Please Help US !!!!!

• פותח הנושא liadt
  • פורסם בתאריך

liadt

New member
Please Help US !!!!!

hello from america. we are here on vacation and our 5 month old daughter got sunburn on part of her back, one of her arms and her cheeks. i don't know what to do it hurts her. a pharmacy here gave us a lotion called "caladryl" wich has calamine in it although it seemed to help her i hate putting things on her that i don't know. Does anyone know what we should do? "ha-neshama sovelet" . by the way u can answer in hebrew it's just that this computer dosn't have a hebrew keyboard. thank you

tully

New member
קודם כל

תרשי לי לכעוס עליך שככה נתת לה להישרף- זה כואב ומסוכן כשמבוגרים וכואב ומסוכן עוד יותר לידים. מעכשו למרוח אותה בבוקר וכל שעתיים בתחליב הגנה עם מקדם גבוה מיוחד לילדים כי הוא יותר עדין. ללכת עם כובע . למרוח גם על כפות הרגליים , האזניים , הפנים, העפעפיים וכל איזור שלא מכוסה בבגד. רצוי בכלל למרוח אותה לפני שמתלבשים. דבר שני- לקרר את במקום, לשים חיתול בד לח על העור והרבה ג'ל אלוורה ומחזיר את הלחות לעור. לבקש ג'ל 100% אלוורה, לא קרם עם אלוורה. שתשתה הרבה מים כי אפשר להתייבש ככה. חשוב לשים אלוורה כי כוויה היא כו פצע ולפעמים זה יכול לגרד, האלוורה מונעת את הגירוד. נסי לקנות בבית מרקחת משחה שהרכיב הפעיל שלה נקרא :SILVER SULPHADIAZINE זו משחה שמוכרת בארץ כסילברול וניתנת לטיפול בכוויות.

יניב ריז

New member
ו"תרופת סבתא" מוכחת-

בתור ילד הייתי הולך לים מ-8:00 בבוקר ועד הערב. כשהייתי חוזר עם כוויות בגב,סבתי נהגה לקחת לבן (שמיוצר מחלב) ולמשוח לי את הגב למשך הלילה. אין לי מושג איך זה עובד או מה זה עושה,אך בבוקר קמתי חדש לחלוטין ללא כל כאב (ואז העור היה מתקלף ומתחדש).

function80

New member
עוד עצה...

תלוי מאד ברמת הכוויה שיש לה. אבל ניתן לקבל בכל קופת חולים זריקה וכדורים שמשפרים את המצב תוך שעתיים בלבד. כמו כן אני ממליץ להשתמש בקרם שקניתם וכמו שהמליצו לכם בתגובות אני ממליץ ב"חום" רב על 100% אלוורה. עצה אחרונה - כדאי לישון עם מאוורר מכוון למקום השרוף - זהירות לא להצטנן. החלמה מהירה

למעלה