Penny Lane is in my ears and in my

Hermione

New member
אוו, אסטרונומיה...

אסטרונומיה, המקצוע האהוב עלי, והכול בזכות ענת אלטר, מורתי האהובה וזמרת בלתי מוערכת. כמובן שאני ועוד כמה מחברי לכיתה כבר החלטנו מזמן שאסטרונומיה זה לא המקצוע שלה, ואסטרונאוטית יותר מתאים לתיאורה, אבל... בכל מקרה, חור שחור הוא כוכב שקרס לתוך עצמו והוא בעצם בולע אנרגיה. כמו שכוכבים למיניהם פולטים אנרגיה, חור שחור הוא כוכב שבולע אנרגיה, ולכן שום דבר לא מוקרן ממנו או חוזר ממנו. כל אסטרואיד או אנרגיה כלשהיא שנמצאת בטווח ה"שאיבה" שלו, נבלעת בתוכו. הוא נקרא חור שחור, כי הרי לפי מה שאתם יודעים, צבעים הם רמות שונות של אנרגיה (אולטרה סגול ואינפרא אדום זה לא רק מושגים מספרי מד"ב...), והשחור הוא בעצם, אי-אנרגיה. זאתאומרת- חוסר אנרגיה. מובן?

einzuc

New member
פשששששש.... סחטין על הידע...

קבלי ח"ח (אין לי שמץ מה זה... אבל זה משהו טוב...) -עינת-

פגעסוס

Well-known member
ח"ח

בעגה בצבאית, ח"ח פירושו חיזוק חיובי. ואכן זה משהו טוב (אם המפקד אמר "קבל/י ח.ח." ניתן לצפות ליציאה מוקדמת הביתה". אין לי מושג מה אני עושה ער.... לילה טוב!! GYXOIO "צבא מאורגן נוחל מפלה אם אינו מנצח, הגרילה מנצחת אם אינה נוחלת מפלה" הנרי קיסינג´ר.

LuNaTiC

New member
יו! אני חושבת שהיום היה את

הנרי קיסינג´ר בג´יי לנו! או משהו כזה... לא זוכרת כלום!!!

Hermione

New member
אוו, אסטרונומיה...

אסטרונומיה, המקצוע האהוב עלי, והכול בזכות ענת אלטר, מורתי האהובה וזמרת בלתי מוערכת. כמובן שאני ועוד כמה מחברי לכיתה כבר החלטנו מזמן שאסטרונומיה זה לא המקצוע שלה, ואסטרונאוטית יותר מתאים לתיאורה, אבל... בכל מקרה, חור שחור הוא כוכב שקרס לתוך עצמו והוא בעצם בולע אנרגיה. כמו שכוכבים למיניהם פולטים אנרגיה, חור שחור הוא כוכב שבולע אנרגיה, ולכן שום דבר לא מוקרן ממנו או חוזר ממנו. כל אסטרואיד או אנרגיה כלשהיא שנמצאת בטווח ה"שאיבה" שלו, נבלעת בתוכו. הוא נקרא חור שחור, כי הרי לפי מה שאתם יודעים, צבעים הם רמות שונות של אנרגיה (אולטרה סגול ואינפרא אדום זה לא רק מושגים מספרי מד"ב...), והשחור הוא בעצם, אי-אנרגיה. זאתאומרת- חוסר אנרגיה. מובן?

ס. רידל... בקשר לדברים של המוות...

נגיד שבריטני באמת אהבלה למרות שאני מאוד "מעריכה" אותה, וטרייסי באמת מטומטם, לא הוא חכם, אבל מ ד ב ר ב א י ט י ו ת (אהם...)ובקשר לפרופסור ההיא... אני התחלתי לראות פוקימון לא מזמן ואני לא מבינה מה הבעיה של ברוק איתה (שחכתי איך קוראים לה(שכחתי איך כותבים שכחתי)) מה היא עשתה לו?? אנא, עני לי! מוש השור עובד וטוב לו, מוש-מוש, מוש-מוש! עבודות קשות לרוב לו, מוש-מוש, מוש-מוש! מה ההמשך?...

מממ... סיפורה של פרופסור אייוי-

אייוי זו היא תעלומה... ברוק הגיע אליה בתחילת מסע איי תפוז, וכשהוא חזר בתחילת ליגת ג´וטו... ובכן.... יו נואו וואט. בכל מקרה, טרייסי מתוק. כותבים שכחתי, ואין לאף אחד מושג מה קרה עם אייוי, חוץ מזה שברוק ממש אהב אותה... אולי היא זרקה אותו...

באמת אף אחד לא יודע מה קרה

למרות שלא רק את חושבת אלא כמעט בטוח שהיא פשוט לא אהבה אותו... s@me @ne

LuNaTiC

New member
אהם... אני קראתי כמה פאנפיקים

חביבים ביותר.. או שלא... שבהם מסופר על איך שפרופסור אייווי ערכה בברוק ניסויים!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גדול זה.... אבל באמת, אני מתה לדעת מה קרה שם!!!!!!

למעלה