Problem solving flowsheet

סימפתי

New member
Immoral, unethical, sinful & evil

מאיר פז יקר, יש אמות מוסר שעליהן, אין עוררים. מוטב האדם מהבהמה, היא בערכים הומניים כמו: תבונה, צדק, אמת, תורת המידות, אחריות, אתיקה, מצפון, נאמנות וכו... נאפוף, זימה ופריצות, אינן כלולות ברפרטואר של האדם הנאור ה- Homo sapiens

מאיר פז1

New member
יפה דרשת סימפטי // מוטב האדם ../images/Emo153.gif

כמובן שנאוף זימה פריצות // אינן נחלתו של האדם הנאור // חלילה. חבל רק שכמה חברי כנסת // אחד בדימוס ועוד איזה פרזדנט שמפאת סוביודיצה לא אציין // כאן את שמם אינם צועדים במשעול הנאור // של האדם החושב // [ההומו ספיחס] או שמא התחברו המה ליצר // ניאנדרטלי רדום.

בלסימה

New member
נחמד שיח גברי על נאוף ../images/Emo9.gif

לשם שינוי בימי מילחמה לצפות בדברי מוסר גברי, "של האדם הנאור", חבל שהמילחמות עדיין מקובלות בעידן הזה. בתקווה לעולם טוב יותר

בלסימה

New member
היי מאגי יקרה, ../images/Emo68.gif../images/Emo24.gif

אני עדיין במרכז, מיתפללת לתום הלחימה וחזרה לשיגרה והביתה, אני מבינה את הלחץ והפחד בצפון, זה מצב לא נורמלי לאף אחד. ליבי איתך יקירתי, החזיקי מעמד ושימרי על עצמך במרחב המוגן,

מאיר פז1

New member
מגי // עוד 9 וחצי ../images/Emo133.gif // למניאק?

ואז אולי תשקוט הארץ
4 שנה. [אשרי המאמין]

מאיר פז1

New member
לא // אני חייב לספר לכם // בדיחה

אשה אחת מתכוננת לבילוי עם מאהב בביתה, מפשיטה אותו, מכניסה אותו למיטה, ולפתע היא שומעת את מכוניתו של בעלה מתקרבת לבית. "מהר, אתה חייב לקפוץ מהחלון", האיצה במאהב. "אני לא יכול, מותק, יורד גשם בחוץ", ענה לה המאהב העירום. "אתה מוכרח !!! אם בעלי יתפוס אותנו הוא יהרוג אותי אחרי שיתלוש לך את הביצים". המאהב קפץ החוצה עירום ונפל ישר לתוך שורה של רצי מרתון שחלפה במקום. הוא התחיל לרוץ לצדם עד שאחד מהם שאל: "תמיד אתה רץ בעירום?" "כן", ענה המאהב, "אני אוהב לחוש את הרוח על עורי החשוף". "ותמיד אתה רץ עם הבגדים על הזרוע?", הציק הרץ שלצדו. "כן, כי ככה אני יכול להתלבש בקו הסיום, להיכנס לאוטו ולנסוע הביתה". "ותמיד אתה רץ עם קונדום על הזין?", הקשה הרץ. "לא", עונה המאהב, "רק כשיורד גשם".

מאיר פז1

New member
המממממממממממממממממממ

אני בתור מיקי רורק? מי מוכנה להיות קים בסינגר הוווווו קים // קים אַהער

magy

New member
אני רואה שאתה שולט בשפה היידית.....

קים, קים אהער קים.............. נחום תקום................

magy

New member
צוויי ווערטער?

אתה כותב יותר טוב ממני צווי ווערטער.................אלעק..........

בלסימה

New member
../images/Emo4.gifעדיין במרכז,במתח מה יהיה?

ואם יהיה רגוע, אוכל גם אני להירגע ולהתחיל להנות קצת מהעיר הגדולה, להרגיש קצת כמו בחופשה, כך שבשלב זה עדיין בעיר, אולי לעוד שבוע של קצת כיף, בתקווה שאחזור לעירי והיא חזרה לחייה הנורמאלים, של אנשים ברחובות וחנויות פתוחות ואנחת רווחה עם חיוך קל,

מאיר פז1

New member
../images/Emo45.gif את נוהגת בחוכמה // שמעתי

שאנשים מאמש כבר החלו // לנהור בהמוניהם הביתה. אני מבין ללבם // כל אחד כבר שואף לחזור לנוחיות של ביתו מבצרו

למעלה