Punk and Disorderly

shawn 1

New member
Punk and Disorderly

punkndisorderly.com מישו נכנס כבר שם לאתר!! אזה נחמד...!! רציתי רק לדעת- 1-מישו יודע אם האתר מתעדכן? 2-האם הילארי ברטון נכנסת לשם? 3-יש שם אופציה MyCam היא נמצאת שם לפעמים...?? אפילו אם זה סתם תמונות של פייטון?? 4-יש באתר אפשרות לראות את האומנות שלי (של פייטון) בMyArt (דבר ראשון) הם מדהימים! (דבר שני) יש למישו אפשרות להשיג לי כמה שיותר קומיקסים של פייטון, רצוי מהעונה ה1 (הכרחי אם אפשר) בגדול יותר?? כי באתר יש תמונות קטנות נורא! 5-הילארי כמובן לא מציירת אותם במציאות את הציורים, נכון?? אם לא באמת, אז מי כן? תודה, ותיהנו!!

TheCharm

New member
תשובות

קודם כל האתר מוכר, רובינו כבר נכנסו אליו. 1 - האתר לא ממש מתעדכן. 2 - הילארי לא נכנסת לשם. 3 - לא, המצלמה לא פועלת. מידי פעם משדרים סירטון שחוזר על עצמו כל כמה שניות. 4 - עקרונית, באתר הזה תוכל למצוא את האומנויות של פייטון באיכות הטובה ביותר. חוץ מזה יש אנשים שהתנדבו לצלם את זה ולעשות לזה עבודה בפוטושופ כדי שיצא כמו שצריך, אבל נדיר למצוא אותם ברשת. 5 - הילארי היא לא הציירת. מי הציירת האמיתית? לא יודע.

shawn 1

New member
אהה...הבנתי. אבל

מישו יכול לעשות לי טובה, להכנס לאתר כאילו לאיפה שרשום MyCam ולראות אם רואים שם טוב?? כי אני רואה את התמונה מתוחה לצד...גם לכם? וגם אפילו לא תמונה אחת בגדול אין לאף חד?

shawn 1

New member
...

ניסיתי להוריד מחדש QUICK TIME וזה לא מראה טוב את המצלמה! זה מרגיז תי..... מישו יודע איך אני יוכל לראות תמצלמה טוב??

shawn 1

New member
מישהו?? ../images/Emo10.gif../images/Emo2.gifבבקשה, זה ממש ממש

חשוב לי...!

א ניצן

New member
../images/Emo133.gifאממ לי זה לא ככה..

בכל מקרה.. הסירטון הוא מהפרקים הממש ראשונים של מגרש ביתי.. אם אני לא טועה זה היה בפרק 2.

למעלה