Prince of Wales

גוססי

New member
Prince of Wales

נא מתן את ניסוחיך. גידופים מהסוג שאתה מרבה להשתמש בו אינם תורמים דבר ולא יתקבלו בעין יפה. לתשומת לבך.

Prince of Wales

New member
גידופים מהסוג שאני מרבה להשתמש

בהם באים כתגובה לגידופי הצד שכנגד. לא גידפתי אותך, לא גידפתי את המושל, לא גידפתי את מסורתי (בשלבים היותר מאוחרים). מי שיש לו סגנון התבטאות יאה מקבל ממני תגובה בנוסח הולם.

גוססי

New member
התגובה שלך חסרת פרופורציות

ואני מבקש שוב שתרסן את לשונך.

עמלק

New member
ומה עם הצפות

אופן ניהול הפורום גורם עוגמת נפש לאלו הרוצים באמת ובתמים לדון בו. הצפותיו של דוד וחבר מרעיו אינן מאפשרות דיון פורה, מדוע אין אתה מטפל בכך ? ואגב, אם לומר את האמת, הוא באמת אינו היחיד שמשתמש בשפה שאינה ראויה, יש כאן שרשורים על שירשורים של קללות שגם הן הצפות מסוג כלשהו. אני מבין אותו ואת תיסכולו על כך שרק אליו נטפלים. או לטפל בכל המקללים או לא לטפל באף אחד, או לאכוף את כל חוקי תפוז או לא לאכוף אף אחד מהם - אסור שיהיו פשרות. יום טוב, עמלק.

גוססי

New member
תשובות:

"הצפותיו של דוד וחבר מרעיו אינן מאפשרות דיון פורה" דודXXX אינו מציף את הפורום. אם תבדוק תגלה שהוא פותח פתיל חדש פעם ביומיים-שלושה, וזו בהחלט אינה הצפה. "חבר מרעיו"? מי אלה? "הוא באמת אינו היחיד שמשתמש בשפה שאינה ראויה, יש כאן שרשורים על שירשורים" נכון, אבל שפתו של הנסיך מויילס פוגענית בצורה יוצאת דופן. איני מתנגד לביטוי קשה מפעם לפעם, אחרי הכל מדובר בנושא טעון מאד, אבל יש גבול מסויים שהוא הרבה מעבר לבוטות או אפילו גידופים "נורמטיביים", והנסיך חוצה אותו באופן סדיר וללא שום הצדקה. "או לאכוף את כל חוקי תפוז או לא לאכוף אף אחד מהם - אסור שיהיו פשרות" חייבות להיות פשרות. לפעמים תקנת הציבור מחייבת התעלמות מכותבים ומהודעות שההתעסקות בהן תגרום יותר נזק מתועלת. עם כל הכבוד לתקנון תפוז, אין הוא שונה מחוקי הכנסת הניתנים לפירושים שונים. במקרה זה אנו - איילת ואנכי - הוסמכנו לפרשם לפי מיטב שיקולנו, ונראה ששיטת "יקוב הדין את ההר" אינה אידיאלית.

אני פשוט לא מאמין עליך, גוססי!

אתה רומז לרגע אחד שהנסיך מוויילס הוא גס וחסר תרבות?!

answers2

New member
בצדק חזרתי בי

מטענותי אליך בפורום השני . התנצלות מתבקשת , והרי היא לפניך.

Prince of Wales

New member
ובכן אתה טועה:

כשנטעים חוסם אותי אני מקלל ומגדף אותו כמו שצריך. גם אתה עשית את זה כשמחקו לך הודעה. ואז באים כל החבר´ה של נטעים דוגמת answers2 ודוחפים את אפם לעניינים לא להם, (כמובן תמיד נגדי) וחוטפים בראש. ואז אתה בא כמובן לא לפני שראית את התמונה כולה וחורץ דין. תפתח את העיניים ותסתכל בפורום הזה, תסתכל בנטעים ותסתכל היטב וכך תוכל לראות טריגרים. בעצם למה אני צריך להצטדק לפניך ? אני אדם מכובד בקהילה האקדמית המדעית הישראלית, ואיני חייב דין וחשבון לאף אחד.

answers2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

"אני אדם מכובד בקהילה האקדמית המדעית הישראלית, ואיני חייב דין וחשבון לאף אחד" . איזה ליצן
.......

Prince of Wales

New member
בבקשה דוגמא לבריונות המגזר הדתי

ואחרי זה מתפלאים למה יש אנטישמיות.

preacher

New member
רגע, תן לי לנחש:

אתה פרופסור מיכאל הר סגור נכון? זיהיתי ישר, לפי רהיטות הדיבור ויכולת ההתנסחות שלך.

answers2

New member
פריצ´ר חדל!!

שים לב עם מי אתה מתעסק!! מדובר בלא פחות מ"אדם מכובד בקהילה האקדמית המדעית הישראלית, שאינו חייב דין וחשבון לאף אחד". היזהר והישמר! פעם שעברה הוא לא הצליח, אבל כעת הוא יכוון היטיב , ואפילו שאתה כופר מוצהר , אם תעצבן אותו , הנסיך אביר הלב יכלול גם אותך בתוכניות השחיטה שלו . ראה הוזהרת....

למעלה