PSP רקע שקוף לתמונה

PSP רקע שקוף לתמונה

היש אפשרות בעזרת התוכנה PSP 3 להפוך רקע של תמונה לשקוף?

psa

New member
היי ריקי , שלחתי לך אתמול דוא"ל

האם קבלת????

לא פסא . לא קבלתי

ובאמת התפלאתי שלא שלחת עדיין ( כך לפחות חשבתי) . מחכה עדיין . עשי נסיון נוסף . ריקי

psa

New member
ריקי ,

מה קורה שאת לא מקבלת דוא"לים או מסרים ממני? שלחת לי אתמול 2 מסרים. שלחתי לך תשובה בדוא"ל. ממש מוזר

לפסא וסוזי- אולי תוכלנה

להעלות לפורום את המידע הנוכחי בדבר שקיפות הגיפים. אשמח ללמוד מכן. בתודה מראש אסנת

psa

New member
תשובה לשאלתך כעיקרון עם PSP

כו ניתן להפוך תמונה לשקוף.

udiyulis

New member
ערב טוב סוזי וריקי יקירותי

שמחה שוב להיות אתכם באותו שרשור - תודה על תשורותיכם משבוע שעבר. סוזי - אם את יודעת איך יוצרים רקע שקוף לגיפים בעזרת ה- PSP 3 - גם אני מבקשת ללמוד ממך. אוהבת אתכם מאד

פסא , קבלתי את המסר . תודה.

מה עם המייל ??????????????????? להמשיך לחכות בסבלנות ? ריקי

psa

New member
יקירתי , שולחת לך שוב../images/Emo160.gif.

אני מקווה שהדוא"ל יצליח להדרים הפעם. תיידעי אותי , לכשיגיע. האם ניסית את המדריכון? אם תהיה בעייה , אנסה לעזור לך בצורה נוספת ברכות

פסא קבלתי את המדריך ../images/Emo24.gif

את המייל לא . שולחת לך את כתובתי שוב. רגע , רגע .............. האם כתבת שזה ממך בחלון הנושא ? מיילים שאיני מזהה את שם השולח , אני שולחת למחיקה אוטומטית . האם חתמת בשם CAT ? אני צריכה להבין שזו את , לא ?

אודי אפשר גם עם הפוטו אדיטור

את ההסבר הפשוט קבלתי מאלעד גרייבר החמוד . שולחת לך במייל את תמונת המסך וההסבר

udiyulis

New member
ריקי´לה, תודה, אלא ש...

גם אני קיבלתי את ההסבר ותמונת המסך מאלעד (אין לך זכויות יתר אצל התלמיד/המורה הזה
), אלא שהפוטו אדיטור לא מותקן אצלי, ואין לי את תקליטור ה- Windows ברשותי על מנת להתקין ממנו. ואף על פי כן, ולמרות הכל... (שיר ששרתי במקהלה בכתה ו´ או ז´) אוהבת אותך ומתגעגעת, לילה טוב ושינה עריבה

למעלה