PhoenixLand #1168 אתה הולך למות!
T The Last Phoenix New member 25/11/06 #2 מדינה זו שייכת לברית DFA (לי) אתה מוזמן לפנות אליי ולהסביר לי במה מדובר. כמובן שתקיפה שתיראה לא מוצדקת תיחשב להכרזת מלחמה וברית DFA תגיב במלוא העצמה.
מדינה זו שייכת לברית DFA (לי) אתה מוזמן לפנות אליי ולהסביר לי במה מדובר. כמובן שתקיפה שתיראה לא מוצדקת תיחשב להכרזת מלחמה וברית DFA תגיב במלוא העצמה.
D DaRKzLORD New member 25/11/06 #3 שאלה לדפה../images/Emo13.gif מכוון שאתם מתפקדים פחות כברית ויותר כמחתרת... אפשר לעזור לכם...? המדינה שלי בAIS אבל אני תוקף אתכם והכל
שאלה לדפה../images/Emo13.gif מכוון שאתם מתפקדים פחות כברית ויותר כמחתרת... אפשר לעזור לכם...? המדינה שלי בAIS אבל אני תוקף אתכם והכל
D DaRKzLORD New member 26/11/06 #9 נאמר ואני אעזור לכם אני לא משער שתתקפו אנשים שעוזרים לכם וכל זה בהנחה שאני לא עומד להוריד לעצמי את התעשיה ולתקוף את עצמי חחח
נאמר ואני אעזור לכם אני לא משער שתתקפו אנשים שעוזרים לכם וכל זה בהנחה שאני לא עומד להוריד לעצמי את התעשיה ולתקוף את עצמי חחח
T The Last Phoenix New member 26/11/06 #8 דרושות מדינות מאייה../images/Emo41.gif אנשים יקרים. עזרתכם דרושה. יש ברשותך מדינת מאייה? הצבע נגד ההצעה לשים את מנהיג המדינה 1168 (אני) בבית המשפט. נו חבל לי שהיא תהיה מושבתת שלושה ימים :-\ תודה מראש.
דרושות מדינות מאייה../images/Emo41.gif אנשים יקרים. עזרתכם דרושה. יש ברשותך מדינת מאייה? הצבע נגד ההצעה לשים את מנהיג המדינה 1168 (אני) בבית המשפט. נו חבל לי שהיא תהיה מושבתת שלושה ימים :-\ תודה מראש.