POEM AUDIO

yairt

New member
POEM AUDIO

שלום רב לכולם צר לי כי עקב נסיעתי ל CES לא יכולתי להגיב בזמן אמת לשרשור בנושא הרמקולים שלי מספר עובדות: 1. היחידות שבשימוש ברמקולים מתוצרת POEM AUDIO הינם יחידות המיוצרות לפי מפרט יחודי שלי. רק בכדי לסבר את האוזן, 95 % מיחידות שמיוצרות ב SCAN SPEAK הינם לפי דרישה ומפרט מאת מזמין ( מי שנדרש להוכחה יכול להגיע בתיאום מראש לחנות ברישפון ולקבל הוכחות פיזיות) 2. הרמקולים של POEM AUDIO מיוצרים כמספר חודשים במפעל ליד מודיעין. 3. לידיעת כל השואל , אין אני עובר אורח בתחום תכנון רמקולים וכמו כן אין בכוונתי להוכיח את רמת ידיעותי מעל דפי הפורום הנני עוסק בתחום 12 שנה ,ברשותי מעבדה ממתקדמות בעולם. אשמח לענות לכל שאלה בנושא תכנון רמקולים בטלפון 4. למבדה אקוסטיקס בחרה שלא להמשיך ולייצר יחידות לשוק החופשי אלא תתמקד ביצור אך ורק ללקוחות מסחרים. 5. תכנון רמקול המיועד לייצור תעשייתי שונה מהותית מתכנון DIY התהליך מתחיל מהגדרת קהל יעד, הגדרת מחיר, בחירת קו עיצובי וכו. בחירת היחידות הינה מבוססת על דרישות התיכנון ולא להיפך בגדול ,צר לי על חוסר הפירגון וצרות העין הישראלית הטיפוסית בעיקר לאחר שלאורך כל דרכי שמחתי ליעץ ולחלק את הידע שלי למען הכלל בכבוד רב יאיר תמם

קובי. ת

New member
יאיר, כאחד שנעזר בך אני יכול להעיד

מבלי קשר לרמקולים שאתה מתכנן/מייצר, אני יכול להעיד על כך שעזרת לי רבות ביעוץ, הקשבה, מציאת רכיבים, תאום עם אנשים ועוד. הדבר הכי חשוב היה היחס, למרות שאני לא נחשב ל"דג שמן" ברמות המחירים שאתה מתעסק בהם (רמקולים שאתה מייצר/רכיבים שאתה מייבא), ההרגשה שלי היתה שאתה באמת משתדל לעזור לי בכדי שאהיה מרוצה, וזה לא היה רק דרך הטלפון, כי הגעת לביתי כמה פעמים, ולא ל 5 דקות בכל פעם, עשית את זה מכל הלב ועל כך אני מודה לך ומעריך אותך!. מההכרות שלי איתך, אני יכול לומר עליך רק דברים טובים, ואני מקווה שירבו אנשים כמוך בתחום הזה.

audiofreak

New member
מבלי להכיר אותך אישית,

וללא הכירות עם הרמקולים שלך, ממש התביישתי בפורום על התגובות הנמוכות והמתנשאות של כמה חברים פה באותו שרשור, שבחרתי אפילו לא להגיב אלא להשאר פאסיבי. כעת רק אומר , שמוטב לפורום שמתעסק בסופו של יום בחוויה עמוקה , אפילו רוחנית, מעט רוח חיובית, כושר פרגון ואוירה נינוחה, ולא להתעסק בהשמצות במיוחד שאין להן כל בסיס. יום טוב לכולם

שרשור דוחה ומיותר

באחד השרשורים של השבוע שעבר, קרסו חלק מהמשתתפים, כל אחד מסיבותיו שלו, לתחרות ירידות של המוצרים של פואן אודיו. אני בספק אם מי מהם נחשף אי פעם בצורה עקבית ושיטתית לרמקולים עצמם, לאדם שייצר אותם, או לפילוסופיה העומדת בבסיסם. לא לי לומר מי מאותם מלעיזים ניזון מקינאה ישירה, מי ניזון משמועות של אודיופילים, ומי מקונספציות מוקדמות, או דעות קדומות לגבי יכולתו של צבר כחול לבן לייצר רמקולים שיראו וישמעו טוב יותר ממוצרי הפלצנות שהם רכשו במיטב כספם. חבל רק שבשעה שיש לתת כתף למאמץ כן לייצר משהו שייצג אותנו בכבוד, בוחרות הרוחות הרעות לזחול אל מחוץ לבור השופכין שלהן ואל הדיון הציבורי. ממש לא לרמתו המתיימרת של פורום זה. חבל מאד.

שרשור דוחה ומיותר

באחד השרשורים של השבוע שעבר, קרסו חלק מהמשתתפים, כל אחד מסיבותיו שלו, לתחרות ירידות של המוצרים של פואן אודיו. אני בספק אם מי מהם נחשף אי פעם בצורה עקבית ושיטתית לרמקולים עצמם, לאדם שייצר אותם, או לפילוסופיה העומדת בבסיסם. לא לי לומר מי מאותם מלעיזים ניזון מקינאה ישירה, מי ניזון משמועות של אודיופילים, ומי מקונספציות מוקדמות, או דעות קדומות לגבי יכולתו של צבר כחול לבן לייצר רמקולים שיראו וישמעו טוב יותר ממוצרי הפלצנות שהם רכשו במיטב כספם. חבל רק שבשעה שיש לתת כתף למאמץ כן לייצר משהו שייצג אותנו בכבוד, בוחרות הרוחות הרעות לזחול אל מחוץ לבור השופכין שלהן ואל הדיון הציבורי. ממש לא לרמתו המתיימרת של פורום זה. חבל מאד.

Croc

New member
גם אני התפלאתי........ ../images/Emo4.gif

על ה-"וויכוח" ההוא. הייתה לי הרגשה שאנשים שם הדרדרו לטענות ללא כיסוי של ממש. אני גם נשארתי פאסיבי כי ךא הייתי בסמינרים, לא שמעתי את ההרצאה שלך ולצערי הרב עדיין לא שמעתי את הרמקולים עצמם. מה שכן הרגשתי, מהיכרותי הקצרה איתך, שלא ייתכן שאמרת בהרצאה דברים "לא מדוייקים" (יענו "סיפרת סיפורים"). על נימות וכו´ אני לא ארחיב - הכל כבר נאמר ויותר אין צורך לחבוש בדבר ההוא. ספר על הדברים החשובים. איך היה ב-CES? היה לכם ביתן שם? או שכדי להכים שם ביתן צריך חצי מתקציב המדינה? גנאדי

freddi

New member
welcome back ../images/Emo24.gif

ואני מצרף את עצמי לכל המילים הטובות שנאמרו כאן. אם לא השמחה של יאיר לעזור מכל הלב ולהשקיע בזה המון מעמץ הייתי שומע היום מוזיקה ברמה דפוקה. (וזאת מבלי לפגוע בעוד זוג חברים יקרים נוספים...) תמשיך בדרכך ואל תשים לב לכמה חכמים בלילה .....

matigol

New member
תסתכל על הצד החיובי....

אם כמה נשמות טובות מתעקשות בקביעות "להלל" את תוצרתיך, כנראה שיש להם סיבה (צרה). אם זה המצב, אז מעבר לחוסר הפרגון והארס אתה צריך להיות מבסוט מפירות עמלך. כנראה שחלק מהחברים כאן מסתכלים על השוק כמשחק סכום אפס (תורת המשחקים). אחרת, אין לי סיבה לתופעה שהיתה כאן. למה להיות מבסוט, תשאל? תחשוב על " הא, היא
. אבל היא טפשה.." (ציטוט פולני ידוע) כשמשקיעים אנרגיה עודפת בלקטול, מסתתרת הערכה עודפת בתת מודע (פרקטיקה אנטואיטיבית)

ערן^25

New member
שלום יאיר,

חבל שאתה דיפלומט ולא נוקט בשמות, זה מעניין אותי ואני לא מצליח למצוא את השרשור המדובר (קצת רכילות תוך כדי מבחנים אף פעם לא מזיקה..
), אם זאת אני לא אתפלא-אחרי הכל צרות עין היא דבר שכיח אצלנו במדינה המקסימה והמלבבת שלנו... היידה שרה ערן

מני.ת

New member
כשאגדל יהיה לי רמקול "פה"

שלום יאיר, רק דברים טובים שמעתי על הרמקולים שלך . ומכאלה שאני מחשיב את דעתם. ביום שהרמקולים שלי יהיו קטנים לחדר ההאזנה שלי, יהיו הרמקולים שלך בראש רשימת הרמקולים שאבחן. אני לא הייתי מתייחס ברצינות לשרשור ההוא... רק היום קראתי באחד השרשורים כאן ש"באס זה באס" ואין הבדל בין איכויות הבאס... (מבלי להמעיט בדעתו של הנ"ל, הדוגמא באה להראות שיש דעות שהן בהחלט במיעוט). חזק ואמץ יאיר. אתה מביא גאווה אמיתית לקהילת האודיופילים שלנו !

MartinHSabag

New member
יאיר ידידי ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

אני מצטרף בחום לכל הנאמר בשירשור הנוכחי. לא הגבתי לשירשור ההוא כי הוא פשוט לא היה שווה את זה. לדעתי הכל מקנאה, וכמו שדיברנו על זה, הרבה דילרים לחוצים מאוד ממרכולתך ומהמחיר הזעום (עדיין...). אני מחכה לזוג ממך ובגאווה לדחוף מוצר אודיופילי כחול לבן !

danaya

New member
עכשו יש לי שאלה

יאיר היקר אני לא מכיר את מוצרך רק בפורום נודע לי שיש יצרן של רמקולים HI END בארץ ידעתי שקימת חברת מורל שבהחלט מוערכת בחן"ל ויש עד חברה אחת שכולנו יודעים מי היא שעושה רושם שמוכרת היטב אני משתמש ברמקולים של חברת NORH מתיאלנד שגם הרבה אנשים אוהבים להשמיץ וכנראה בגלל שהיא פרי עבודה של איש אחד שמאד מסור ואוהב את מה שהוא עושה מדוע לא לתת לאנשים את האופציה למוצר מעולה תוצרת הארץ מבחינתי HI END יכול לבא גם בצורת רמקול למחשב כדוגמת NORH 3.0 שוב אני לא מכיר את הרמקולים שאתה מיצר ואיך הם משווקים בארץ כל אחד ירצה מרצדס אבל טויוטה יותר טובה מסוסיתא תומר

רק טעות קטנה אחת תומר

רמקולים של פואם אודיו הם לא טויוטה בהשוואה למרצדס. אם רבר בהשוואות מוטוריות עסקינן, הייתי אומר שמה שעולה לי לראש זה דווקא מזאראטי. והמבין יבין.

למעלה