Please

Born4masonry

New member
Please

אני די אובד עצה אני לא יודע איך לעשות את הצעד הראשוני כלומר למי לגשת ומה לומר אני רוצה להטבל מישהו יכול לעזור לי?

שלום לך

לפני הכל, סר בבקשה מי אתה ולמה אתה רוצה בכלל להטבל?! מאיפה אתה? כמה זמן מאמין? האם אתה הולך לקהילה כלשהיא? אל תתבייש לספר. אנחנו נשתדל לעזור עד כמה שאפשר

Born4masonry

New member
תשובה

אני כבר סיפרתי אבל אחזור על כך: שמי עדי, בן 24 מתחיל ללמוד כלכלה עוד חודש באשקלון, תושב באר שבע תמיד חלק ממני, כאב את המושיע, היה בי ניצוץ אבל מעולם לא העזתי להראות אותי. ניסיתי להתקרב ליהדות, של היום, ע"י הנחת תפילין ותפילות תשובה, ולא מצאתי את חלקי. לאחר מכן, התחלתי לחקור לעומק במרוצת הזמן, ובחודשים האחרונים, ע"י אמונה הגיונית ולא עיוורת ואיוולת, מצאתי את חפותי. איני אשם יותר, משום שאשמתי נלקחה, ע"י בנו היחיד, עם הטבלתו ומותו. מי יענש על חטאי או יקח את אשמתי על עצמו בנפשו? לא אף איש אחר, פרט לבנו היחיד. זו אמונה הגיונית, ולאחר מכן, הפכתי לאיש ירא שמיים, כבר כמה זמן אני שוקד על הברית החדשה, וכל מילה חרטה דמעתי בעיני, על מה שעשה אדון האדונים למעני. הייתי חייב להיות שלם, ולהיות בעל ידע מושלם אודות האדון. וכיצד הברית הישנה, מנבאת, והחדשה מקיימת את דברה. ישנם הוכחות והכול קיים ומקביל, אודותי אדם הגיוני. בקרוב אטבל בשמו, כך אמות איתו ואחיה איתו, והוא ישכון בי ואני בו, לעד אני זקוק למישהו שיעזור לי שכבר הוטבל ומנוסה בבקשה.

אני עדיין לא מבין למה אתה צריך

מישהו מנוסה? אני למשמל כמו כל יתר החברים כאן כבר הוטבלו. אז אני עדיין לא מבין את הבקשה שלך. מה אתה בדיוק רוצה? הסבר ונמק !

Born4masonry

New member
...

איך לעשות את הצעד הראשון למי לפנות לאן ללכת מה עלי לעשות לא כזה מסובך

1ysrat

New member
בבקשה

כמרים מקהילה קתולית דוברי עברית יכולים לעזור לך יש גם ב"ש

Born4masonry

New member
thanks

תודה רבה לך אח יקר תוכל לדבר איתו למעני אני מעט חושש חשש טבעי אני מניח יברכ האב ותודה על הכל ידידי אני מעריך מאוד' נפשי תודה אתן לך את המס פלא במסן ראיתי שמצאת אותי שתהיה מחובר

תודה רבה לך ../images/Emo6.gif אח ../images/Emo6.gif יקר ?!

חחחחח ישרת ?! האם שינית את מינך? האם הפכת להיות מנקבה לזכר? ואני לא ידעתי מכך ?????????????????????????? חחחחחחח

1ysrat

New member
התנגות גועלית מאוד ירושלים 2007

אין מה לעשות ל מאיהבנה של אדם תוכל תתקן אותו ולהסביר לו שאני נקבה התנהגות שלך היא אותה התנהגות מגעילה ששייך לכל היהודים שתבורך בהתנהגותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לפי דברייך ישרת

אני יכול להבין שאת אולי באה מבית שאסור לצחוק על כל דבר קטן. מעניין לציין שאת מאוד רוצה שיהיו לך חברים יהודים אבל מצד שני את ממש לא רוצה. אז אולי תחליטי מה את כן רוצה? שישוע יברך אותך בכל טוב

1ysrat

New member
אני לא יתן לאנשים לעשות צחוק!!!!!

בצחוק המטופש הזה אני פוגשת יום יום ואני כלל לא מוכנה שירדפו את הנוצרים!!!!!

מי בכלל רודף את הנוצרים ?!

למה את ישר חושבת פסימי ! אני באמת לא מבין למה את חושבת שכולם לא אוהבים את הנוצרים ! אני לא מבין למה את חושבת שכולם אוהבים את הנוצרים?! למה את חושבת שאני לא אוהב את הנוצרים? בואי אני יגיד לך משהו שאולי את מנסה כבר הרבה מאוד זמן לחשוב בצורה שלילית על היהודים. בעבר היו לך כל מיני סיוטים מהיהודים וזה לא אומר שכל היהודים הם באמת כאלה. ויותר מכך, אם את חושבת שכל היהודים הם כאלה(ששונאים את הנוצרים) אז מה את עושה בכלל במדינת היהודים? או יותר נכון לשאול, למה את מברכת את היהודים. אז אני יגיד לך למה. בגלל שאת מאוד רוצה שכל היהודים יאהבו את ישוע אבל מה לעשות שלא כולם אוהבים אותו. וכן, את צריכה להבין דבר אחד ! לא כל יהודי שונא את הנוצרי. לא כל נוצרי שונא את היהודי. האם זה מובן ?!

1ysrat

New member
בארץ הנוצרים נידפים !!!!!

יש שני צורות להיות להיות בארץ להלחם ברדיפה או כמו חברה להתגיר להיות כמו כולם זה באזורים מרכז דרום או מקרה של ידיד גר בנצרת בא כל יום לעבודה במרכז לא מוכן להשכיר דירה והשאלה למה ? רוצה להגיע הביתה ולא להרגיש את הרדיפה צער לי יש לי הרבה מקרים כאלה ואני תמיד אומרת כל אחד באמנתו יהיה!!!!! את דעתי כבר קימת צער לי לא ניתן לשינוי!!!

טעות !!!

כמה דברים: * אנשים מסתכלים על אנשים אחרים כאילו הם נירדפים וזה ממש לא נכון * אנשים מסתכלים על אנשים אחרים בסדר גמור ולא חושבים שהם נירדפים * אנשים חיים טוב זה לצד זה * אנשים לא חיים טוב זה לצד זה * אנשים חושבים שאחרים רוצים לעשות להם דברים רעים * אנשים לא חושבים שאחרים לא רוצים לעשות להם דברים רעים. * יש ויש יש כאלו ויש כאלו.... אני לא יוכל לשנות לאנשים את זווית הראיה שלהם כמו שאת למשל לא תוכלי לשנות דברים מסויימים אצל אנשים אחרים. ואת זה אני אומר כדי שתביני שאני לא מדבר לאוויר ואני כן רוצה לומר לך, שנכון שיש אנשים שלא סובלים חרדים/דתיים/חילונים/משיחיים/רפורמים/נוצרים/ערבים וכו'. למשל אני יכול להביא לך הוכחה של יהודים שחזרו בשאלה והם עושים הפגנות ברמת אביב כי הם סוברים ובעיקר טוענים למה "אנשי חב"ד וכל אותם החרדים" עושים שמות בעולם החילוני וכדי שאנשים יגידו ואוו איזה יופי שבאים לכאן (לרמת אביב) אנשים שהיו פעם חרדים והיום הם לא אז האם גם אז תגידי שיש רדיפות? אולי?! אבל את צריכה להבין שכמו שהאצבעות שלך לא דומות אחת לשנייה אז כך גם האנשים לא דומים אחד לשני ואבוי לנו אם כן היינו דומים אחד לשני..... אני מקווה שאת מבינה מה אני כותב לך . כי אם לא ואת עדיין מנסה איכשהו להתעקש שאת צודקת . אז אין לי יותר מה להגיד . כי בכל דבר שאני ינסה לומר לך, את ישר תכעסי עליי בלא צדק. ורק בגלל שאת עברת התעללות בעבר שלך עם יהודים. איך אמרו פעם (לפני שקיבלתי את ישוע לחיי), אם לא תלמד לסלוח באמת ובלב שלם אתה לעולם לא תוכל לקבל את פניי ישוע המשיח לחיים שלך. ויותר מכך, ישוע לא ייתן לך כל מה שאתה צריך אם זו רוחניות ואם זה גשמיות. את אולי חושבת שכל מה שאת עוברת ועברת בחיים שלך אז את יכולה לתקוף על ימין ושמאל בלי להתייחס למה שאחרים (רוצים) אומרים לך. אני אתן לך למשל דוגמא מאוד קלאסה על עצמי . (את לא חייבת לקרוא . ואם את כן רוצה לקרוא אז כדאי מאוד שתקחי לעצמך טישוי) כשאני הייתי בן 8-9 בבית ספר של החרדים היה לי מורה שמהיום הראשון הוא התעלל בי בלי שום סיבה. כשהוא הגיע בפעם הראשונה שלו לכיתה הוא ישר קרא לי ואמר לי (לפני הכיתה) בוא לכאן לשולחן שלי ותשב על הברכיים שלך עשיתי את זה. ואז, הוא לקח חבל (כזה שבנות קופצות איתו) וקשר לי את היד שלי לרגל של השולחן בצורה מאוד חזקה וכואבת ואז הוא לקח גומיה (הרחבה כמו של הדואר) והוא סגר לי עם הגומי על האצבעות שלי שבצורה כזו הוא יוכל לראות את כל האצבעות שלי עומדות . ואז הוא היתיישב על הכסא שלו בנחת וחייך והוציא מהמגרה סרגל מברזל באורך כחצי מטר. ואז הוא החזיק את הסרגל למטה ולמעלה הוא מתח אותו עד הסוף ואז הוא עזב את היד שלו והסרגל שלו עף בעוצמה אדירה על האצבעות שלי !!! עכשיו תחשבי שהוא עשה לי כך כל יום במשך כל השנה ובכל פעם 3 פעמים . ולא רק זה, אלא הוא גם אחרי שהוא היה עושה מה שהוא עשה , הוא היה אומר לי לך ! צא החוצה מהכיתה. ואני לא למדתי בכלל תורה ולא כלום. באחד הימים למשל, הוא כל כך כעס עליי שאני אמרתי למישהו משהו (כנראה אמרתי איזה מילה לא יפה. סורי אני לא כל כך זוכר) ואז הוא אמר לי בוא לכאן . באתי ואז הוא אומר לי שהוא רוצה שאני יוריד את כל הבגדים שלי כולל תחתונים !!! וכך אני יעמוד לפני הכיתה. אבל אני לא עמדתי הרבה זמן. כי הוא ישר קיבל עליי קריז ואמר לי שכב על השולחן שלי ( ואצלנו החרדים, אסור לשבת/לעמוד/לשכב וכו) אז שכבתי והוא הוציא מהארון שלו האישי מקל עם חוט מיוחד שאחר כך התברר לי שזה היה שוט של סוסים!! כן, כן כן... מה שאת חושבת, ואז הוא התחיל להחטיף לי מכות נמרצות עד זוב דם ואני לא כבר לא בכיתי אלא יותר מכך אני צרררררררררררררררררררררחתי מכאב !!!! עכשיו תגידי לי מי אמור לשנוא יותר. אני או את? אני סלחתי לאותו מורה כמה שהיה לי קשה אני סלחתי. והיום, אני מרגיש ממש טוב עם עצמי. מקווה שגם את תעשי משהו בנדון במקום להאשים את כל העולם ואישתו.. הרבה הצלחה בשם ישןע המשיח אמן ואמן

1ysrat

New member
את דעתי כבר לא ניתנת לשנות

ובקשר למקרה לך יש משטרה והיתה יכול לגשת תלונה במשטרה כי יש אדם חולה בנפשו אז צריך לטפל בו שלא יפגע בעוד קורבנות

פה הטעות שלך נשמה ../images/Emo24.gif

אל תחשבי שהיה לי כל כך קל לסלוח לו על מה שהוא עשה לי. אבל למדתי דרך ישוע המשיח לסלוח לכל אותם אנשים ובמיוחד לו לסלוח ולמחול. את גםכן צריכה לסלוח גם אם זה קשה מאוד. כי את בטח יודעת שישוע לא אוהב שאנשים כועסים אחד על השני ולא סולחים במקום זאת ממשיכים לריב ולהתכסאח. ובכלל אולי תגידי לי מה את מרוויחה מזה שאת ממשיכה לשנוא כל כך את אותם האנשים שעשו מה שעשו לך או למשפחתך? פשוט תשימי את ידך ע ליבך ותשאלי את עצמך האם כל זה שווה באמת שאני (ז"א את) ימשיך לשנוא אותם?! אוהב אותך אחותי היקרה אני יודע שעבר עלייך המון יסורים בחיים שלך. אבל דייייייייייייייייייייייייייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מספיק כבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כ"כ בא לי לתת לך
למרות שאני יודע שזה עדיין קשה לך אבל. די באמת די. תלמדי לסלוח לאותם אנשים גם אם הם ממש מרגיזים אותך אז די כבר. אוהב אותך

1ysrat

New member
זה בדיוק אני לא שנאת אף

אני לא שונאת אבל יש לי מסקנות על אותה התנהגות ולכן אני שומרת מרחק

איזה?

לאיזה מסקנות הגעת? ואיך הגעת לאותם מסקנות? אני מאוד שמח שאת לא שונאת את אף אחד המשיכי כך אחותי היקרה בשם ישוע המשיח

קשב הבנה אנוכי.

ואולי תגידי לי בכל זאת? אני יודע שיש לי בעיה בכך שאני קשה הבנה. אז מה אכפת לך לענות לי? חבר'ה אני יודע שאתם כל הזמן עוקבים אחרי ואחרי ישרת אחותי היקרה. האם תוכלו לעשות למעני או יותר נכון למען ישרת טוב? פליז? תתפללו עליה !!! בשם ישוע המשיח אמן ואמן אני עףףףףףףףףףףףףף למיטה העיניים שלי שורפות לי

למעלה