Please

אכן הפורום שרד לא מעט דיונים בנושאים עקרוניים

וזה בזכות הכבוד ההדדי בין חברי הפורום. רוח הכבוד היא אחד הדברים העיקריים שאפיינו את כנסייתנו הוירטואלית, על אף ההבדלים והמחלוקות. מעולם חבר בפורום האשים את האחרים בהיותם "זאבים בלבוש של כבשים"!!!! וזה מה שמעציב, היעדרותה של רוח הכבוד ההדדי.

lion 7

New member
אושרת יקירתי

ירושלמי אוהב צחוק , אני לא רואה פגיעה אלא ברוח האהבה , אם זה פוגע נפנה אליו , תאמיני לי מקום זה הוא מפלט להרבה גולשים שרוצים להתחבר אחד עם השני . גם אחרי יום עבודה מפרך אפשר לצחוק אבל לא על חשבון ופגיעה באחים לאמונה . את ברכה לפורום כמו רבים כאן וגם יחזקאל (שמזכיר לי את הגששים באותו קטע עם אותו שם) רק שאנו נמנעים מלדבר חוץ מעל הישוע והאח שלנו האהוב . יחזקאל ואושרת אתם ברכה ועידוד לפורום נצרות משיחית .

lion 7

New member
אושרת מעכשיו תאמרי כהני דת במקום

כמרים וכמורה , ויש סיבה לא לכתוב את המילה כומר, כומר הוא כהן אלילים .. סתם להתרגל למלים יותר מתאימות כמו כהן נוצרי או ח`ורי בערבית ..

1ysrat

New member
תודה ליאון! אתה דוגמא להתנהגות יפה פה!

אתה יכול להסביר בצורה יפה מה מפריע ואז האדם השני יכול לקבל זאות לאומת הירושלים כל דבר עושה צחוק זה מה קרה בארץ ב99% אני מסתכלת לאחור לפני שבוע שהיתי בנצרת בכאשר האפיפיור היה אני הגעתי לנצרת לילה יחסת מוקדם כי לא ריצינו להכנס לפקקים באותה זמן הגיע ילדים מבצי ספר נוצרים מנצרת היה להם התנגות מאוד יפה ואפילו לא היה מבוגר שם ממש כל הכבוד!!!! הנתנגות יפה מכבדים יפה אחד את השני לא היה מכות לא סיגרות וולא אלכהל. ממש כל הכבוד להם!!! אם הינו לקוחים ילדים יהודים מנחינוך היהודי אחרי 5 דקות אחרי שהיו מגעים היו מתחיל מכות וסגריות לא היו מפסקים לעשן ואז היו כמה מוצאים את הבקבוק אלכהול. זה קרה במגזר יהודי בארץ

ממש עצוב איך גם את וגם חלק ניכר מהפורום

מסתכלים על הכל מזוית עין אישית ולא אלוהית, יש יהודים כאן שמסתכלים על הכל מהצד שלהם ויש כמוך שרואים הכל מהצד שלהם.. רק היהודים מתנהגים לא בסדר? למה להכליל למה תמיד לדבר במגזרים ובקבוצות הישועה היא לא למגזר וישוע הוא לא למגזר וגם החטא הוא נחלת הכלל

ואני מציע לך לקרוא את המשל

של הפרושי ושל המוכס ולבדוק כמו מי את התנהגת כרגע באשכול הזה

lion 7

New member
נפלה כאן אי הבנות בשרשור זה

להרגע , אני מבין את אושרת בהיותה בודדה ובלי נוצרים , אושרת לא הכל זהב , בתי ספר קתולים עושים עבודת קודש לכולם ובלי אפליה, למרות שבזמנים קדומים בארץ היו מתנשאים ואף גבוה נגד אורטודוקסים כמונו . היום מירב התלמידים שלומדים שם מוסלמים , על אף דברי הגזענות נגד הממסדים אלה מצד התלמידים והוריהם (הרוב )שאוכלים ויורקים באותה צלחת ונימת לעג לביקור האפיפיור ילדי כתות א וב התמימים מעבירים את המסר מהבית .. אלו שראית הם ילדים מובחרים מבתי ספר אלו , אני אישית סובל מנוצרים יותר ממוסלמים ויהודים כמעט ולא . אחים תירגעו

lion 7

New member
ועדות מאנשים חיים מלפני 48

נוצרים היוו מטרד מצד חאג אמינים תלמידו של חסן אלבנא (מקים התנועה האיסלמית במזרח התיכון ועל ידם דם רב של מוסלמים תמימים ונוצרים , כמו שהיה בשנות השלושים) שהיתה להם סיסמה גומרים בשבת ומסימים ביום ראשון והמבין יבין . באחד הקטעים החאג אמינים התחילו לחלק את הנשים הנוצריות הנשואות כשלל אחרי שסימו עם היהודים , עדות חיה מאנשים חיים כאשר החברה ניגשו לשכונות נוצריות בכדי להתחיל במשימה , הופיעה מולם דמות מרים הקדושה ועיוורה את עיניהם , עדות מהשטח בפי אישה מוסלמית.. החיים בצל ישראל טובים מהמנדט הבריטי ועותמני דקטטורי.

salt of earth

New member
ישרת את התיישבת ליד התלמידים של בית ספר

פרנסיסקאן? פשוט כי אני הייתי כמה שורות מאחוריהם :)

salt of earth

New member
ראית את החבר'ה הצעירים הלבושים בחולצות

ביג' ומטפחות חומות? שהיינו מאחורי התלמידים של הפרנסיסקאן?

1ysrat

New member
אני היתי בשורה ממש לפניהם

חלק מהם היו גם בשורה שאני ישבתי אנחנו הגענו לשם באותו זמן

lion 7

New member
ביג` או לבן, צבע די מתלכלך

יש לך קשרים עם סיסטר פיליפה בכדי לשנות את הצבע זה? אהבתי את הצבעים של הבפטיסטים ואלאינגיליה ומאר יוסיף..

למעלה