perfect world?

deep ocean

New member
perfect world? ../images/Emo6.gif

היה לי יום נהדר סליחה, קודם כל זה התחיל בלילה שישנתי בו מצויין-בעזרת עצותיו של בן ושל מרטין (המטפל הלטרנטיבי שלי). ישנתי נפלא! קמתי בבוקר ודיברתי עם מרצה שלי והיתה לנו שיחה נפלאה, שתרמה לי, והיא כל כך עזרה לי, והראתה לי כמה אני חכמה, טובה, סקרנית וצריכה להיות גאה בעצמי-משהו שדעך לאחרונה בעקבות משהו שקשור ללימודי תואר שני. הסיפור הוא כזה: התקבלתי ממזמן ללימודי תואר שני לאוניברסיטת תל אביב וגם לחיפה. בבר אילן יש תוכנית ייחודית שזה תואר שני בלימודי ג´נדר. בתל אביב וחיפה זה לימודי סוציולוגיה עם התמחות במחלקות שונות ואפשר כמובן ללמוד קורסים בג´נדר, אבל התואר יהיה בסוציולוגיה. אני אנסה לקצר את הסיפור-אבל שני מרצים שלימדו אותי בתואר הראשון נתנו לי המלצה חמה לכל אוניברסיטה, וכן ראש החוג של מדעי ההתנהגות נתנה לי המלצה=3 המלצות מאד טובות. בקיצור, לבר אילן הייתי בטוחה שהתקבלתי וסיפרתי לכולם שזה מה שאני הולכת ללמוד. מה קרה בסוף? קודם כל לקח להם שנים להחליט מי נכנס לתוכנית שלהם (זאת תוכנית חדשה) ורק אתמול הם ידעו מי נכנס. אני מטלפנת ובטוחה שאני אתקבל (הרי לתל אביב התקבלתי ולחיפה גם כן, ושתיהן יותר נחשבות ויותר קשה להתקבל אליהן מאשר לבר אילן) והמזכירה אומרת לי שלא התקבלתי. אני הייתי בשוק טוטאלי!!! בקיצור, אמרתי מה אני עושה? כבר החלטתי ללמוד ג´נדר בבר אילן, מה קורה איתי עכשיו? ולמה לעזעזל לא קיבלו אותי? טוב טילפנתי אל המרצה שהיא בקשר ידידות איתי כבר, והיא היתה נהדרת. אני לא יכולה לפרט פה הכל, כי יש דברים שהם לא לציטוט, אבל בקצרה הגענו לזה שאחלה שלא התקבלתי ושכל דבר הוא לטובה ושעדיף לי ללמוד בתל אביב/בחיפה כי זה תואר יותר רחב, ואני יכולה גם ככה לקחת כמה קורסים שאני רוצה בג´נדר. בקיצור, מייאוש היא הביאה אותי לתחושה כל כך טובה. סיימנו לדבר, וישר הלכתי אל נעמה חברה שלי ואכלתי איתה ועם אמא שלה צהרים בארבע וחצי הלכנו אני והיא לבריכה ובחמש וחצי היא הביאה אותי לים והייתי עם אחותי ואחיינים שלי עד בערך שמונה! היה מדהים, מרגש, יפה וכיף. בערב חזרתי וקיבלתי טלפון מחברה אחרת והשלמנו פערים של שבוע שלא דיברנו. אחר כך קיבלתי שיחת טלפון מפתיעה-מישהי שאני אפגש איתה מחר. בקצרה, מישהי שאני מכירה כבר ממזמן באחד מהפורומים שגם היא חולת סרטן, בן אדם מיוחד, רגיש, מקסים וחכם כל כך. אנחנו כנראה מחר ניפגש אצלה בתל אביב. בקיצור-יום מקסים כל כך טוב לי אני גם היום מתכננת לישון בשלווה :))) אוהבת מיכלול (זה כינוי ש"שלווה" חברה שלי מהפורום המציאה. מתה עליה!!!)

deep ocean

New member
I´ll Be Missing You

השיר מדבר על אובדן מישהו שמת אבל לי הוא מעלה דווקא זכרונות על אהבה שנגמרה ועל אהוב ישן "I´ll Be Missing You" (feat. 112, Faith Evans) [Intro: Puff Daddy] Yeah... this right here (tell me why) Goes out, to everyone, that has lost someone That they truly loved (c´mon, check it out) [Verse One: Puff Daddy] Seems like yesterday we used to rock the show I laced the track, you locked the flow So far from hangin on the block for dough Notorious, they got to know that Life ain´t always what it seem to be (uh-uh) Words can´t express what you mean to me Even though you´re gone, we still a team Through your family, I´ll fulfill your dream (that´s right) In the future, can´t wait to see If you´ll open up the gates for me Reminisce some time, the night they took my friend (uh-huh) Try to black it out, but it plays again When it´s real, feelings hard to conceal Can´t imagine all the pain I feel Give anything to hear half your breath (half your breath) I know you still living your life, after death [Chorus: Faith Evans] Every step I take, every move I make Every single day, every time I pray I´ll be missing you Thinkin of the day, when you went away What a life to take, what a bond to break I´ll be missing you [Puff] I miss you Big [Verse Two: Puff Daddy] It´s kinda hard with you not around (yeah) Know you in heaven smilin down (eheh) Watchin us while we pray for you Every day we pray for you Til the day we meet again In my heart is where I´ll keep you friend Memories give me the strength I need (uh-huh) to proceed Strength I need to believe My thoughts Big I just can´t define (can´t define) Wish I coul turn back the hands of time Us in the six, shop for new clothes and kicks You and me taking flicks Makin hits, stages they receive you on Still can´t believe you´re gone (can´t believe you´re gone) Give anything to hear half your breath (half your breath) I know you still living you´re life, after death [Chorus] [Faith Evans] Somebody tell me why [Interlude: Faith Evans] One black morning When this life is over I know I´ll see your face [Outro: 112] Every night I pray, every step I take Every move I make, every single day Every night I pray, every step I take [Puff] Every day that passes Every move I make, every single day [Puff] Is a day that I get closer [Puff] To seeing you again Every night I pray, every step I take [Puff] We miss you Big... and we won´t stop Every move I make, every single day [Puff] Cause we can´t stop... that´s right Every night I pray, every step I take Every move I make, every single day [Puff] We miss you Big [Chorus 2X with variations] [Chorus 1X with interlude 2X over the top to fade]

deep ocean

New member
טוב הבנתם שאני שמה את מילות השירים

שרשמתי בהודעה ההיא על השירים שגורמים לנו להרגיש טוב... She Bangs Talk to me, tell me your name You blow me off like it’s all the same You lit a fuse and now I’m tickin’ away, like a bomb Yeah baby Talk to me, tell me your sign You’re switchin’ sides like a Gemini You’re playin’ games and now you’re hittin’ my heart, like a drum Yeah baby Well if Lady Luck gets on my side We’re gonna rock this town alive I’ll let her rough me up, till she knocks me out She walks like she talks, and she talks like she walks CHORUS: (And) she bangs, she bangs Oh baby (When) she moves, she moves I go crazy Cause she looks like a flower but she stings like a bee Like every girl in history She bangs, she bangs (I’m) wasted by the way she moves, she moves No one ever looked so fine She reminds me that the woman’s got one thing on her mind Talk to me, tell me your name I´m just a link in your daisy chain Your rap sounds like a diamond map, to the stars Yeah baby Talk to me, tell me the news You wear me out like a pair of shoes We’ll dance until the band goes home, then you´re gone Yeah baby Well if it looks like love should be a crime (You´d) better lock me up for life I’ll do the time with a smile on my face Thinkin´ of her in her leather and lace CHORUS Well if Lady Luck gets on my side We’re gonna rock this town alive I’ll let her rough me up, till she knocks me out She walks like she talks, and she talks like she walks CHORUS

זה בהחלט השיר הכי טוב מכל

מה ששמת.. פשוט גורם לי להתגעגע למשפחה שלי בדרא"פ.. ולחייך.. מדהים <גם אני חולה על סטינג וpolice בשיר המקורי>

deep ocean

New member
המשפחה שלך גרה בדרום אפריקה?

באמת?? חברתי הטובה גרה שם שנתיים, בדרבן. איפה הם גרים? וכמה זמן?

קצת על דרום אפריקה. וקייפטאון.

סבתא שלי נולדה שם. גם האמא. אמא עלתה לפה אממממ.. כשהיא הייתה בגיל 17. "אני בגילך כבר הייתי לבד" הם עלו איתה.. אבל לא יכלו להישאר.. לא יודעת מה קרה.. בכל אופן... דודה שלי -אחות של אמא- עלתה לכאן לפני יותר מ13 שנה. ונשארו שם סבא. סבתא. דוד דיוויד. ורוב המשפחה המורחבת של אמא. <למרות שיש גם באוסטרליה> וואוו.. הייתי אמורה לשלוח להם מכתב.. אופססס.. בכל אופן.. בן דוד של אמא. הוא מאמן קבוצת ראגבי, והם באו לכאן לכבוד המכביה. והם ניצחו את ארה"ב. יהההההההה. חח.. אני הייתי שם 4 פעמים.. כל פעם לכחודשיים. ו.. דיווחים על הנוף המדהים <מי רוצה לדעת על הפשע שם??? לא אני> בהזדמנות. שני.

deep ocean

New member
אני יודעת על הפשע שקיים שם

סיפרתי לחברה שלי על ברזיל (דודים שלי גרים שם) והם נוסעים עם חלונות סגורים ודלתות נעולות ומשתדלים לא לעצור ברמזור אדום, כי אחרת יש סיכוי שישדדו אותם. אז היא אמרה שזה אותו הדבר גם בדרום אפריקה...

באמת הכל לטובה..

שמחה שתשני טוב היום.. אני מקווה גם לכך.. למדתי בזמן האחרון שכל דבר בחיי -טוב ורע- לימד אותי כל כך הרבה עד שהייתי חייבת לחייך יותר, כי הבנתי על חיי, ואת עצמי. כך שהחיים נעשו טובים יותר. את יודעת.. לפני כ5 שנים הייתי בבי"ח. <סיפור אחר סיפור אחר> ושם פגשתי אדם מקסים, בתקופה של אז היה יותר ביישן ממני <הכל היה כלול בפסימיות> שליומיים היה החבר הכי טוב שלי.. היה לו סיסטיק פיברוזיס. ועד עכשיו, מדי פעם אני חושבת למה לא שמרתי איתו קשר. כי שנינו הבנו אחד את השנייה כל כך טוב. שלא היה צורך במילים. ורק ביישנות לא גרמה לנו להתקשר. אני שמחה שאת נפגשת איתה. בגללו אני למדה כל פעם מחדש שכל רגע חשוב. וגם בגללו וגם בגלל אחי הגדול אני למדה כמה חשוב לדבר לפני שיהיה מאוחר מדי. ויותר מכלללל, אני שמחה שהיה לך יום נהדר. גם לי היה. ובבקשה.. אל "תמותי" עליה.. אלא תהיי "בריאה" בריאה עלייך, שני. אוףףףף. כל כך רוצה לדעת מה קרה לו... מקווה לטוב כל פעם שרואה תוכנית ארוח..

deep ocean

New member
נכון בדיוק..

כל דבר לטובה-לומדים מכל מה שקורה לנו! בקשר לחבר שהכרת, אין דרך לאתר אותו. את יודעת בטח את שמו הפרטי. מה לגבי שם משפחה? חמש שנים זה המון זמן, אחרת אפשר היה לבדוק ברישומים של בית החולים את שמו... אין דרך לאתר אותו?

העניין הוא..

שבדרכ כאלה עם מחלות כרוניות נשארים עם הרופאים שלהם במחלקות הילדים. אמא שלי היא אחות. במחלקת הילדים. והיא.. טוב.. שאלתי אותה אם הוא בא שוב.. היא אמרה שלא.. כנראה שעבר בי"ח.. או שהוא עבר מחלקה.. אני רק יודעת שיש סיבה לקוות לטוב.. כי גיל התמותה הולך וגדל, ויש במחלקות הילדים כאלה שחיים כבר יותר מ30 שנה. אז אני מקווה שהוא מצא לו מישהי <או מישהו> והוא מאושר. לפני כמה חודשים, ראיתי בטלוויזיה תוכנית תעודה על חולת סיסטיק פיברוזיס שעברה השתלה והתחתנה.. היא הייתה במחלקה של אמא.. ככ מקווה. אופטימית. שני.

מיכלי איזה יום עמוס ומלא ../images/Emo13.gif

תחילה אתיחס ללימודים בבר אילן-אגלה לך בסוד שלא ישמעו, מראש 60 אחוז מהמקומות ללימודים בכלל שם, סגורים לדתיים לא משנה מה מנת המשכל שלהם, ביחס אליך. אח"כ אחוז מסויים סגור לילדים של מרצים ומקורבים, אז נשאר אחוז מאוד קטן לנו החילונים להתקבל.בתור אחת שעברה איתם גיהנום עד להוצאת התואר וניצחתי-אני יכולה לאמר לך שאפשר לנצח אותם גם כשהם מבטלים קבלה -או דוחים, רק צריך להיות חזקים ולעמוד על שלך עם עצבים של ברזל. אבל מי צריך עצבים? לגבי שאר היממה , ממש נהנית לקרוא את ההספק שלך ביממה-בטח עכשיו את מותשת ועיפה, אבל מרוצה, ממש מעריצה אותך , מנצלת את הזמן בצורה מהנה. אוהבת רחל-נשמה

בנות, אני בכלל שמעתי על

כך שמפלים מרצים חילוניים.. אמממ.. אה.... רחל........ אני כרגע סיימתי את שנתי הראשונה במנהל עסקים.. סיפור ארוך למה לא פסיכולוגיה.. בכל מקרה.. ההתחלה שלי הייתה קודם כל ללמוד ראית חשבון.. וגם עשיתי זאת חודשיים.. אז.. רק שתדעי.. שני.

קיפודה ללמוד ראיית חשבון ../images/Emo7.gif

עם כל מדורי הגהנום שעברתי, היה כמעט כמו תהליך הריון. סיפור ארוך, מיגע , מלא כאב, רגליים בדרך, אבל כח הרצון, האמונה בעצמי, והרצון להלחם במערכת בירוקרטית דפוקה ולהוכיח שאין קשר בין פסיכומטרי להצלחה ניצחו!!! כל חיי חלמתי , ומתאים לי ובדמי להיות עורכת דין-התקבלתי לאחר שסיימתי ראיית חשבון בהצטיינות, ואז לא עבר חודש ובום, עשיתי סטא´ג בסורוקה
טוב היו צריכים שם מישהו שיחשב להם את המספרים
, לא רוצה אפילו להמשיך לחשוב על זה.....ישר חוזרים לי תמונות וחויות שגורמים לי לבכות.

deep ocean

New member
אצלי התגלה הסרטן בסוף השנה

השנייה ללימודי התואר הראשון, בסוף תקופת המבחנים, אבל היו לי עוד הגשות של עבודות. אז המרצים שלי דחו לי את ההגשות לעבודות וסיימתי אותן אחרי כמה חודשים. בשנה השלישית המשכתי ללמוד כמו כולם, היה לי קצת קשה, אבל המשכתי. סיפרתי על הסרטן רק לשתי חברות קרובות, ובשנה השלישית בקורס פסיכודרמה שנערך במסגרת לימודי התואר, סיפרתי לכל מי שהיה שם, כחלק מתרגיל פסיכודרמה על הסרטן. זה היה רגש מרגש וחזק מאד בשבילי, וזאת היתה הפעם הראשונה שאמרתי את המילה סרטן. לקח לי חצי שנה מאז הגילוי עד שהצלחתי להגיד את זה. עד אז קראתי לזה "המחלה". חהחהחה..... :)))))

מיכלי

קראת את הספר "אהבה באינפוזיה?" עדות אמיתית של עדי עמיהוד..חולת סרטן. מדהים.. גאה בך שאמרת. יודעת כמה קשה.. מבחינת בריאות היו לי הרבה רגעים קשים.. אבל הבעיה שלי הייתה שלמחלה שלי אין הגדרה.. ולא מבינים כל כך. אז התמודדתי עם אנשים שדיברו שטויות.. בכל אופן..הנה ציטוט מהספר.. "ברור כי איננו בוחרים להיוולד ואיננו יודעים את תאריך יומו האחרון של חיינו, אולם, עדיין יש באפשרותנו להשפיע על מה שבתווך. זה כיף לחיות אבל לרבים נקודה זו אינה מובנת מאליה. לא הייתה לי שליטה על אותו תא ארור, שקינן בגופי ברגעי חולשתו וחרש התפתח לכדי מחלה ממארת והרסנית, אולם יש לי שליטה על האופן שבו אני בוחרת להשתקם ולחיות. מעבר לשמחה על הקיום עצמו, התעשרתי בחוויות מרוממות נפש ורוח. לאחר שהפנמתי את הקשר בין הגוף והנפש התעשרתי בחיים על עצם הקיום עצמו..." שלך, שני.

לא יקירה

חמש שנים למדתי בבר אילן, סיימתי באוגוסט 1996 עליתי על הבמה , קיבלתי את התואר הנכסף אחרי כל המלחמה הארוכה שהיתה. הייתי מלאת גאווה "הסתומה" עם פסיכומטרי שלא מתאים אפילו לניקוי אשפה , סיימה בהצטיינות ראיית חשבון, ואיך יכלו אז לדחות בקשה למשפטים? ואז בדצמבר אפילו עשיתי מבחן רשיון של המועצה, בינואר 1997 עברתי תאונת דרכים קשה, ופרס על ההשקעה האדירה ולימודים בהצלחה, אישפוז ללא הגבלת זמן בסורוקה , תל השומר, וטיול בעולם הבא. בשל התנהגות מיוחדת ומדהימה, איפשרו לי אחרי ביקור מספר חודשים בבית הורי, לקבל אירוח לקבל טיול חוזר שם למעלה ולהשתקע ב"מלון השרון", בסוויטה מיוחדת לכמה חודשים, וככה החלומות הורודים, הסתיימו באילו החיים .והאמת מזמן הפסקתי להאמין לתחזיות ולנבואות של הרופאים רק לעצמי ולאלוהים. רחל-נשמה

ואני..

לא הייתי בחטיבה ובתיכון.. ביליתי בכניסות ויציאות לבתי חולים.. יש עדיין שאריות.. אולי בגלל זה יש לי קשר הדוק לביטוח לאומי...?

כן..מבינה..

אין לי אפשרות כרגע ללמוד את חלום חיי- פסיכולוגיה.. אל תחשבי על זה. לא עכשיו. רוצה שתלכי לישון עם חיוך אמיתי. תחשבי על.. <וחייבת להוסיף כאן את השיר מצלילי המוסיקה> Raindrops on roses and whiskers on kittens Bright copper kettles and warm woolen mittens Brown paper packages tied up with strings These are a few of my favorite things Cream colored ponies and crisp apple strudels Doorbells and sleigh bells and schnitzel with noodles Wild geese that fly with the moon on their wings These are a few of my favorite things Girls in white dresses with blue satin sashes Snowflakes that stay on my nose and eyelashes Silver white winters that melt into springs These are a few of my favorite things When the dog bites When the bee stings When I´m feeling sad I simply remember my favorite things And then I don´t feel so bad על דברים שאת אוהבת. שגורמים לחיוך. <כמו הפורום> שני.

למעלה