PEOPLE! משעמם לי חחחח

אממממממממממ

בסדר נווווו, אוף, ביאסת אותי עכשיו...... טוב, אתה יכול להעביר לי את החזייה שמאחוריך.... הנסיך העביר לה את החזיה ו.................

NarihS

New member
חחח 3 תגובות על אותה הודעה!

מאיפה ממשיכים? את מי ממשיכים? חח

NarihS

New member
אוקיי סבבה

אז הנסיך התחרט בסוף, ולקח את החזיה לעצמו ושם את זה עליו! (דהה.. הוא הומו חח) והנסיכה לא הבינה מה קורה, והחטיפה לו אגרוף, ואז....

או.קיי

אמא של הנסיך הגיעה, ונתנה לנסיכה אגרוף על זה שהיא הכתה את הבן שלה, הנסיכה נפלה למים, ופתאום המלכה שמה לב שהנסיך לובש את החזייה של הנסיכה(וואט דה פאק??)ו.........

NarihS

New member
והיא החליטה ש...

עושים חרם על הנסיך... לא מכניסים אותו לממלכה.. ואז, הנסיך נותר חסר בית, והנסיכה הציעה לו לבוא עליה לבית, ששם הם יכולו לעשות קצת בים בם בום חחח..................................................................................................................................................... (סתם משיעמום)

אבלללל

הנסיך העדיף שלא, כי הוא ה-ו-מ-ו..... הנסיכה התאכזבה, וסגרה את שערי הממלכה(מה קשור???)...... והנסיך.............

NarihS

New member
והנסיך החליט

שהגיע הזמן שהוא התוודה מי הוא באמת... הוא הוציא את המסכה שמעל ראשו, והוא התגלה כ........ אשטון קוצ'ר!!! ואז הוא אמר: u all got punk'd!!!!!!!! אני לא הומו! חה חה חה! ואז אימו באה וחיבקה אותו, ואז הנסיכה נישקה אותו ואז....

sivanick

New member
הוא אמר לה תעופי ממני!

דמי רולזזז! חחחח אני נשאר נאמן לדמי ואז הנסיכה אמרה ש...

NarihS

New member
עד שכשהוא קלט

שדמי עבדה עליו כל הזמן הזה, הוא החליט לעזוב אותה! ולחזור לבת זוגתו לשעבר בריטני מרפי! ולעשות המשך לסרט ירח דבש מטורף! חחחח ו........

ו............

ואז הוא גילה שבריטני מרפי כבר בקשר עם מישו, אז הוא התבאס, ולא ידע מה לעשות..... עד שפתאום..........

NarihS

New member
אז הוא פנה

לבריטני השניה! בריטני ספירס! ובריטני אמרה לאשטון "כן אשטון! אני רוצה אותך! אני רוצה נסיך! כמו באגדות!"

sivanick

New member
ג'סטין טימברלייק!

והוא התחנן בפני בריטני שהם יחזרו! חחח lol ואז בריטני אמרה...

NarihS

New member
ואז בריטני אמרה......

"לא רוצה אותך! אם כבר אני רוצה את ניק! בחור נורמלי! עם קול נורמלי! ושיער נורמלי! לא כמו שלך יא כיבשה.. לך תעשה ממההה כל היום אצל קמרון דיאז!" ואז..............

אממממממממממ

הוא הלך מבואס משם..... וניק נכנס לחדר, ורץ אל בריטני וחיבק אותה, ונישק אותה... ואז...........

airgirl

New member
זאת הייתה דמי!!

היא התחילה להתחנן ולבקש סליחה ואשטון סלח לה וחזר אליה
אבל אז בריטני קמה ו.....

LiOr CaRtEr

New member
ואז...

ניק גילה שבריטני קראה לו "נורמלי"... ונורא נורא התעצבן!! כי להיות נורמלי בעולם הזה, זה אומר להיות משעמם.. ומה היא מנסה להגיד בעצם?! שהוא משעמם?! וג'סטין לא?! והיא רוצה מנוחה מכל התעסוקה והסקס המטורף שהיה לה עד עכשיו עם בחור נורמלי ומשעמם?! אז הוא עזב אותה. לטובת כוכבת פורנו עם ציצים גדולים (אחרי שאתה עם פאריס הילטון, אתה מתגעגע לתחושה של שדיים....) ואז..

למעלה