. PC Pitstop - אתר הבדיקות !

PcShredir

New member
חחח גם אני בהתחלה נבהלתי..

אבל זה ממש נחמד המספרים והאותיות והצורות שמתחילים לרוץ תוך כדי בדיקה במשך כארבע דקות .. טוב שהצלחת פבלו, איך התוצאות?

o a k y

New member
הנה ../images/Emo13.gif לא ממש הבנתי מה אמרו לי

(האינגליש שלי לא משהו- למרות שקיבלתי 88 במבחן האחרון שעשיתי
) הנה מה שהם יעצו לי: • Unusually low performance (Drive C, D) • Check IE Restricted Sites zone • Defragment files (Drive C, D) • Video acceleration turned off • Slow Internet performance • Install more memory • Adjust IE browser cache size • Create a volume label (Drive D) • Safeguard Your PC with CompUSA מה זה אומר?

o a k y

New member
חחחחחח קטעים איתך ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

o a k y

New member
יש לי ../images/Emo13.gif מה עושים איתה../images/Emo35.gif היא לא

מסוכנת?

מה פתאוןם "מסוכנת" !!! היא נועדה

לבצע את כל הבדיוקת שתרצה לעשות, לא מזיזה כלום מההגדרות. הנה "חלון הבית" שלה :

בבית הספר מלמדים אינגליש של שקספיר

לא אינגליש של Intel או Microsoft בדוק אם קיימת אצלך תוכנה בשם MSInfo תחת תיקיית Microsoft Shared - היא תוכנת מיקרוסופט מקורית לבדיקות ובדרך כלל מותקנת יחד עם מערכת ההפעלה.

itaf10

New member
עדי, תתחיל מהדף הראשון מהמפתח

לחץ עליו, אחר עבור למפתח השני באמצע ושם כבר תראה בהמשך. בשלב ההרצה הוא ישאל אותך באם אתה רוצה רק עכשיו או גם לפעמים הבאות ואז תצטרך למסור פרטים. זה פשוט נסה שוב... לי נתן רשימה מדוייקת של כל רכיבי המחשב שלי.(ידעתי פחות או יותר) אצלי די סביר, אפילו ימסור לך באם הגיע הזמן להחליף מחשב או לא
*עד שאתה קורא את כל הפרטים הוא בודק ומוסר את הפרטים ב-SAMMARY בהצלחה אם תתקל במשהו אני פה. (אם אני הצלחתי ללא מאמץ גם אתה יכול

אם יחד עם ההודעה "להחליף מחשב" היה

שולח לי גם צ´ק בדולרים, אני מבין, אחרת רק לגרד לי את העצבים ?

itaf10

New member
זו הנקודה היחידה שהפריע לך? ../images/Emo8.gif

אצלי הוא ציין שזה סביר וחזק... תודה רבה
והשיק בדולרים בדרך, העמלה על חשבונו...

raya

Well-known member
וואלה.. ממש מעניין לקרוא את השרשור. אז בדקתי עם ה-MSINFO. לא מצא חן בעיני מה שראיתי על המסך. הולכת לנסות עכשיו את התוכנה ממנה התחיל כל השרשור הארוך הזה. שבת שלום רעיה ואני לא שולחת צ´קים (לא $ לא ש"ח)

תוכלי לראות יותר ציורי עם Sandra

לראות "תכלע´ס" גם ללא "פיצ´בקעס" מסביב די ב- NetInfo כדי לחסוך התקנת תוכנה נוספת תוך המחשב ולבצע את כל הבדיקות גם ב-Off-Line...

למעלה