Please

lion 7

New member
אתם בלבנו שניכם.

היא בשביל להתחזק באמונה ותביא פסוקים יומיומיים ,ואתה בשביל שישוע יתן לך את 2 המשאלות לבך , ערוס=כלה בערבית ועבודה , בהצלחה לשניכם בשם ישוע אמין.

תודה תודה תודה

אני מאוד שמח שאתה וכל מי שרוצה מתפלל עליי על הדברים שאמרת. האם אני צריך להתפלל גם על התשלום לחברה הסלולרית שלך? אתה יודע, שלא יקחו ממך יותר מדיי כסף או שבכלל יתנו לך שיחות חינם? צוחק :) אבל באמת תודה לך מכל ה

ישרת שאלה

האם גם כל מי שלא יהודי הוא טהור מנומס וצדיק בלי התנהגות מגעילה? כל היהודים כאלה והשאר לא? כאילו צריך להיות ממש ממש לא חכם בשביל להסיק מסקנות כאלה הם באים ממקור רע חולה ומקולקל ולא מהמקום של ישוע שאגב היה יהודי

lion 7

New member
אושרת כך זה קרה בעבר בבתי

ספר בארצנו , לא רק אצל חרדים , גם במחוזיותינו קורים דברים כאלה , תאמיני לי זה מקרה מצמרר אולם אני נזכר בשלמה במשלי שאמר מי שלא משתמש במקל ישנוא את בנו , לפעמים בא לי לראות חינוך כזה לאלפי צעירים מפונקים בסביבה , כל צעקה מצד מורה או אב בבית ישר נחשבת להתעללות , למרות שזמנים משתנים אבל החינוך היום מצריך שוטרים לא מורים , מי שמרים יד על בנו ישר מזמינים לו משטרה אככ ..

1ysrat

New member
היה יפה לראות ............

איך שירים אם גיטרה וכל וכולם שמחים וכל כל כך חיובי אמן

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאני מצטערת כלכך לשמוע את מה שעברת../images/Emo10.gif

זה מעציב, מחריד ומזעזע
אני שמחה ותודה לישוע מלך השלום והסליחה שהצלחת למחול לאותו מורה מסכן, כי הוא באמת מסכן עבד לשטן ועוזריו, ואפשר רק להתפלל שימצא את דרך האור ויחזור בו ממעשיו המזעזעים-אם הוא עוד בחיים כמובן. לך אני אומרת תודה על העדות החיה לפועלו של ישוע בתוכך, על החסד והשלום שישוע הנחיל בליבך- אתה אדם חזק ויקר מאוד לישוע, שיברך אותך האל. כל טוב

אמן ואמן

אין לך שמץ של מושג כמה אני צריך את הברכה הזו ולא רק זו אלא את כל הברכות שישוע נותן למאמיניו.

lion 7

New member
אנחנו לא נתערב במה שאחרים אוהבים

וירושלמי אתה מכיר היטב את האימרה שדרך ארץ קדמה לתורה .. יש מבין

מבין יש....

חחחחחחחחחחחחחחחח אוהב אותך אחי נשמה טהורה אתה שישוע יברך אותך בכל הברכות הכתובות

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifישרת יקרה ההכללות שאני שומעת ממך

כבר הרבה פעמים על התנהגות רעה מצד יהודים פוגעת בהרבה חברים פה.. האם לא נאספנו פה להלל האדון? האם לא נצווינו לדבר דברי חסד בלבד וברכה... אני מבינה ומתארת לעצמי שיש לך לא מעט חוויות קשות איתם..וזה קורה..
שאלוהים יתן לך כוח ונחמה ושלום.. אבל בואי יחד ננסה להזכיר אחת לשנייה כמה זה לא נכון לשפוט ולהכליל ולחיות עם הטבעת סטיגמות כלליות וקשות על אחרים
באהבת ישוע

salt of earth

New member
וההכללה של יעקוב?

יעני אל ואחד ביג'י להון עשאן יהאג'מו וי2ולו ענו היק חקי, מיתל אללי מעבי מנו כול אל שרשור?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifליון ענה שם אני עניתי פה ולך יש גם פה../images/Emo13.gif

אז אני לא דואגת יקירתי
יעקב כך מבין את הכתובים לטענתו ישרת מכלילה מתוך סטיגמה וזה שונה וחמור בדרגה אחרת...

salt of earth

New member
יעני במילים אחרות?

שנתחיל עכשיו להאשים כל צד בכפירה ובהיותו כנסייה מתה? אם זה כך המצב בפורום שאדע שאין לי מקום בהיותי משתייכת לכנסייה מתה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאת שואלת לדעתי או מבקשת שאמחוק את ההודעות

שלו? כי אם הוא אמר את דעתו, שאני לא שותפה לה הוא לא הופך להיות מישהו שאני צריכה לנדות חלילה.. עברנו הרבה דיונים ודיאלוגים עם השקפות יותר נוגדות מזו והצלחנו לשמור על שלום בית כי גם שכל אחד בא מרקע שונה, מה שמאחד אותנו זה אהבת ישוע ומטריית הדם היקר. התגובה שלך מעציבה אותי, במיוחד שזו את
כי נשמע שאת מאשימה אותי במה שגולש אחר חושב, או כאילו שעשית לי קונטרה עם דברי יעקב כשעניתי לישרת וזה נשמע כאילו חיכית שאתן איזה תגובה בכדי להשחיל את אצבע ההאשמה הזה, וזה באמת מעציב אותי. אם אני מדלגת אז זה כי ישנה פה במה פתוחה להרבה זרמים, זה לא אומר שלא צריכים לענות ולהתדיין בחיבה ואחווה, וזה בטח לא אומר לנדות את השרשור ולא לענות ולהיעלם מהפורום רק כי יש דעה שלא נוחה לנו. אני מודה וכבר העליתי את זה מקודם על גבי הפורום שאני פה חלק מהקהיליה, לא הגננת ולא המורה, איני מתיימרת לבוא מלמעלה חלילה או לשחק אותה שוטרת, לכן שלא יחכה מישהו לשני שיגיב, מי שמרגיש מספיק אחריות וידע לענות מוזמן, כמובן במסגרת הדיון הבריא והמכובד שהתרגלנו אליו פה. זה שמתחילת החודש העליתי בעייה אישית משפחתית שמונעת ממני לתפקד כיאה בלשון המעטה, בעיקר בפורום ובנוכחות, לא אומר שאני נעלמתי מפה, אך לא ראיתי הודעות ששוות מחיקה אלא אולי ששוות דיון ומענה כהרגלנו בקודש, וכולם מוזמנים לענות.. כי להפנות את הגב ולהתעלם זה בהחלט לא מתאים לנו כי זה הבית שלנו. איזה תחמנית את, בכדי שלא אתן לך ציון לא טוב על היעדרות, אז את חוזרת עם גל מחאה שאני אשתוק ותוכדיני בו2ה
אני אוהבת אותך קאברי עא2ליק עזיזתי באמת התגעגעתי לאדומה החרוצה והמקפצת, למרות שאני במאה אחוז מבינה את העומס שיש לך
.

salt of earth

New member
אני לא מחשיבה את זה כדיון

אלא כהשמצות חסרות שחר, זה מזכיר לי את החבר'ה הדתיים שהיו נכנסים ומאשימים אותנו בדברים... ומי שזוכר את התקופה הזה מכיר כי זה ממש לא היה דיון אלא מסע השמצות נגדנו. נעדרתי זמן רב בגלל העבודה והעומס בכנסייה אבל להגיע למקום שאהבתי ולראות שמשמיצים אותי ממש לא עושה לי חשק לחזור לכתוב. התפללתי הרבה לך ולמשפחה שלך לאחר שקראתי את ההודעה העצובה שלך, ומה שקורה בתקופה האחרונה בפורום הם דברים שהיא מעבר לסמכות שלך כמנהלת, פשוט אני זוכרת את הימים בהן התדיינו על נושאים רבים ולמרות שהבענו דעות שונות אלא שהיה כבוד ולא היו השמצות... אבל הרוח הזאת והתקופה הזאת עברה מהפורום ולכן אנחנו במקום אחר לגמרי

תשמעי

הוא לא התכוון לכל הכנסיות, הוא אפילו ערך הודעה את יכולה לפתוח את הפה אני בטוח שהוא ולא אף אחד פה רואה בך רוח מתה למעשה על פי הבשורה את מחויבת לדבר איתו ולומר את אשר על ליבך, למה לשמור כעס טינה ולהסיק מסקנות שווא, בסך הכל שניכם תחת יד החסד של ישוע ומאמינים בו ואחים לאמונה

lion 7

New member
כן זה מזכיר לי את פאולוס

אני לא לפאולוס או אבולוס או פטרוס , כולנו כאן בכדי להלל את הבן ולא להכשיל אחד את השני , תזכרו שהשטן הוא כמו אריה שמסתובב בינכם בכדי שנלחם ונסתכסך , לא ואלף לא , זה הזמן לקום מחדש ולאהוב את השונים ממני ברוח האינגיל אמין.

lion 7

New member
זהו הזמן בשביל להוכיח אחרת

הדוקטורינה של יעקב היא לא חדשה , והיא מתאימה לקבוצה מסוימת שרואה בישוע היהודי קירבה פיזית יותר מאחרים , תביני שזה לא חדש ,שחומי עור בארה``ב רואים בישוע כאפריקני וזה מקרב אותם יותר ללבבם ,זה הזמן לדעת מה אחרים מבינים או מאמינים בישוע רבנו , זה לא פסול זה לא מלחמה של פרוטסטנים וקתולים ,אני לא אתיר כאן רוח כזאת , אפשר להגיב לדעות אחרים שמנוגדים לנו או חיינו בהם , אני רפורמי ואבו אבוהא ויש לי גם לא מעט ביקורת על הכנסיות האנבפטיסות שהזרם של יעקב נמנה מהם, אבל עד לפסול אותם זה לא הוגן , תפגינו נוכחות זה הכל

למעלה