privet!

rigoletto111

New member
לא שמח, אבל קצת קשה לי למחוק את החיוך

מהפרצוף - אחרי שאש"ף/פת"ח/רשות נתנו לחמאס לעשות פיגועים בישראל, ולטפח את הנחש שנקרא "גדודי עז-אלדין אלקסאם" (במקום להרוג אותם , או לרכז אותם במחנות מעצר, כמו שכל שליט ערבי מצוי עושה לאסלאמיסטים שלו) אחרי שרבין הגאון החליט לתת נשק לפלסטינים ולהקים להם "משטרה חזקה", והכי מטומטם - לתת להם דמוקרטיה. מה הפלא שהנחש הזה הכיש אותם?

uri80

New member
"לתת" להם דמוקרטיה זה לא דבר מטומטם.

ביחוד בהתחשב בעובדה שלא נתת להם דבר. מאמין שהפלשתינים בסופו של דבר, יהיו מהחברות הערביות הראשונות שיקבלו עליהן לבסוף דמוקרטיה אמיתית. בינתיים לא הייתי מחייך כל כך במקומך. הנחש הזה שגדל שם צמוד לידנו - רק עניין של זמן עד שיכיש גם אותנו. לא יהיה מנוס מלנכש שם את העשבים ונראה לי שזה לא ייקח זמן רב מדי לצערי. מעניין מתי מחירי הדירות באשקלון יספגו את המכה לאחר ההפגזות הראשונות -עניין של זמן בלבד.

rigoletto111

New member
תגיד, אתה מכיר בחירות דמוקרטיות

אמיתיות וחופשיות במדינה ערבית כלשהי שלא הביאו לעליית האסלאמיסטים?

קראתם היום בידיעות

על 2 המחבלות שנתפסו בדרך לביצוע פיגוע התאבדות. מזעזע! אחת אמא ל8 ילדים ובהריון! השניה אמא ל4 ילדים. פשוט מזעזע איזה שטיפות מח עושים להם, שהן פשוט מוכנות להרוג את עצמן, ואת העובר, ולהשאיר ילדים בלי אמא. אותי אישית זה זיעזע!

barr1969

New member
לא פלא שזה זיעזע אותך- הן ערביות.

מוזר שאכפת לך על ילדים ערבים שישארו בלי אמא. מאיפה זה בא? פעם הייתה לי תזה שהורים לילדים לא יכולים להיות אנשים רעים. כי כשאני נהייתי אמא, הרגשתי שללב נוסף מימד חדש של רחמים, שלא היה בו קודם, והוא לא קשור לאהבה לילד שלי, אלא לעולם באופן גורף. היה חבל לי לגלות שאני סתם נאיבית. אבל הסיפור הנ"ל עובר את גבול ההגיון בעיני.

ממש לא אכפת לי...

שהילדים ישארו בלי אמא. מה שהתכוונתי זה- שזה נורא שאמא מוכנה להפקיר את הילדים שלה וללכת להתאבד, ובשביל מה? בשביל להרוג יהודים. זה זוועתי בעיני. מצידי, שהייתה מתפוצצת בבית שלה יחד עם הילדים וכל החמולה.

את רוסיה?

אני מכיר פריבט אחר שמפאת כללי הפורום וההנהלה החדשה והמוסרית, אסור לפרט כאן.

למעלה