perfect world?

deep ocean

New member
תודה :))))))

האמת היא שאני יודעת שהבעיה היא לא בי, ויש סיבות אחרות. המרצה גם אמרה לי בדיוק את הסיבה, אבל זה שמור עמה, לא לציטוט כדבריה. בכל אופן, הכל לטובה-ואני לא אומרת את זה בשביל לעודד את עצמי או משהו אני באמת שלמה עם ההחלטה, וכנראה שאני אלך ללמוד בתל אביב! לגבי ההספק נו ככה זה שחולים בסרטן החיים מקבלים משמעות כזאת-חיים רק פעם אחת אז למה לא לנצל את הזמן וליהנות כמה שיותר?! :))))) אז אני מנסה ליהנות כמה שיותר כמובן לא בקטע של לרוץ כל הזמן מבלי לנוח אבל אם יש לי כח ובא לי לעשות דברים-אני עושה ונהנית מהם ושלמה איתם ומודה לאלוהים על כל שניה שאני נושמת את האוויר הזה ומרגישה את השמש והים הנפלאים הזאת וחווה את העולם הנפלא הזה. :))))

Mאיה

New member
וואוו

איזה יום עמוסססססס! ואת אמרת שאין לך חברות...אהממממ, אז מה זה כל החברות שהוזכרו כאן... תגידי שאת סנילית, נשתוק על זה... מעבר לזאת, את צריכה תירוץ ממש רציני להסביר את הענין... ואכן, כל דבר לטובה ובהצלחה במה שתבחרי והיכן שתבחרי... love you, Mאיה.

deep ocean

New member
אני אמרתי שאין לי חברות???

אמרתי שיש לי הרבה חברים, ויותר מידי. מתי אמרתי שאין לי חברות? ההיפך, קשה לי להקדיש זמן לכולם. אני רוצה ציטוט מדוייק :) לא יכול להיות שאמרתי את זה אולי אמרתי שחברים שלי מעצבנים-חלק מהם אבל לא אמרתי שאין לי אה, יכול להיות שאמרתי שאני מסתדרת יותר טוב עם בנים-זה כן יכול להיות אבל עדיין יש לי חברות... נו, אני רוצה את הציטוט! :)

למעלה