PEOPLE! משעמם לי חחחח

NarihS

New member
בגלל ש....... |הדגש|בלההה|סדגש|

חח סתם על תתיחסי.. סתם כי אין לי חשק.. יש שם מישהי שכל הזמן מציקה לי..

אני?../images/Emo7.gif../images/Emo107.gif

חחחח סתם
תחסמי אותה וזהו
חח וכדי שהיא לא תחשוד
*אם היא אמורה לא לחשוד*
תחסמי ותסירי תחסמי ותסירי

NarihS

New member
חחח ברור שלא את!!!

סתם איזה ילדה קטנה שלא מבינה כלום מהחיים שלה חחח ומה הכוונה לחסום ולהסיר?? ואם אני חוסמת מישהו אז הוא יודע על זה?? ובכל מקרה.. זה לא יפה לעשות דבר כזה.. מה היא תשלח לי הודעות והיא לא תבין למה אני לא עונה? זה לא יפה.. במיוחד לא לילדה קטנה חח

../images/Emo13.gif../images/Emo107.gif

כן אם את חוסמת אז מי שחסם אותו לא יכול לדעת חחח היא לא תשלח לך הודעות כי אצלה זה יראה שאת לא מחוברת חחח בת כמה קטנה?

NarihS

New member
בלה בלה בלה בלה בלה...

למה אף פעם אין פה משהו מעניין? אנחנו לא הכי פעילים פה.. בפורום בריטני יש הרבה יותר פעילות... אוף משעמם לי :(...

NarihS

New member
ווי! ישלי רעיון!

בואו נעשה סיפור בהמשכים!!!!! אני אתחיל סיפור, וכל אחד ימשיך את זה איך שהוא רוצה! נשמע טוב?? יאלה אני מתחילה! אז ככה: הייתה נסיכה, והיה נסיך, אבל הם מעולם לא פגשו אחד את השני.. ואז.. יום אחד... (חח התחלה צולעת אבל זה מה שהיה לי בראש.. אתם יכולים לקחת את זה לאיזה כיוון שאתם רוצים! ותודות לפורום בריטני חח)

airgirl

New member
טוף אני ממשיכה!

ואז יום אחד.... הנסיכה הלכה לרכב על הסוס שלה עם משפחתה ובאותו זמן גם הנסיך היה שם על סוסו הלבן.. וכששניהם ראו אחד את השניה הם............... ( אני לא אהיה סופרת....)

NarihS

New member
לא התאהבו אחד בשניה!

הנסיך הוציא חרב כי הוא גילה שהנסיכה היא הייתה זונה פעם! וזה אסור בממלכתם! אז הוא הוציא חרב מכוונה להרוג אותה ואז פתאום... (חחחח איך אני הורסת הא? חח)

Miss Kitty

New member
"עצור!!"

נשמע מאחורי הנסיך. הייתה זו אימו של הנסיך, אשר רכבה מאחוריו בבהלה. "אל תפגע בנערה זו. היא..."

NarihS

New member
היא השתנתה מאז!

היא נהפכה לבנאדם טוב יותר! סתכל איזה תמימה ומתוקה היא! ממש מתאימה לך כאישה האמ האמ... *כאילו רמיזה חח*

Miss Kitty

New member
"אבל אמא..!!"

"שום אבל!" אמרה אימו בתגובה. בנתיים, הנערה-זונה (חחחח) הספיקה לברוח מהאיזור. "רואה מה עשית??" אמרה אימו. "עכשיו לך ותמצא אותה!"

backstreet girl

New member
הוא חיפש וחיפש וחיפש

אך לא מצא... פתאום הוא מצא את הנסיכה והופתע לגלות....

NarihS

New member
יש! רוני הצטרפה! אוקיי אני ממשיכה

והופתע לגלות שהיא מחכה לו ערומה מתחת למפל, מחכה שהוא יבוא כדי שהם יוכלו לעשות קצת מוצי מוצי, או בים בם בום
חח איך שתקראו לזה
כן יש לי ראש כחול... חח סתם..

backstreet girl

New member
אני צריכה להמשיך את זה????????????

טוב.... שיהיה.... היא אמרה לו: בוא ונעשה סקס אבל הוא אמר לה לו יא חתיכת זונה אני.......אני .........אני....... אני.......אני ה.......אני הו..... אני הומ.......טוב אני הומו!!!!!!\ הנסיכה הייתה בשוק ואמרה..

airgirl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחח רוני קרעת אותי
לללללוווווווווללללללללללללל

NarihS

New member
"ואו! מגניב!

אז בוא נלך לסידרה 'הכי גאים שיש' אני בטוחה שהם ישמחו לקבל אותנו! וכל נוכל לעשות סקס כמה שאנחנו רוצים, וגם אנחנו נקבל על זה כסף!" (חח לא נשמע כל כך טוב חחח)

Miss Kitty

New member
"איזה חמודדד!"

"אני מתה על הומואים!" אמרה הנסיכה "מה, רציני?" שאל הנסיך בהשתאמות.. "כן! ואני בכל זאת רוצה אותך!" הגיבה הנסיכה "אבל.. את לא מבינה שאני הומו?

למעלה