PR card-help!

PR card-help!

שלום לכולם אני מחכה לכרטיס הפרמננט רזידנט שלי כבר שלושה חודשים ואין עונה. הטלפון שלהם תפוס כל הזמן ויש שמןעות שהם לא נושאים בנטל אני מתכננת נסיעה לארץ אבל נאמר לי שלא אוכל לחזור חזרה בלי הכרטיס מה לעשות? האם מישהו יודע מה קורה עם הכרטיסים האלה והאם ניתן להוציא אישור זמני? המון תודה

tricia

New member
צלצל מוקדם בבקר...

8:30 . אין דרך אחרת ליצור קשר איתם . אין מה ללכת לשום משרד. מנסיון זה גם יכול לקחת שנה אז אתה חייב לברר מה קרה. בדרך כלל מדובר בתמונה שלא לרוחם. בכל אופן אם לא תקבל את הPR צריך להכנס לשגרירות הקנדית בארץ לקבל ויזה זמנית או משהו כזה.. בהצלחה

formersusan

New member
אם אתה נתקע מחוץ לקנדה ללא הPR

אתה יכול לפנות לשגרירות קנדה בתל אביב (אם אתה בארץ, או לשגרירות בכל מדינה בה אתה נמצא), ממלא טופס, משלם 135 ש"ח (זו האגרה אם אתה בארץ), נותן שתי תמונות דרכון, ותוך יום תקבל תעודת מעבר חד פעמית.

tck tbh cubeucr

תודה לכם על העצה, אני ממש מיואשת מהמשרד הזה ממש לא יאומן שתפוס שם אני גרה בונקובר ואין פה שום שגרירות ישראל מה כדאי לעשות לדעתכם? אני צצריכה להשיג אישור יציאה זמני או פשוט לקבל איךשהוא את הכרטיס והתמונה ששלחתי הייתה ברורה ויפה help!!

formersusan

New member
קבלת תעודת המעבר היא כבר

מתוך ישראל או המדינה אליה את נוסעת. לא נראה לי שניתן להנפיק אותה עוד בטרם צאתך. בכל מקרה, אל תתייאשי, נסי להשיג אותם בטלפון. אולי עוד תקבלי את הPR שלך והכול ובוא על מקומו בשלום!

יפה וברורה זה לא מספיק

היא (התמונה ) צריכה גם לעמוד בקריטריונים המדוייקים שלהם. יש להם דף הוראות ברור מאוד לגבי הרקע הגודל וגודל הפנים המופיעות בתמונה. אגב צריך שתי תמונות. ובאשר לשגרירות ישראל בונקובר, את לא צריכה אותה. אבל אם את בארץ ונתקעת בלי כרטיס ורוצה לחזור לקנדה. את אמורה לפנות לשגרירות קנדה בישראל. ושם ינפיקו לך תעודת מעבר זמנית , תמורת תשלום נאות. מישהו פעם קרא את ההורעות המסורבלות שלהם לגבי המשלוח התמונות וכל השאר? אפשר לחשוב שהכרטיס הזה הוא כרטיס כניסה לאוניברסיטה כמה ניפחו את החשיבות שלו. מבחינת פרוצדורה לפחות. אבל מי אנחנו הקטנים שנתלונן מי?

האם מישהו יודע איפה בישראל

(רצוי באזור חיפה) אפשר לעשות תמונות כאלה שיעברו את הדרישות שלהם בלי בעיות? מעניין למה האהבלים לא שמים מצלמה במשרד מחלקת ההגירה, ומצלמים על המקום, בדיוק איך שהם רוצים, עם איזה רקע שהם רוצים... ושיגבו על זה כמה דולרים, וגמרנו.

formersusan

New member
אז יש משהו שלא ברור לי

מסיפורים של אנשים שעברו את הלנדינג בפירסון בחצי השנה האחרונה, הבנתי שפקידי ההגירה מצלמים אותנו במצלמה דיגיטלית ולא אנחנו מביאים להם תמונות. אם כך, מהי התשובה הנכונה? מה באמת קורה שם?

tricia

New member
תמונות ל PR

בשדה יצלמו אותך אם פקיד ההגירה יחזוב שהתמונה בויזה לא טובה. זאת לא חובה.לא מצלמים את כל אחד. כמוכן יש מעברי גבול שבכלל לא מצלמים! לאחר מכן אם פקיד המנפיק את הPR (נדמה לי שיושב בHALIFAXׂ )לא יאוהב את התמונה שוב יתכן שיזמינו אותך להצתלם שוב, במשרד שקרוב למקום מגוגיך החדש!

אז שאני אבין

הי חברלך שאני אבין אתם אומרים שפשוט אעלה על מטוס ואסע ללא שום אישור זמני ובארץ אבקש את האישור? לא יתנו לי לחזור!!! שמעתי שהרבה אנשים מחכים לתעודה אני כבר פרמננט. אני רק צריכה את התעודה הזאת ועוד משהו...הדרך הזולה לטוס לארץ מונקובר-נא הצעות חןחן

formersusan

New member
האמת? כן

נכון, לא ניתן להיכנס חזרה לקנדה ללא הכרטיס, אבל אם אתה נאמר נוסע לתל אביב, כמה ימים טרם צאתך חזרה חקנדה סור לשגרירות והנפק תעודת מעבר זמנית ואז אין שום בעיה.

formersusan

New member
תודה טרישה, ושאלה נוספת ברשותך

אם הפקיד בפירסון לא יצלם אותי, מנין יהיו לרשויות ההגירה תמונות כדי להנפיק לי את כרטיס הPR? האם עליי להביא אתי תמונות מוכנות המותאמות לדרישות שלהם? באיזה גודל הן אמורות להיות - פספורט או גדולות יותר?

tricia

New member
תמונות

זכור לך 6 התמונות שמבקשים להביא עם פתיחת התיק? רקע לבן וכו'! אילו הן התמונות לPR

formersusan

New member
כלומר אלו שנותרו בידיי עוד מאז?

אני מקווה שהן תתקבלנה, כי הצטלמתי עוד בבוסטון ואני נראית מעט שונה מאז (צבע שער אחר)... טרישה, תודה, אגב, על התשובות המהירות בשעת בוקר מוקדמת זו.

תמונות הכל כאן

http://www.cic.gc.ca/english/applications/guides/5445E7.html#wp289777 הקנדים לא משאירים מקום לספק. אפילו מבקשים באתר שתקחו את דף ההוראות הזה אל הצלם. ואגב שמעתי אתמול כי מי שאין לו כרטיס PR לא יורשה לעלות על טיסה לקנדה בכלל. זאת אומרת אלו שצריכים לשאת כרטיס כזה. הבדיקות בנמלי התעופה מחמירות. חברים שחזרו מחופש בארה"ב , לא הורשו לעלות על טיסה, נאלצו להמתין עד לבוקר כדי לסדר את הכרטיס שם בארה"ב...(בוסטון אם זה חשוב)

תודה.אז,

תודה. אז מה עושים? אנ ימתקשרת כל שעה והם תפוסים. לדעתי הם הפסיקו את שירותי הטלפון שלהם מכובד העומס מקווה שיעזרו לי במשרדי האימיגרישן פה בונקובר כי אנידי אובדת עצות גם לא קיבלתי כלום בדואר דרך אגב, את התמונות ל pr שלחתי עם ערכת טפסים שלמה ומיוחדת שנשלחה לי בדורא למען מטרות הכרטיס ובערכה הזאת לא היו שום ספסיפיקציות לסוג מסוים של תמונות כך שלא ממש ברור לי על מה כל הדיון פה תודה מראש שבת שלום לכולם מונקובר הגשומה

noa0912

New member
אז כנראה שזאת הבעייה...

הדרישות הן מאוד ספציפיות בנוגע לתמונות של הכרטיס.כנראה שנתת תמונות לא מתאימות, ולכן עיקבו את התהליך... כנראה שישלחו לך בקשה לבוא להצטלם בקרוב. נראה לי שלא נשארה לך ברירה (במידה ואת חייבת לסוע לארץ) ולחכות לדבר עם השגרירות בישראל...

libimom

New member
לא ברורה לי הבעיה

אנחנו הגענו לקנדה באוגוסט 2002 ונחתנו ישר בשדה התעופה של וונקובר, שם פנינו ישירות למשרד של האימיגרשיין והם צלמו אותנו במקום מדדו אותנו (גובה, משקל וכו') והבטיחו לנו את ה PR כעבור 3 שבועות, וכמו שעון שויצרי זה הגיע אחרי 3 שבועות, כך שלא ברורה לי הבעיה למה אחרים לא קבלו את הכרטיס מיד אחרי נחיתתם בקנדה. דרך אגב הכרטיס טוב עד אוגוסט 2007.

noa0912

New member
ענית על שאלתך בעצמך...

אותך צילמו בשדה, ואותה לא... היא הביאה תמונות שהיא צלמה (כך טענה לפחות) שלא לפי הקריטריונים, ובגלל זה (כך אני משערת) לא קבלה את ה- PR... ממה שנכתב בשרשור, וגם מהניסיון שלי, לא בכל מעבר גבול מצלמים אותך הרשויות, ולכן חשוב לבוא עם תצלומים מתאימים (כפי שדורשת השגרירות)... גם במעברי גבול בהם כן מצלמים אותך, לא תמיד יבחין פקיד ההגירה שהתמונה לא בסדר, ומאוחר יותר יבחינו בכך וה- PR יתעכב...

למעלה