PubCon 23, 24.5.03

backdoorslam

New member
כמה דברים

1- התכוונתי לשים סימן שאלה בסוף המשפט הראשון: החנוקון לא מתקיים ברחובות? 2- אני מגיע עם רכב. השה"מ שלמעלה הבטיח לי הרבה XP אם אני אקח עוד לפחות שני אנשים. אז יאללה תעזרו לי.

backdoorslam

New member
הא כן, ואני מגיע מבת-ים.

סארגון, בשבילך הדפסתי והדבקתי כבר שם על הכיסא. רק אל תמעך אותו כשאתה מתיישב!

backdoorslam

New member
כן גם אני

אני עדיין חושב שזה ברחובות. פשוט נוצר לי בלבול עם כל סימני הפיסוק. סימני פיסוק זה חשוב? סליחה - !

אני הגיעה

אני וחברה שלי נגיע (אנחנו מגיעם מרחובות

BluePrint

New member
באיזה רחוב(ות)?

כן זה ברחובות, יש גם כתובת מדויקת בפתיל הקודם בנושא. אבל רחובות זה רחוק (לי), מאד. (צריך לבדוק אם יש לי הסדר לינה באיזור) אז לא לרשום אותי, אני בסימן שאלה.

היינו מזמינים אותך, רק בעיה.

יש לנו מיטה זוגית תפוסה במלואה. חבל. אבל אם יש לך מזרון ספייר, אתה מוזמן לבוא אלינו (נו, מזרון חצי-צבאי שכזה). עכשיו, איפה בדיוק היתה רשומה כתובת?

BluePrint

New member
העיקר הכוונה

יש לי חבר בתל-אביב (פגשתם אותו) שמאד רוצה שאני אבוא לבקר, אז בעצם רק צריך לוודא שהוא מסכים לאותו יום. וכתובת הופיעה בהכרזה הרישמית של wolfdragon: כאן. ברגע שראיתי מיד בדקתי בemap איפה זה, וגיליתי שאין לי שום מושג איך מגיעים לשם. (אבל גם לא ידעתי איך מגיעים ליער בן-שמן, אז זה מתקזז טוב)

the off player

New member
ואף על פי כן

יש פאבקון ב-24.5, לגילאי 18 ומעלה, במקום מגניב, עם בירות חינם על כל סבב, וכרגע מתקיימת הרשמת מנחים.

the off player

New member
משאול תחתיות אני מזמן את העץ הזה

כדי למסור שמחר/היום(4.5.03) מסתיימת הרשמת המנחים לכנס, כדי שבימים הקרובים תוכל להתחיל ההרשמה לשחקנים. להזכיר- הכנס מיועד לקהל השחקנים הבוגר (18 ומעלה), וכך גם המנחים. מנחים המעוניינים להנחות נא ישלחו הפרטים הבאים: שם, גיל, שם המשחק, טיזר כקובץ מצורף, סבב, מס' שחקנים, למעשנים/לא מעשנים ודרכי תקשורת(טלפון/פלפון, אימייל, וכיוב') אלי שגיא [email protected] לפרטים/שאלות ניתן לפנות לטל 064-837847 בשעות הערב.

למעלה