Perfect Pitch

• פותח הנושא SimsY
  • פורסם בתאריך

SimsY

New member
Perfect Pitch

ראיתם את המתנות שנותנים באיוונט הזה ??? זה משהו !!! תליון שמגביר לך את האקספי ב-30%, כובע עם 200 דף, ו-18 בכל סטאט, וזה לכל הזמן לא רק לזמן מסויים כמו שחלק אמרו. מה דעתכם ? האם אפשר להגיע לחפצים האלה ? (התליון דורש 30 פיטצ'ים והכובע 100 פיטצ'ים)

אני בטוח מגיע לתליון....

אבל עם איזה שחקן??? אני צריך =עכשיו לבחור שחקן לנצח בערך וזה נושא רציני(כי אי אפר לעשות טרייד) יכול ליהיות שאני יעשה שני בלייז ויזארג כדי להגיע ל- 50 מהר ולעשות 2 CHAOS SCROLLS צריך אבל למהר....

Macbook

New member
לפי מה שאומרים

אתה תקבל בין 1-5 נקודות לרמה, שכל 5 או 10 רמות זה כמה נקודות יותר. אבל קח בחשבון שלהגיע ל50 לא יתן לך הרבה נקודות כמו מ120 למ140 למשל

Guid

New member
פשוט לעלות רמה.

עלית רמה- קיבלת פיץ`... /tapuzforum/images/Emo9.gif

icy woman

New member
אבל, אבל

לעלות רמה מ40 ל 41 זה הרבה יותר פשוט מלעלות מ 169 ל 170... האם אין התייחסות בהתאם לרמה?

Macbook

New member
כנראה שיש.

ברמה שלך אני חושב שתקבלי 5 נקודות לכל רמה. זה הרבה יותר קשה. אני משער שבעוד יום-יומיים נקבל תמונה מלאה לגבי האיוונט הזה

SimsY

New member
אני כבר יכול לתת כמה מנורות לגביו....

האחיינים שלי השניים הם רק התחילו לשחק ויש להם כבר 10 תווים כי הם עלו מרמה 6 ל-16 - ככה שאין שום התייחסות לזה. עלית רמה = קיבלת פיטץ'

icy woman

New member
לפי זה

אפשר להגיע לבנדנה רק אם אתה עושה בפחות מחודש 100 רמות...

Macbook

New member
מרמות 6-16. איריס אני חושב שברמה שלך

תקבלי מקסימום נקודות לרמה - 5.

deisy

New member
למה אתה חושב?

כי אם ככה אין סיכוי שנגיע ל 100 F3

SimsY

New member
טוב הם אמרו בהסבר

Everytime you level up you get a pitch האחיינים שלי עלו מ-6 ל-16 קיבלו 1 על כל פעם אתמול עליתי ללבל 53 עם הקלריק גם קיבלתי אחד בלבד

עליתי רמה עם הWA שלי

תוך איזה 20 דקות היה מטורף 0-0 קיצר קיבלתי 2 פיצ'ים.... (רמה 47 ל- 48) אני בטוח שיש התייחסות באל כנראה לא הוגנת מכו שצריך ליהיות (מרמה 199 ל- 200 צריך ליהיות לפחות 100 נקודות) מי שרמות 30-70 כנראה הכי הרוויח בגלל שעלים מהר ב- CPQ....

אני קיבלתי 5 על העליה ל 180

אבל אין מצב שאגיע ל 30 בחודש..... זה אומר 6 דרגות. 180-186
אולי אם אתפטר מהעבודה אצליח.

SimsY

New member
רק אחד ????

אני לא מבין אז את הקטע של זה .... מישהו יכול להסביר איך יש כאלה שמקבלים 5 ויש כאלה שמקבלים רק1 ?

C r u c i f y

New member
אני חושבת שזה רנדומלי...

עם הראשית שלי (60-61) עליתי רמה וקיבלתי אחד. עם המיולית שלי (30-31) עליתי רמה וקיבלתי 2. זה לא נראה לי הגיוני שרמות נמוכות יקבלו יותר מרמות גבוהות...

למעלה