Pavella - סביצ'ה בר

bruno01

New member
אני לא מסכים.

נכון, אולי לדחוף את היד לצנצנת לא היה שיא הנימוס, אבל לא צריך להגזים עם התיאורים של "הטעות שבגללה יזכרו אותך...".

להגיד שמי שמכיר את הפאבלה כבר מכיר אותה, אפשר להגיד כמעט על כל דיווח ועל כל מסעדה פה. אני מבין שאתה אוהב את המקום והוא יקר לליבך, אבל אם מישהו חווה שם משהו , לטוב או לרע, ראוי שהוא ידווח על זה פה.

יכול להיות שהאנשים הם באמת עדינים ונעימים, ויכול להיות שבדיוק באותו יום איזה ספק או לקוח עיצבנו אותם במיוחד ולכן התגובה היתה מוגזמת, מי יודע?
זה לא אומר שלא צריך לספר על זה.

בקיצור, מה שאני רוצה להגיד זה שגם לי יש מקומות יקרים לליבי, שלפעמים מקבלים פה דיווחים פחות טובים (לפעמים בצדק ולפעמים, בעיניי, לא בצדק), אבל זכות הדיווח חייבת להישאר.
אחרי זה אפשר להתדיין, להסכים או לא להסכים. בדיוק בשביל זה קיים הפורום, אבל את הדיווח צריך לדווח.

החתולית

New member
מסכימה עם ברונו

prizman

New member
לפחות ככל שמדובר בי

אני אזכור את הפאבלה כמקום שמחזיק צינצנת סוכריות פתוחה ליד הקופה ומתייחס בגסות למי שבאופן
טבעי מבקש לקחת ממנה אחת, מעניין אם הם מתייחסים לזבובים באותה צורה בהנחה שהצינצנת פתוחה
כי אף אחד לא טוען שהוא פתח אותה ואילו את Gargeran אזכור רק בתור אחד שכותב בפורום.
זאת כמובן בהנחה שבכלל אזכור משהו.

יויו13

New member
זהו שכלום ,במקום להכביר במילים כמו חוצפן ,לא

נותן שרות אלימות וכו...
צריך פשוט להבין שיש אנשים שהם סתם מטומטמים לא יותר ולא פחות .
כל הצרמוניה שנפתחה כאן היא לדעתי מיותרת
הבחור (הברמן ,מנהל , בעלים או השד יודע מה ) הוא רק טיפש....

1Shir

New member
מי קבע שהוא עשה טעות?

אולי הטעות היא להניח צנצנת פתוחה במקום יחסית נגיש שמכילה משהו שברור שמחולק חינם?
לא כולם חולקים את אותן נורמות, שיפוט בצד.

שישה מתוך המגיבים לעיל וגם Gargeran עצמו, אשר

בהגינותו ציין כי "מקבל את הטענה שכנראה פעלתי לא כשורה".

שניים לא התייחסו לכן טעות או לא, אלא רק לתגובת המסעדה - אך גם לא הצדיקו את המעשה.

אחד (אם הבנתי את פריזמן נכון) הצדיק את המעשה.

אז לעת עתה, הרוב קבע.

החתולית

New member
אם הצנצנת ניצבת על דלפק ליד הקופה

במקום גלוי לעין, שיכול לרמוז ללקוחות שהסוכריות מיועדות להן, הרי שהטעות כולה של המסעדה.

אם הצנצנת ניצבת במקום שאינו ממש גלוי לעין, ויש צורך לסוג של תמרון, כדי להגיע אליה, הרי שהסוכריות אינן מיועדות לשירות עצמי, והטעות היא של הלקוח.

כך או כך, תגובת הברמן מוגזמת, לא תקינה ותוקפנית.

אם גרגרן אשם אז אני צנצנת

אני מצדד בגרגרן יותר מאשר הוא בעצמו.
ההתנהגות של הברמן היתה איומה, חצופה ואגרסיבית
התנהגות לא הולמת בעליל.
מצחיק אותי לקרוא את השרשור הזה.

ממש עכשיו דפקתי שווארמה בבמבינו בדרך יפו בעיר התחתית בחיפה,
בסיום כתמיד כיבדו אותי בקפה מריר ומעורר,
לצד הקופה הרושמת גם מונחת צנצנת מזכוכית שקופה שעמוסה בסוכריות מצולפנות.
סוכריות כאלו פשוטות אמנם עם איורים של אשכולות ענבים בכל מיני צבעים:כחול,ירוק וסגול.

חפנתי לכיס אולי 7 סוכריות כי בא לי משו מתוק ,
אף אחראי שם לא צייץ מילה ולא הרגשתי שאני גנב.

לדעתי זו המטרה שהלקוח ייצא עם טעם טוב בפה וגם מתוק.
זו הכשלה לדבר עבירה אם מישהו כאן חושב שגרגרן חלילה אשם וידו במעל.

יש דרך ארץ וגישה לאדם שמשרת אנשים,
לאחוז לבחור ביד?
נו באמת.

לי אישית יש טראומה מדברים כאלו:
בשנתי האחרונה בשירות- סדיר הייתי בעריקות מהיחידה שלי,
הסתובבתי המון בירושלים במדרחוב בעיקר בקפה בלינצ'י נוקפה רימון וקפה סיני,
בכל מקרה מדי כמה ימים ירדתי לאילת, יותר נכון התנחלתי במתחם שבהמשך הפך למלון הנסיכה של ימינו אנו,
זה היה בערך ב1986
בכל אופן זו הייתה תקופה שלפעמים חטאתי בעישון של כמה חומרים מרחיבי דעת ובמכירת תכשיטים מאלפקה(דמוי כסף)
\באחד הלילות שלי על גבול מצריים באיזה נקיק סודי וחשאי הצטרפה אליי לאוהל בלונדינית יפהפייה ועוד חיפאית ,
היא ממש הפצירה ודירבנה אותי שאשיג לה חומר טוב,
אני כמו טמפיט מושלם עליתי לעיר הקודש במיוחד והבאתי עבורה משו שופרא דה שופרא
בהמשך דהיינו כעבור כמה ימים לאחר שהיינו ביחד במלוא מובסן המילה היא שלפה תעודה של...
חיילת סמוייה ביחידת הימל"מ
שזה כמו המדור של המשטרה הצבאית
חטפתי בגללה כמה חודשים טובים גם על העריקותל וגם על הדבר השני,
כל נסיונותי הנואלים להעיד בבית הדין הצבאי ביפו שהחיילת הזו סינוורה אותי והוליכה אותי בכחש לא עזרו או הואילו לי,
לפני כמה שנים נתקלתי בה ברחוב וזה היה כמו לראות את השטן לובש פראדה.
גרגרן מבחינתי אתה זכאי ולא מחמת הספק,
גם עדות נסיבתית לא תצדיק את המעשה הבריוני שההוא נקט כנגדך
אצלי זה לא היה מסתיים כך
הייתי נותן לו באבי אביב
לא ככ יוצא לי לסעוד במסעדות בתל אביב אבל לשם כבר בטוח שאני לא אגיע

מיתר44

New member
אולי

הברמן שייך לאותה יחידה והסוכריות מכילות חגיגה או משהו?
בכל מקרה ברור ששני הצדדים גילו בהתנהגותם גנטיקה ישראלית מובהקת.

rasmus girl1

New member
כן אבל..

הקופסא היא ליד הקופה, קופות בד"כ ניצבות מאחורי הדלפק ויש הבדל בין לשים צנצנת על הדלפק כמו מפיות [כמו שהוא תיאר] לבין מאחורי הדלפק ליד הקופה, זה כמו שלפעמים יש עט ליד הקופה ויש אנשים שמרשים לעצמם לשלוף יד בשביל להשתמש בעט, ולא בשביל לחתום על הספח אלא בשביל שימושים שלהם מבלי לבקש..
אבל בסופו של דבר, התגובה של הברמן לא מוצדקת ואני גם חושבת שאם זו הייתה בחורה הוא לא היה מעז לתפוס לה את היד..

111Naama

New member
הטעות המהותית היא לא שלו

לא ראיתי איפה ממוקמת קופסת הסוכריות, אז אני לא יכולה לקבוע עד כמה המהלך לגיטימי.
אבל ברור שאת הטעות האמיתית עשה בעל המקום.
ההתנהגות שלו היא בריונית ובלתי הולמת בעליל את הסיטואציה גם בהנחה שהצנצנת מוקמה במקום לא נגיש.
זה שאתה אוהב את המקום לא הופך את הכתיבה שלו לפחות לגיטימית.
גם אני לא הייתי נכנסת יותר למקום אחרי אירוע כזה.

אלהים אדירים... "כתיבה לא לגיטימית"...

תהיתי, למה לו לקחת את המקרה הזה, הגבולי נקרא לו, ולעשות ממנו אישיו... איזו לא לגיטימית ואיזה בטיח... זכותו הלגיטימית לכתוב מה שבא לו כל עוד זה לא פוגע באחרים... במקרה הזה - כך היה נדמה לי - הוא פגע בעצמו... הוספתי עדות אופי לטובת בעלי המקום... Gargeran ענה בחן את מה שענה, נגמר הסיפור.

למעלה