Peavey Jack Daniel's - JF-1EX

Nathanel Vertes

New member
Peavey Jack Daniel's - JF-1EX

גיטרה יפייפיה, סטייל 335, גוף מסוג semi-hollow, f hole arch top, הגיטרה במצב חדש, http://www.peavey.com חברה אמריקאית, הידוע כאחד המובילים בסאונד, בכל העולם, הגיטרה הזאת ספיציפית, היא גיטרת "פיוז'ן", הוזמנה על ידי Jack Daniel's, בכמות של 100 גיטרות בלבד ונמכרת רק ברחבי Tennessee, יש רק 100 גיטרות מסוגה בכל העולם, ואחד היחידה פה בארץ. על הדגם הזה היו מנגנים, אנשים כמו Carlos Venegas played with Kilcrops, Under Threat, & Mekanix... (1977-2007). The Peavey JF-1™ hollow-body electric guitar plays like a dream. Jazz and fusion players are constantly playing up and down the fretboard and need as much access as possible, especially in the upper registers. Peavey took this classic design one step further by ever so slightly angling the neck to allow more comfortable access to the upper register of the fretboard. 3200 ש"ח

מוזר כי אני ראיתי משהו שונה

אהההההה כי אתה ישראלי שכחתי ראיתי את אותה ״1 ממאה״ בברצלונה, בוא נשים בצד את זה שזה פיווי ואני לא הכי מבסוט עליהם בגיטרות וכמה שאני אוהב וויסקי- אבל זה לא קשור לגיטרה עדיין המחיר שלה היה אז 300 יורו . לא כל מה שמייצרים רק כמה ממנו אפשר לדחוף לו עוד אלפיה למחיר, בסופו של דבר זה אנחנו ״ הצרכנים״ נקבע כמה מוצר שווה! מבחינה ערכית- קח למשל את ה tb 303 של רולנד שהוא יצא לא היה מי יודע מה ורק כמה שנים טובות אחרי ההפסקה שלן חזר גם הביקוש והתחיל כל הזוקס בוקס למיניהם קיצר תנסה ביד 2,

למעלה