PubCon 23, 24.5.03

the off player

New member
PubCon 23, 24.5.03

כנס באווירה ייחודית לקהל בוגר (18 +,ת.ז. בכניסה). בכנס משחקי תפקידים שולחנים וחיים, בשני סבבים. הכנס נערך בשבת, 24.5.2003, לנוחותם של כל העובדים, הסטודנטים (ואפילו החיילים), בפאב ה"NYAH” ברמת השרון. לו"ז הכנס: 13:00 הרשמה 14:00 תחילת סבב צהריים 18:00 סוף סבב צהריים, הפסקה, הרשמה לסבב ערב. 18:30 Pub Quiz, למי שרוצה, ההשתתפות חופשית. 20:00 תחילת סבב ערב - אל תוך הלילה... מחירים: סבב אחד(כולל בירה/ כוס שתייה קלה חינם)- 50 שקלים (45 לחברי מועדון העמותה לקידום משחקי תפקידים) שני סבבים(כולל 2 בירות/ כוסות שתייה קלה חינם)- 90 שקלים (80 לחברי מועדון העמותה לקידום משחקי תפקידים) הרשמת מנחים החלה, פרטים כאן

the off player

New member
פרטים לגבי הרשמת מנחים

כאן http://roleplay.org.il/phorum/read.php?f=4&i=55864&t=55864&v=t

ניצול הפתיל - הקון ב02/05/03

להזכירכם כאן - היום ו' בתאריך הנתון יהיה כנס פורום וחנוכת בית אצלי בבית. הכנס מיועד לשעה שמונה בערב, מאחרים ומקדימים יתקבלו בברכה, וכמו כן בני זוג, אחים (רק לא חיות. כבר יש אחת בבית). כל אדם המגיע מתבקש להביא בקבוק שתיה ושקית מזון (או דמוי מזון) אלכוהול יתקבל גם הוא בברכה. כמו כן - נא להודיע לי כאן על השתתפות (כדי שיהיה לי אמדן של מספר האנשים שיגיעו) ועל בעיות הסעה ומקומות פנויים. בנוסף, אמסור כאן הוראות הגעה בתחבורה פרטית וציבורית יותר קרוב לארוע עצמו.

backdoorslam

New member
דרוש: שם ל"קון"

איך בכלל נקרא הקון אצל wolfdragon? אולי wolfdraCON? אולי מתcon? תפוז con? האם צריך בכלל שם?

רמץ

New member
Present!../images/Emo6.gif

Speaking without permition... אני אבוא, ואולי גם האוטו שלי.

the off player

New member
ניצול ציני של הפתיל, אם אפשר להוסיף

בכל אופן, אני עדיין מחכה לחזרתם השלמה של הספרים שלי.

backdoorslam

New member
פרק בנימוסין והליכות

בחיים שלי לא הייתי בחנוכת בית... יש איזה מנהג שצריך לקיים? צריך לענוד עניבה, להביא דגם של בית, מה?

הייתי יכולה לנצל את זה

אבל אני לא אנצל. כל מה שצריך להביא הוא כאמור שקית מזון/נשנושים, בקבוק שתיה (לא פחות מליטר וחצי), את עצמך ומצב רוח. במקרה שלך - גם את סאגון.

Sargon

New member
who in bloody hell is Sagon?

אני יבוא, אני יביא כמה בקבוקים של guiness, אלא אם כן ישנה היענות אז אולי נקנה חבית קטנטנה-בהנחה שגוניס מייצרים כאלה אם לא אפשר לסדר איזשהי קנייה סיטונאית של ארגזי אלכוהול.
* ________ לא מצאתי איקון של בירה בצבע שחור.

Sargon

New member
אם הגזמתי. . .

אז סליחה. ו-guiness זה בירה שאנוכי חש חיבה רבה כלפיה.

גינס!! גינס!!!

אני בעד. סניפט, תענת, אני מצפה למשלוח של אייריש קרים, ויש לי בקבוקים ריקים בשבילכם.

Sargon

New member
אני לא רוצה להלשין. . .

אבל אילן(robbin skull face) מרחובות. ואם שואל, אז לא אני סיפרתי. . .

backdoorslam

New member
תקנו אותי אם אני טועה אבל..

החנוCON לא מתקיים ברחובות. אם אני צודק, אז כל אחד מאיתנו עובר ברחובות. מצד שני לא היית שואלת שאלה מטופשת כזאת, אז כנראה שאני טועה והחנוקון זה בכלל בכפר סבא, או בחולון, או בלוד..

למעלה