Penny Lane is in my ears and in my

Eric Clapton

New member
Penny Lane is in my ears and in my

פשוט ראיתי מישהו עם השם הזה וחשבתי לעצמי שזאת תהיה הודעת פתיחה מוצלחת. טוב, מה אפשר לומר על הארי פוטר? די מספיק, דיברו כבר על הכל, הספר הזה קיבל יותר מדי תשומת לב ממה שהגיע לו. יש ספרים הרבה יותר טובים ממנו.

Penny_Lane

New member
חח.... אריק גם זה שם טוב.. :) ובקש

ר להארי... זה דווקא ספר ממש טוב... (יותר נכון ספרים) קראת את כולם? (כאילו עד הרביעי- שהגיע לארץ)...

S.Riddle

New member
כן, אמנם יש ספרים טובים ממנו...

אבל אני לא חושבת שזה מעשה חכם להכנס לפורום של הארי פוטר מלא בפאנאטים מזוכיסטים ולהגיד דבר כזה! סתם, בצחוק.... ^_^ כן, יש ספרים טובים יותר, מה לעשות, אבל זה בהחלט לא מוריד את הרמה של הארי´לה ולא עושה אותו פחות טוב.

o.h

New member
זה באמת לא חכם ואני גם חושבת

שצריך להקים פורום לשונאים של הארי שיהיה להם איפה לפרוק את העצבים, (במקום עלי) כי זה מתחיל לעצבן שאנשים מנסים לשכנע אותי למה אני צריכה להפסיק לקרוא על הארי. אופיר
שכרגע מבואסת

חשבתי פעם...

לפתוח פורום שונאים...למרות איך שזה נשמע, זה די טוב-במקום להציף פורומים של ה"פ, פוקימון, סדרות טלוויזיה אחרו אטק יכנסו לפורום שונאים ויפרקו את העצבים שלהם...זה גם די מרגיע...יכול להיות רעיון נחמד, לא? ^_~ אבל כבר אי אפשר לפתוח פורומים.... -ליאת-

einzuc

New member
חחחחחחחחח....

אותי דווקא כל הזמן שיכנעו (או יותר נכון ניסו לשכנע) לקרוא הארי פוטר... עד שהסכמתי... אני זוכרת שהייתה פה פעם שאלה מי קרא את הארי פוטר לפני שהוא נהיה מפורסם.. אז אני אחת בניהם... אני קראתי אותו באנגלית (והסתבכתי איתו מוות), ואז קראתי אותו בעברית (ופחות הסתבכתי!)
עינת

אני קראתי...

עוד ביום שזה רק הגיע לארץ או כמה ימים אח"כ...בכל מקרה, בארץ זה לא היה מפורסם...סתם...הייתי בקניון עם כל המשפחה וראיתי שכשיצאנו מסטימצקי (פרסומת סמויה!) זה היה בשקית ואבא שלי אמר שזה נשמע לו נחמד...חשבתי שזה יהיה ספר לימודי (כמו כל הספרים שאבא שלי לוקח מרצונו החפשי...או ג´ון גרישם...או משהו בסגנון....) {או, דה שיים!} אבל לא הצלחתי להפסיק לקרא עוד בקניון ^_^ הארי רוקס...^^ מעניין מה ג´קר תכתוב כשתסיים את סדרת הה"פ...דמט! אין קשר, מה? :( -ליאת-

einzuc

New member
אמממממ.... אני קניתי את הספר

בצומת ספרים (אופס נפלט!) אחרי ניסיונות שיכנוע רבים מצד חברות שלי... ואם כבר מדברים על ג´ון גרישם יש לי חברה שהיא ממש תולעת ספרים והיא נראה לי כל ספר אפשרי שלו... טוב כל אחד והשגעונות שלו!
עינת

פגעסוס

Well-known member
ואני...

קניתי את הספרים דרך "בוקנט" (אם כולם מפרסמים...). אחרי שחודשים לא רציתי לקרוא אותם בגלל שחשבתי שאם כל העולם אוהב אותם זה בטח עוד רב מכר המוני. אבל חבר שלי שיש לו טעם מצויין בספרים המליץ לי עליהם גם כן אז קניתי את כולם
GYXOIO "רב מכר הוא ספר שמרבה להמכר מפני שהוא רב מכר" דניאל בורסטין.

גם חברה שלי...

המליצה לי על ג´ון גרישם, אבל אני לא אוהבת ספרים שהם לו פנטזיה/מד"ב או דכאוניים... -ליאת-

Hermione

New member
There beneath the blue suburban

skies, I sit and meanwhile back.... ביטלס רולז!!! וגם אריק קלפטון... וגם לד זפלין... וגם הרולינג סטונס... וגם משינה... וגם המכשפות... וגם לורה מקניט... וגם סטיבי וונדר... וגם שבע... וגם פיטר פול אנד מרי... וגם דיפ פרפל... אני אפסיק עכשיו

Penny_Lane

New member
הוצאת לי את המילים מהפה!!!

(למרות שאם נמשיך את הרשימה היא לא תיגמר!)

Eric Clapton

New member
כבר סיימת???

ביטלס רולז!!! וגם אריק קלפטון... וגם לד זפלין... וגם הרולינג סטונס... וגם משינה... וגם המכשפות... וגם לורה מקניט... וגם סטיבי וונדר... וגם שבע... וגם פיטר פול אנד מרי... וגם דיפ פרפל וגם אליס קופר וגם קווין וגם בלאק סבט וגם הדורס וגם מטאליקה וגם פנתרה וגם הפיקסיס וגם בוב מרלי וגם דויד בואי וגם בוב דילן וגם ראג´ אגנסט דה משין וגם רד הוט וגם רנדי ניומן וגם החברים של נטאשה וגם יהודה פוליקר וגם סימון וגרפונקל וגם אירוסמית וגם שושנים ורובים (כן זה נשמע רע בעיברית) וגם פלויד הוורד (לא הזכרנו אותם כבר) וגם טרוויס וגם קאט סטיבנס וגם עוד מלא מלא מלא להקות מעולות ומשובחות... אני לא שונא את הארי פוטר, אני פשוט חושב שהוא מקבל יותר מדי הערכה. כאילו באמת, קלפים סרטים יומנים ועוד סרטים ותיקים ואין ספור מוצרים...... די כבר, כמה אפשר?

einzuc

New member
אממממממ....

אני חושבת שבגלל שהרשימה כל כך ארוכה היא הפסיקה... לא? וחוץ מזה הארי פוטר זה ספר יפה שהפך ללהיט... וכמו כל דבר שהופך ללהיט (לדוגמת בריטני ספירס), הופך גם להיות תמונה על ילקוט של בית ספר, תקיות, קלפים וכן הלאה... -עינת-

SnufellS

New member
הי!

אני מסרבת שתשווי משהו כזה יפה ומדהים כמו הארי פוטר, למשהו כמו... כמו... בריטני ספירס! יאק!!!! וחוץ מזה המסחור של הספר באמת קצת יצא משליטה... זאת אומרת, אני ממש אוהבת את כל הדברים שהם כאילו מהעולם של הארי (כמו הסוכריות ברטי האהובות שלי, וצפרדעי השוקולד...), אבל זה ממש מפחיד לראות את הארי על תיקיות-מחברות-מחקים-יומנים ועוד דברי בית ספר שנואים... שימו קץ למסחור מיותר! #ניצן#

einzuc

New member
מה אתם חושבים שאני דפוקה?

לבטריני ספירס יש קול של שטיח מעופף שרמסו אותו... ואין לי שום כוונה להשוות בין משהו כמו הארי פוטר לבין... בריטני ספירס. אני רק אמרתי שכששהו הופך ללהיט (כדוגמת בריטני ספירס והארי פוטר) מתחילים למסחר אותו, והדבר הבא זה שאת מוצאת את התמונה שלהם על תיקים, חולצות, יומנים ועוד ועוד ועוד... אז אל תעלילו עליי עלילות!!! בבקשה לא עשית שום דבר רע!!! -עינת-

הארי פוטר?! בריטני ספירס?! לאאאאא!!

איך את מעיזה להשוות אפילו?! אבל אני באמת חושבת שהמסחור מוגזם וזה סתם ניצול, למרות שהוא ממש מגניב וקניתי הרבה דברים...בשביל הקטע, בעיקרון...^_~ -ליאת-

אני דווקא הייתי מתה לסוכריות!

אני מתה על סוכריות ג´לי... אבל המסחור כבר מוגזם. למרות שראיתי יומן יפה אחד בקניון... אבוי לי! איבדתי את רשימת הספרים לשנה הבאה!

Penny_Lane

New member
לא לקנות את... ../images/Emo18.gif

היומן של הארי (וגם לא של פוקימון ועוד ועוד), משום מה בכמה יומנים שיצאו לשנים 2001-2002, יום הזיכרון לרצח רבין (שהוא יום לאומי), חא מצויין שם!! איזו חוצפה! דווקא הילדים הקטנים שייקנו את , שלא מודעים לדברים כאלו, מכיוון שהיו עוד קטנים כשזה קרה, צריכים לדעת על דברים כאלו, וחוץ מזה, זה כמו שלא יירשמו ביומן את יום השואה והגבורה, או שיחליטו לבטל ולא לעשות יותר טקסים ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל... זהו יום לאומי! אז אנא הצטרפו למאבק ואל תקנו יומנים שבהם לא מצויין ה-4 בנובמבר. פני ליין

למעלה