privet!

admor

New member
כללי התנהגות בפורום

ף הפורום: כל דף בפורום מכיל 15 הודעות ראשיות והשאר עוברות לדף הקודם, הודעה שהגיעה לדף השביעי מוצאת את עצמה בארכיון ושם אי אפשר כבר להגיב לה, לכן אנחנו מקפידים להגיב לאותו אשכול ראשי, כדי לא לשלוח את שאר ההודעות לדף הקודם. הקפצות: כל הודעה שמגיבים לה תוך 72 שעות משעת הכתיבה המקורית מוקפצת אוטומאטית לתחילת הדף הראשון, לכן אם יש לכם משהו להגיב לאותה הודעה אז לעשות זאת כתגובה להודעה המקורית. הנהלת הפורום משרשרת מדי פעם הודעות "אופ טופיק" (הודעות לא קשורות לא נושא המרכזי של הפורום) מלאכת השירשורים זאת עבודת נמלים מפרכת, ואנחנו מצפים שהודעות "אוף טופיק" תכתבו בעצמכם כתגובה לאותם שירשורים, אנחנו מעדיפים לעשות דברים יותר חשובים מאשר לשבת לשרשר אינסוף הודעות כל ערב.

mndi gold

New member
הערב.הפלשתינים הורגים אחד את השני

האם זו לא הוכחה שיש אלוהים,והפעם הוא איתנו

rigoletto111

New member
הרג של בכירים ב"גדודי חללי משהו"

לא ממש מזיל דמעות בעיני,ואפילו חוסך לצה"ל כמה טילים יקרי ערך. הבעיה היא שאני מעריך , שכשהפתחניקים והחמאסניקים יגמרו לשחוט אלו את אלו, היחידים שיישארו שם הם אנשי מיליציות עם תפיסה של אלקאעדה.

uri80

New member
כמו שזה נראה, החמאס מכסח בינתיים לפת"ח

את הצורה ואנחנו נישאר איתו ועם סניפים של אל קעידה בשביל הגיוון. נהדר. יופי של התנתקות - תנו את הכבוד לצה"ל ותחי מדינת ישראל.

rigoletto111

New member
האמת, זה בעיקר ממוטט את הפרדיגמה

השמעון-פרסית של "נידבר עם הפרגמטים ונכסח את הפונדמנטליסטים" אני מאמין שברגע שהחמאס ישלוט ברצועה, אפשר להגיע איתו למודוס ויונדי. הם לא אוהבים לאבד שלטון. מי כן? פרס נובל ושמפניה באוסלו לא ייצאו מזה, שקט בשבילנו אולי כן.

mnm6

New member
הרג אנשים??? אני דווקא קראתי על הרג רוצחים וח

וחיות ,את יודעת מהסוג ששומרים עליהם בשב"ס

אם הבחירה היא

הרג של יהודים חפים מפשע, אני בהחלט מעדיפה ושמחה על הראשון, שיעסיקו את עצמם בלרצוח אחד את השני הם הרי חייבים לעסוק בהרג כלשהו... גם לי קשה לראות את הילדים הקטנים שנרצחים ברחובות אבל שוב עדיף שלהם על שלנו! ושיפתרו בעצמם את הבעיות שלהם.

Moon rise girl

New member
פתרון גאוני!

להרוג זה פתרון קל, פשוט, אינטיליגנטי ואפקטיבי, ועוד ילדים שלא יכולים להגן על עצמם... בכלל שווה.

admor

New member
למה שלא נעשה את זה בצורה מאורגנת?

ולמה להפלות רק את הילדים? זה גם יספק הרבה מקורות תעסוקה למשק. יש להם גם אנשים בריאים בגיל העבודה אולי נצרוב להם מספר על היד ונשלח אותם לעבוד בשבילנו? בעסה יש לנו ארץ קטנה מידי בשביל צעדות.

למעלה