Prince of Wales

answers2

New member
שלוט ברוחך

אפילו שאתה "
אדם מכובד בקהילה האקדמית המדעית הישראלית, ואיני חייב דין וחשבון לאף אחד
". כשאתה פה , אתה חייב דין וחשבון למנהלי הפורום. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "אני אדם מכובד בקהילה האקדמית המדעית הישראלית, ואיני חייב דין וחשבון לאף אחד". פשוט ענק............

preacher

New member
טוב, הקהילה המדעית מאוד מכבדת

את הנסיך מוויילס, הידוע גם כמוכר הסנדביצ´ים של מכון וויצמן. במשך 30 השנים האחרונות הוא מספק יום יום סנדביצ´ים טריים לכל המדענים וזוכה בשל כך להערכה רבה!

answers2

New member
והנה מכתב מרגש שקיבלתי ממוכר

הכריכים החביב , והמכובד מאוד על ידי הקהילה האקדמית בארץ (ולא לחינם הוא מכובד , מוכר סנדויצים הוא הישג נכבד למי שסיים את חוק לימודיו בכיתה ג): "מאת: Prince of Wales אל: answers2 נושא: אני מציע לך להישמר היטב בלשונך שעה: 0:02:13 תאריך: 07/10/2002 אתה מתעסק עם סגל אקדמי טכניון, ואך כפסע הוא בין שליחת מכתב למנחה שלך באוניברסיטה העברית לבין הסוף האקדמי שלך. ראה הוזהרת, אידיוט. " איזה ליצן!!!
, האמת? אני מתחיל לחשוש . מה אם הוא ידרוש משר הפנים לשלול את אזרחותי ? (שכח לספר שהוא אחד מבכירי הפוליטיקים בארץ......) ? ויותר מכך , מה יהיה אם ישליך עלי סנדויץ´ ? מכל מקום על מנת שלא להסתבך איתו , אני מזמין ממנו מחר למשרדי סנדויץ´ טונה טעים מהסוג שאמא שלו נוהגת להכין בחושה שלהם , ליד קרית ביאליק. בכל זאת , גם לו מגיע להתפרנס . מוכר כריכים זה לא רע. נסיך , הרם ראשך בגאווה , אין מלאכה המביישת את בעליה . אלה הם כישוריך . היה מוכר הכריכים הטוב ביותר שתוכל , ואז תרגיש סיפוק של אדם שהשלים את ייעודו. עלה והצלח .

answers2

New member
תודה.

לא ידעתי . מכל מקום הנה ראיה לקיום נבואה: אני מנבא שהנסיך יחזור בקרוב .

אתה כנראה לא אדם מאד חכם

זה לא חוכמה לנבא נבואה שברור שתתגשם. בכל מקרה, נכון אין זו בושה למכור סנדביצ´ים, זה גם ג´וב עם קביעות. עשיתי הרבה דברים במהלך חיי, כולל עבודות שאתה וחבריך רואים כבזויות. עדיין אני גאה בהיסטוריה האקדמית שלי, בשעה שאתה לכל היותר יישות וירטואלית. ואגב כל אדם נתפס מדי פעם בקלקלתו המעידה על דעותיו, גם לך יש את זה וזה יוצג פה בכל פורום רלוונטי. את דעתי שמרבית הציבור החרדי הוא נבער ופרזיטי לא אשנה.

answers2

New member
היסטוריה אקדמית עלק.

"אני גאה בהיסטוריה האקדמית שלי"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. האם אתה מתכוון לזה? אכן אקדמאי מן השורה הראשונה...... כולם פה יודעים בדיוק איזה "הסטוריה אקדמית" יש לך . איזה בדרן . בקיצער , חסמו אותך אינספור פעמים בנטעים ואפילו פה חסמו אותך . אתה לא רצוי, מה כ"כ קשה להבין . חזור לפנטזיות המטופשות שלך על "עבר אקדמי" , בין הכנת סנדביץ´ לסנדביץ´ , ועזוב אותנו במנוחה . נודניק.

Prince of Wales

New member
ידידי הקט אל תתן להיסטריה להשפיע

עליך. אתה איש קטן ומכוער, ואני אמשיך לכתוב בכל מקום על אפך ועל חמתך. כותב לו הנ"ל בסגנון הסוקראטריני וחושב שהוא פילוסוף. כבר זכינו להינות משלל שטויותיך.

ובכל מקרה אל תתן לתסכוליך להעבירך

על דעתך. קהל האוהדים שלך כולל מטיף אחד, ועוד fcfighter, שאני מלא ספקות כרימון לגבי יכולות ההבנה שלהם.

למעלה