם בהתחלה פאנקיסטים שרו רוק רגיל שהכניסו לו שירים מחאה שקשורים לפאנק. משם הוא קיבל את הכינוי פאנק רוק!

סקס פיסטולס הוציאו את האלבום היחיד

שלהם ב77 או 78 (לא זוכר...) אם נופקס התחילו לנגן ב77 איך הפיסטולס הרבה יותר זקנים מהם?!?! אולי נופקס "התפרסמו" אחרי כמה שנים ואז הם כבר נחשבו לניו סקול (אנאערף אין לי הסבר אחר...) אין דסי עד שלא תביא לי להקה שעשתה פאנק בשנות ה50-60 אני לא ישתכנע..

FRENZalY

New member
חחחחחחח... דיסק אחד עלק?! יש להם

איזה ארבע אם לא יותר!!! אוקיי ותחשוב הם התחילו לנגן ב1967 בערך עד שהם מצאו ליבל ושיט כזה!!! זה לוקח הרבה מאוד זמן ועוד שהפאנק הייתה מוזיקת אנדרגראונד בכלל לקח להם שנים!

וואי אתה פשוט אידיוט!!

הם היו קיימים רק מ75 עד 78 והוציאו רק דיסק אולפן אחד! זה ידוע... כל השאר האלבומים לא יודע מה זה... אבל הם התפרקו ב78!!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
וואי איזה שיעמום.. ../images/Emo176.gif

אולי תתווכחו במקום על "מי תתחתן עם קן ראשונה, ברבי-צ'ירלידר או מאליבו ברבי?"

אולי נדבר במקום זה על כמה חמוד

הפרצוף של פרה שציירתי לי על היד וניתן לו שם ונסגוד לו, ונעשה ממנו אליל...

FRENZalY

New member
טוב באתר שלהם כתוב שהם חתמו

בלייבל שלהם ב1972!! תאכל זובי...

למעלה