Phantom123

phantom123

New member
מה דעתכם על "הפדופיל"

זהו "הפדופיל", שמן על נייר. ציור שלי לפני שנתיים-שלוש

phantom123

New member
הנה ה"אושר" שלי

זה ציור מלפני כ שנתיים. שמן על בד. ציור על חופש ואושר, מתקופה שמה שהרגשתי בה היה ההפך הגמור מזה.

phantom123

New member
חיי לילה נסתרים

ציור מלפני כ- 4 שנים. גואש על נייר. בהשראת אנשים איטיים.

phantom123

New member
"דיוקן עצמי"

זה "דיוקן עצמי", שמן על בד. לא גמור. על הנוף שמהווה לאנשים מסוימים רק רקע לעצמם.

BlueCat

New member
במליה אחת: וואו!

בקצת יותר מילים: וואו! זה ממש מדהים! מה הרעיון מאחורי זה?

וואי! זה חמפוד!!!!!

למי שלא יודע לחיה הזאת קוראים:חמפוד (סיפור ארוך) תפיצו את זה אהה וציור נחמד! אפשר קצת פרטים?!

BlueCat

New member
ושוב: וואוו!

מבטא כל כך יפה את הרעיון (שאיפה לחופש, אני מניח). ממש יפה. אהבתי את הטכניקה ואת הריאליזם שבעיצוב הכללי.

SC

New member
אנשים איטיים אמממ...

רעיון אדיר

Y A E LY

New member
בקשה

אולי תשרשר את כל היצירות שלך פעם הבאה בישרשור אחד כיוון שככה זה דוחף יצירות אחרות לארכיון- אני מיד אסתכל על הציור ואגיב עיניינית. תודה

Y A E LY

New member
או קי

אז שוב פעם אתה טוב בידיים וזה נחשב למשהו קשה שניתן לאמר שהתגברת עליו כמו שצריך.... אבל שוב לא התחברתי ומפריע לי החוסר התחברות בין הרקע לאוביקט כאילו הם שני מישורים שונים ולא ביחד. כל צבע שברקע צקיכה להיות לו תשובה באוביקט במרכזי ולהיפך- וזה חסר אצלך...

phantom123

New member
סליחה. לא הייתי מודע.

מעתה והלאה, אני "אשרשר". לגבי: "כל צבע שברקע צריכה להיות לו תשובה באוביקט במרכזי ולהיפך", אני לא מסכים. אני לא למדתי אמנות ואני שמח על כך. אין "צריך" ואין "מקובל" מבחינתי. אם ציור/פסל/סרט מעניין אותי, גורם לי לחשוב, טורד את מנוחתי בצורה יפה או פחות, או סתם יפה בעיניי, הרי זו אמנות במיטבה, שוב מבחינתי. תודה על התגובות והעירנות יעלי.

Y A E LY

New member
אין בעד מה

כל הרעיון באמנות הוא לפי החוקים להביא את הרעיון שלך- לי כשזה צורם לעיניים ונוגד את כל החוקים, זה מפריע ומנתק אותי מהרעיון שלך- גם הציורים שנראים לך ש"שברו את כל הכלים"- ברובם- תמיד יש יוצאים מן הכלל- נכונים לפי כל חוקי האמנות. גם דאלי וגם פיקאסו, וגם קנדינסקי ו-כל הגדולים שמרו על החוקים גם כשהם כביכול שברו את החוקים- כי תחשוב היים היית יכול לקבל את המסר מציור שהקומפוזיציה שלו הוא לקויה או חסרה- ואם זה לא היה מפריע לך בעין ומטריד אותך ממתן תשומת לב לנושא שהועלה. יש חוקים שלפעמים יותר אפשר לוותר עליהם ויש כאלו שלא. אבל החוכמה במה שדיברתי עליו- התשובה ברקע לאוביקט המרכזי היא לעשות את זה מבלי שיראו את זה- כוונתי היא שזה לא יראה מאולץ, ניתנת תשובה בגוונים שונים וכולה. כל החוכמה היא למצוא את הפיתרונים- בעזרת כמה משיכות מכחול נוספות אפשר לעשות את זה, מבלי לשנות בהרבה את הציור, לנכון מבחינת החוק הזה- אז למה לא?!?

SC

New member
דיוקן עצמי

שוב גם פה אהבתי מאוד את הרעיון פחות את הביצוע. אני אוהב את האוירה בציורים שלך. אבקשך לשרשר את העבודות שלך אחת לשניה על מנת שלא יעלמו להן הודעות אחרות בפורום. תודה

Y A E LY

New member
פחות אהבתי

הבעיה הראשונה שלי היא השם: אני רוצה לפרש את הציור בעצמי, עם השם שנתת כל אפשריות הפירוש שלי נגמרו ולכן- אני אוהבת שמות יותר מרמזים, או ציור ללא שם. אני גם לא ממש רואה את "ההתאבדות" לנגד עיי בציור הזה. היד לא עשויה בצורה מספיק משכנעת- (כף היד)- היא עשויה טוב אבל עשית כבר ידיים יותר טובות. הבעיה המרכזית שלי בציור שהוא מחולק- ברובו הוא כל כך זורם וביחד, ואז בצד ימין מתחת לחלון איפה שהחלק השחור זה נורא לא קשור לחלק של "השולחן" ואם היתה שם תשובה לשולחן הייתי מרגישה שהוא יותר ביחד- משהו ככה יותר עם קשר- כרגע זה נראה כמו חלק שפשוט לא היה מה לשים בו... הירח לא נראה משכנע- משהו בו חסר לי בכדי שהוא יראה כמו ירח אמיתי- בעוד שכל הציור כן מאוד "אמיתי"- יש דבר כזה אמת?!? בקשר לתשובות- שוב חסרה לי תשובה ליד בשחור שמתחת לחלון. אבל עיקר העיניין- רציתי להראות ך שברמיזות מאוד עדינות נתת תשובה לחפצים שעל השולחן ביד- וזה לדעתי מוסיף המון!!!! גם ההתשובות לשולחן בכלוב ובמנורה מאוד טובותכך שמרבית הקומפוזיציה בנויה היטב. לא הבנתי מה זה מתחת ליד שמאל- והוא לדעתי מיותר...

SC

New member
שוב גם כאן אני אוהב את הרעיון

את תשומת הלב לפרטים, את השימוש המיוחד בצבע...אחלה עבודות יש לך, אני שמח שהצטרפת אלינו.

komandatore

New member
מצלמה מעולם אחר?

האסוציאציות שלי הן מצילום.. קודם כל הציורים שלך ברמה,למרות שלא את כולם אני אוהב הערה קטנה-גודל התמונות לא מתאים לדעתי -צריך לגלול כדי להתרשם מהתמונה ולכן גודל קצת קטן יותר היה מתאים יותר.

מאטריקס

New member
פנטום במילה אחת - על כל הציורים שלך

"אתה פשוט ענק
" ציורים גדולים בעלי רעיונות מדהימים וביצוע מעולה
המשך כך...

למעלה