Penny Lane is in my ears and in my

Penny_Lane

New member
לא סיימתי, אמרתי:

שאם נמשיך את הרשימה היא בחיים לא תיגמר!

Hermione

New member
זה לא הכל...

יש עוד מלא... מה עם ואן מוריסון, ופינק פלויד, ובילי הולידיי? ויש עוד מלא... אתה מכיר את לורה מקניט? אני לא מאמינה... לא הרבה אנשים מכירים אותה, אבל היא זמרת פשוט מעולה... אני מתה עליה...

אהמ...

יש די הרבה ספרים יותר טובים מה"פ (לא לסקול אותי! בבקשה! ^^), אבל עד שלא יהיה פורום לעולם הדיסק, זה הספר שהכי קל להיות פאנאטים שלו...! אפשר ממש ליצור פולחנים! מווהאהאהאהאא *מרגישה מוזרה*! -ליאת-

Penny_Lane

New member
ספרי הארי פוטר טובים, אבל

יש המון ספרים יותר טובים, כל ספר תלוי בסגנון שלו, אני למשל מאוד אוהבת את רם אורן.

העצלנית

New member
רק לא רם אורן

זה הסופר הכי אבל הכי גרוע שיש בעולם. בימקום להדפיס דברים טובים כל הנייר נגמר על הספרים שלו. איכס רם אורן. &דפנ´ס& שמאוד מושפעת מהמרצה שלה לפילוסופיה בקורס. וקוראת בפעם המי יודע כמה את סוד הגן הנעלם כי משעמם לה והוא היה קרוב.

Penny_Lane

New member
אולי את לא אוהבת את הכתיבה שלו,

אבל אני דווקא מאוד אוהבת, את בכלל קראת ספרים שלו?

Eric Clapton

New member
עולם הדיסק זו סידרה פסיכית... אני

חולה עלייה. עכשיו התחלתי את איש הקציר. מוות הזה הוא כזה כלי, הוא דמות ממש חמודה.

מוות רוקססססססססס!!!!!!!!!!!!

אבל באיש הקציר הוא די דכאוני...אני אוהבת את הקטעים עם הThe Fresh Start Club...שמתי תמונה שלהם בפרטים שלי כי לא היה לי מה לשים...^_^ קראת את Mort (אהההה...."תרועת מוות", נראה לי...)? -ליאת-

S.Riddle

New member
אהם....

הנה רשימת הדברים שמוות מזכיר לי! 1) בריטני ספירס 2) שירים של בריטני ספירס 3) טרייסי 4) פרופסור... אל תזכירו את השם שלה.... 5) מורן (חוטפת מכות חזקות ביותר) 5) מתאבק סומו בטו-טו והרשימה ממשיכה..............

לא קראת אפילו ספר אחד של דיסקוורלד!

אז מאיפה את אמורה לדעת? ואני לא רוצה להתחיל אפילו ברשימה של הדברים שהברוקיקון שלך מזכיר לי...! -ליאת-

S.Riddle

New member
היי!!!!

עד כאן! אני לא יורדת על סאמצ´וק שלך אז את שלא תרדי על ברוקי!

אני דווקא עם טרייסי.

הטיפוס שלי זה הטיפוס החכם הזה... הוא כזה מתוקקקקק!!! ואני גם לא אוהבת איך שברוק מדבר, בצורה איטית מדי... יאק! אבל אני לא צריכה להתלונן! אני מאוהבת בדראקו שלי!!!

S.Riddle

New member
אאאאאהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פסיכופטית! פסיכופטית! פסיכופטית! פ-ס-י-כ-ו-פ-ט-י-ת-!-!-!-!-!-!-!-!-! טרייסי?!?!?! חכם?!!?!?!?!!? מתוק?!?!?!?!? את לא שפויה!!!!!!! וברוק לא מדבר באיטיות! מאיפה הבאת את זה?(סליחה על ההתפרצות, אני פשוט רותחת כשמישהו מדבר ככה על קוקי´לה!)

פגעסוס

Well-known member
חור שחור...

איזור בחלל שכוח המשיכה שלו כל כך גדול עד שהוא מושך לתוכו גם את האור. (שמעתי פעם שמועה על כך שהוא נובע מכוכבים שקרסו לתוך עצמם אבל אני לא בטוח בזה). אם ספינה נשאבת לתוך חור שחור, היא נמעכת ונהרסת בגלל כוח המשיכ הענק וכך גם כל האנשים שבתוכה. מספר הנחות נוספות שאינן בטוחות והופיעו שספרי מדע בדיוני מספר פעמים: 1. חור שחור עלול להיות מעבר למימד אחר. 2. חור שחור עלול להוות מעבר בזמן. 3. אם נלכדים בסינגולריות של חור שחור הזמן בספינה עלול להיעצר ועלול לעבור המון זמן עד שהספינה יוצאת מהסינגולריות (אלפי ואולי מיליוני שנים) אבל בשביל האנשים על הספינה זה נראה כמו 2 דקות. 4. חור שחור עלול להיות פתח ל"תולעת". כלומר דרך קצרה ביותר המגשרת בין מרחקים עצומים בחלל. רוב "חורי התולעת" אינם יציבים ולכן ספינה שנכנסת לאחד, ממש לא בטוח שתצליח להגיע לצד השני לפני שהחור יקרוס. **** חוץ מההתחלה כל הדברים שכתובים כאן נלקחו מספרי וסרטי מד"ב. הם לחלוטין לא עובדתיים. אוי כשהטכנולוגיה תתקדם נוכל להבין יותר את החורים השחורים. GYXOIO "מה שקרוי בפינו קידמה, אינו אלא החלפת מטרד אחד במטרד אחר" האוולוק אליס.

הצלת את חיי!!!!!

יש לך אס"ק? בכל מקרה, חור שחור זה הקבר של הכוכב... זה כבר ידעתי. זה באמת כוכבים גדולים מדי, שלא יכלו להתפורר למטאורים, אלא התפוצצו, והחלקים נשאבו לתוך החור

פגעסוס

Well-known member
יש לי אס"ק אבל...

אני משתמש בו רק לעיתים רחוקות כשחברי מבית הספר (שכיום נמצאים בטיולים של מספר חודשים מעבר לים) ואני מחליטים במייל על שעה שבה אנו רוצים לדבר אונליין. פעם היתה לי רשימה ענקית של משתמשי אס"ק ואת כל הזמן שלי בנט ביליתי כשאני מדבר איתם. מאז הפסקתי עם זה (אני גם לא גולש כמעט בצ´אטים).אני מעדיף פורומים שבהם אפשר לחכות ולחשוב על התשובה לפני שאומרים אותה. ולא משנה כמה זמן עבר התשובה עדיין רלוונטית לדיון. בכל מקרה את מס´ האס"ק שלי אני לא מפרסם, לא בפורומים, ולא בצ´אטים. GYXOIO

למעלה