Peoplllle

SuperShiro

New member
Peoplllle

What's up?
I am still in swiss. I didn't have too much time to be on the net, but I managed to read some Britney news. This Jeff guy is awesome, he just told everything I knew was right and just needed to hear from someone close to her. Power to Jeff. She looked amazing in the recent paparazzi pics. Kevin is a bitch, I hope he'll get knocked out in the court. Say bye bye Kevin, you're going to say a BIG BYE BYE soon
I got to go now, keep it up that way, it was nice to read some VERY VERY good Britney news

lolo6

New member
חחחח נחמד שקפצת לבקר.

את מזה חסרה עם העידכונים שלך. וכן קווין הוא סתם בן זונה. תמשיכי להנות לך

YugiBoy

New member
Shirrrrr

מה קורה? באמת נחמד לשמוע שהכל מסתדר עם בריטני... אגב, מי זה ג'ף? קראתי מה שהוא כתב, אבל באיזו דרך הוא קרוב אליה?? הנוחכות שלך חסרה לנו.... התגובות, העדכונים והתרגומים הנפלאים שלך, מקווה שאת עושה חיים שם, ואני מקווה שתמשיכי לעשות עד הדקה האחרונה.

candyheart

New member
!Hi Shir

מה קורה? מקווה שאת נהנת! גם אני מאוד נהנתי מהראיון עם ג'ף.סוף-סוף בנאדם מדבר לעניין. תהני בהמשך!

Britney Style

New member
שירהההה ../images/Emo24.gif

תעשי חיים ותקרעי את שוויץ או שוודיה או איפה שאת לא נמצאת! מחכים לך שתחזרי כבר

tali44

New member
היי, תמשיכי להינות שם...!!

ואת באמת חסרה עם כל העידכונים והנוחכות.

Brit22k

New member
שיר...

לא הבנתי כלום ממה שרשמת חחח אבל אנחנו מתגעגעים עליך ובמיוחד לעידכונים שלך!!! תעשי חיים ותחזרי עליינוווווו

YugiBoy

New member
משעמם קצת, אז תרגמתי.....

"מה קורה? אני עדין בשוויץ. אין לי הרבה זמן להיות באינטרנט, אבל קראתי כמה חדשות על בריטני. הבחור הזה...ג'ף...הוא גדול! הוא אמר דברים שידעתי שהם נכונים, ופשוט היו צריכים הלשמע ממישהו שמקורב לבריטני. כל הכבוד לו. היא נראתה מדהימה בתמונות הפפראצי האחרונות. קווין כלב! אני מקווה שהוא יפסיד במשפט. תגיד שלום קווין, אתה הולך להגיד יפה שלום, בגדול, בקרוב. אני צריכה לזוז עכשיו, תמשיכו ככה, היה נחמד לקרוא חדשות ממש טובות על בריטני...." זה לא אחד לאחד בדיוק, אבל זו הייתה הכוונה שלה..כתבתי את זה שישמע כמו עברית ולא כמו תרגום מאנגלית, חח...

xtina 4 ever

New member
וחכי שתראי את התמונות החדשות.../images/Emo8.gif ../images/Emo210.gif

את חסרה לנו פה, ואת חסרה לי במסן. ויש לי המון מה לספר לך. =P אני בטוחה שגם לך. תהני, ותחזרי כבר.

למעלה