../images/Emo23.gifאת שואלת לדעתי או מבקשת שאמחוק את ההודעות
שלו? כי אם הוא אמר את דעתו, שאני לא שותפה לה הוא לא הופך להיות מישהו שאני צריכה לנדות חלילה.. עברנו הרבה דיונים ודיאלוגים עם השקפות יותר נוגדות מזו והצלחנו לשמור על שלום בית כי גם שכל אחד בא מרקע שונה, מה שמאחד אותנו זה אהבת ישוע ומטריית הדם היקר. התגובה שלך מעציבה אותי, במיוחד שזו את
כי נשמע שאת מאשימה אותי במה שגולש אחר חושב, או כאילו שעשית לי קונטרה עם דברי יעקב כשעניתי לישרת וזה נשמע כאילו חיכית שאתן איזה תגובה בכדי להשחיל את אצבע ההאשמה הזה, וזה באמת מעציב אותי. אם אני מדלגת אז זה כי ישנה פה במה פתוחה להרבה זרמים, זה לא אומר שלא צריכים לענות ולהתדיין בחיבה ואחווה, וזה בטח לא אומר לנדות את השרשור ולא לענות ולהיעלם מהפורום רק כי יש דעה שלא נוחה לנו. אני מודה וכבר העליתי את זה מקודם על גבי הפורום שאני פה חלק מהקהיליה, לא הגננת ולא המורה, איני מתיימרת לבוא מלמעלה חלילה או לשחק אותה שוטרת, לכן שלא יחכה מישהו לשני שיגיב, מי שמרגיש מספיק אחריות וידע לענות מוזמן, כמובן במסגרת הדיון הבריא והמכובד שהתרגלנו אליו פה. זה שמתחילת החודש העליתי בעייה אישית משפחתית שמונעת ממני לתפקד כיאה בלשון המעטה, בעיקר בפורום ובנוכחות, לא אומר שאני נעלמתי מפה, אך לא ראיתי הודעות ששוות מחיקה אלא אולי ששוות דיון ומענה כהרגלנו בקודש, וכולם מוזמנים לענות.. כי להפנות את הגב ולהתעלם זה בהחלט לא מתאים לנו כי זה הבית שלנו. איזה תחמנית את, בכדי שלא אתן לך ציון לא טוב על היעדרות, אז את חוזרת עם גל מחאה שאני אשתוק ותוכדיני בו2ה
אני אוהבת אותך קאברי עא2ליק עזיזתי באמת התגעגעתי לאדומה החרוצה והמקפצת, למרות שאני במאה אחוז מבינה את העומס שיש לך
.