Phantom123

SC

New member
WOOW, רעיון מדליק

הבחור הולך לו אל האופק, אל הלא נודע, למרות שלא רואים את פניו ניתן להבין שיש שם שמחה מסויימת אם כי ניתן להבין דברים נוספים, משהו באוירה של השמיים יוצר את ההפך. אולי בכל זאת מצב הרוח שלך באותה התקופה הצליח להשפיע על העבודה. חוץ מזה רואים שהשקעת עבודה רבה, כל הכבוד.

Y A E LY

New member
לפני שאני מגיבה

הייתי מעוניינת לדעת את גודל הציור- זה שחשוב לי למשהו שאני רוצה לראות ולהאיר עליו אם יש צורך...

Y A E LY

New member
או קיי

האמת היא שאני לקחתי את זה למקומות אחרים-> שונים לחלוטין מהנושא שאתה הגדרת- אבל זה כל היופי. תנסה לצייר גדול- ממש גדול כמו שאני מציירת מטר וחצי ככה- יש לך יופי של עבודה לגדול. קשה לי להסביר לך למה אבלל ממה שראיתי עד עכשיו אתה יכול להוציא את המיטב שלך בגדול (משחק מילים). חבל שהציור הזה קטן הוא מאבד את האפקט של החופש כשהוא קטן וזה מה שהפריע לי.

phantom123

New member
מהההההההה?

חמפוד? מה זה? יש לי זמן לסיפור ארוך. בכל מקרה, זה ציור שמן על נייר, בהשראת שפת הגוף, בגדול. עכשיו תורך, פיסטוקית.

חמפוד או פיל, זה יפהפה...

רעיון מעניין ביותר והתוצר ביחס לרעיון ההשראה המקורי נפלא בעיני. ברוך בואך לפורומינו

phantom123

New member
תודה על המחמאות והסברת הפנים

אני בן 27, הנדסאי אדריכלות, בזה מסתכמת השכלתי באמנות. אני מצייר בצורה "רצינית" מזה כ-4 שנים, בעיקר בצבעי שמן. אני מאמין שחלק גדול מהאמנות; מזון גורמה, ציור, פיסול, אופנה וכו´ הוא במתכונת בגדי המלך החדשים. אני מאמין שאמנות טובה לא זקוקה ליותר מידיי הסברים, פרט אולי לפיקנטריה. שמח להצטרף לפורום!

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני מצטרף לחבריי לפורום ומברך אותך לשלום. שמע, רעיון מדליק לאללה, אני אוהב את הניגוד של האור והצל בתמונה, יש לי שאלה אליך, למה אתה מצייר עם שמן על נייר ועל איזה נייר

Y A E LY

New member
העבודה בצבע מעולה

וגם הידיים עצמן נכונות ועשויות טוב-> למרות כל אלו לא התחברתי לעבודה- אולי מה שהפריע לי שהיא כאילו בשני מישורים- מישור היד, ומישור הרקע ואין קשר בינהם. העבודה היא עבודה טובה- אבל לא משהו שמדבר אלי.

phantom123

New member
לגבי הנייר...

אין לי העדפה לנייר, זה פשוט מה שקניתי אז, כי הייתי דיי חדש בזה. בכל אופן, זה נייר עבה יחסית, נראה כמו בן של אבא בריסטול ואמא ניילון עם מרקם שתי וערב של בד.

phantom123

New member
כמיהה לקיום אלוהים

הרעיון, באופן כללי הוא כמיהה ליחסים הקמעאיים בין אלוהים ליצורים חיים. אני מניח שחלק מהכמיהה לקיום של אלוהים הוא האמונה שלי בזה שאין אלוהים, והלוואי והיו חוקי צדק.

איזה רעיון עצוב, ואיזה ציור מעניין

אולי תספר לנו קצת על עצמך, איפה למדת, מה הוכניקות האהובות עליך, מקורות השראה ועוד, נשמח לשמוע.

Y A E LY

New member
אהבתי מאוד

ריבוי הגוונים, הרעיון הריאסליסטיות לצד התמונה הסוריאליסטית עשו לי את זה. הביצוע ממש ממש יפה ומניין- רואים שאתה מכיר היטב את רזי השימוש בשמן ושאינך מתחיל או מתלמד. הבנת את הצבע ואת השימוש בו ולכן כעת הדרך ליצירה תהיה לך יותר קלה-> אני לא זוכרת איך אתה באנטומיה אבל חצי מהדברים שצריך בשביל לצייר מעולה יש לך: שליטה בצבע. אולי כדאי לנסות גם על בד- הטקסטורות השונות אולי יעזרו לך להגיע לרעיונות אחרים וזה גם נשמר טוב יותר....

phantom123

New member
תודה. זה דווקא הציור השני שלי בשמן.

אמנם אני משנה אותו מפעם לפעם, אבל זה השני. עכשיו, אני בדרך כלל מצייר על בד. תודה על כל התגובות יעלי.

ננהננה

New member
מאוד התחברתי לציורים שלך.

יש בהם כזאת כנות פשוטה ועדינה. הם נראים כמו חלומות (כמו החלומות שלי בכל מקרה). סוריאליסטים אבל לא בצורה קרה ושכלתנית אלא מאוד רגשי. במיוחד אהבתי את אלוהים ואת התאבדות. ננה

למעלה