PATHETIC

סלים וארזה

New member
מנהל
יש הגיון קודם כל השוק של לוס אנג'לס הוא הכי גדול ביחד עם זה של ניו יורק. הרי גם הנטס עוברים בקרוב לברוקלין כדי להיות "מספר 2", אבל בניו יורק. דבר שני הכל תלוי בבעלים, ואם הוא רוצה להישאר בלוס אנג'לס (כי ייתכן שזה טוב לו לעסקים), אז למה לא? הרי גם סאן אנטוניו ספרס היא קבוצה ללא נתח שוק גדול בעוד יוסטון וניו אורלינס מושכות הרבה יותר קהל בטקסס.

המשחק היום זה ממש לא המשחק להסיק ממנו מסקנות

אתה שוכח שאתמול החברה שיחקו במשחק עם הארכה כפולה, והלילה פשוט נפלו מהרגליים. כל החמישיה שלהם שיחקה אתמול יותר מ48 דקות, ואין להם שום ספסל. וזה לא שבלילה הם ממש נחו, אלא היו צריכים לנסוע מאינדיאנה למילווקי. אינדיאנה יצאו אחרי המותחן אתמול לפילדלפיה. במקרה של אינדי השמיכה קצרה בכל מקרה, כיוון שמרפי, וגריינג'ר בחוץ, אבל מלבד ג'ק וראש אף אחד לא עבר את ה40 דקות.היום הם פתחו רע (29-16 ברבע הראשון לפילי), אבל חזרו למשחק והצליחו לנצח בנקודה, מה שמעיד יותר על פילי מאינדי. גם הג'אז השתתפו אתמול בהארכה כפולה מול דטרויט שקיבלו מנוחה היום, והיום הפסידו לשיקגו אחרי שאלה ברחו ברבע הרביעי, מן הסתם כשהג'אז לא ממש עומדים על הרגליים. זה חלק מהNBA, נגמר משחק אחד, ממשיכים הלאה. אתמול בשידור של מיאמי מול הלייקרס הראו את זה בצורה הטובה ביותר. קובי החטיא, והתוך 5 שניות אף אחד בלייקרס כבר לא חשב על זה (חוץ מתום), וכולם היו מרוכזים במשחק שהיה היום מול אורלנדו.

DDN

New member
לאמאר אודום

כנראה הצ'ארלס סמית' של שנות ה2000 גם תוצרת הל.א קליפרס כזכור לי.

תום116

New member
כואב לי עליו

הייתי עצבני בבוקר והגזמתי איתו, אבל אני באמת לא מבין איך פיל נותן לו פעם אחר פעם לשחק בדקות האחרונות- שהוא פשוט לא בנוי לזה. קבלת ההחלטות שלו זוועתית! הוא מחטיא זריקות חופשיות(גם הלילה), אבל הכי קריטי- הוא לחוץ ועושה שטויות בהגנה. היום לא בפעם הראשונה, איבדנו כדור קריטי מריבאונד שלאמאר הלחוץ קופץ יחד עם פאו יוצר בלאגן ואף אחד מהם לא לוקח את הכדור. זאת לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה. אם בעונה שעברה היה נראה שהוא סוף סוף עשה צעד רציני קדימה, העונה הוא שוב חזר 3 צעדים אחורה. אי אפשר לבנות על שחקנים לא יציבים כמו לאמאר. אם זה היה תלוי בי, כפי שכבר אמרתי, הייתי מנסה להביא בטרייד מישהו טוב ממנו. אולי לדחוף יחד איתו את מיהם ועוד שחקן ספסל. אם פיל אולי יתחיל למתן את הדקות שלו, קצת פחות קרדיט- זה יתחיל להעיר אותו. סה"כ, היום בבוקר היה אפשר לראות שהבחור אוהב את אל איי, כאשר כמעט תקף את הווארד מעצבים- מראה שאכפת לו! בכל מקרה, אני מאסתי מלחכות ללאמאר. 4 שנים זה די מספיק לדעתי!

DDN

New member
אתה יודע מה מצחיק?

בספר של זאב אברהמי, משנת 2000 (או 99), יש את התמונה של לאמר אודום עם הכיתוב: "הקסם החדש בלוס אנג'לס, למאר אודום" (יענו סחט השוואה למג'יק) אתה מכיר את הסיפור על צ'ארלס סמית'? היה פורוורד שנחשב מוצלח מאוד בקליפרס, שחקן של כ18 נקודות למשחק. הגיע לניקס בעונת 93 (הניקס של שנה לפני הפתיעו את הבולס בפלייאוף, סחטו מהם 7 משחקים ובקיץ התחזקו בהרבה שחקנים טובים) בפלייאוף של שנת 93, כשהניקס (אם אני זוכר נכון) החזיקו במאזן הטוב במזרח, הפסידו בסדרה מול הבולס 4-2, כשסמית' במשחק קריטי מחטיא 4 לייאפים רצופים כשהמשחק צמוד וקריטי. ריילי המשיך ללכת אליו, והוא הכזיב שוב ושוב. סמית' איבד את הבטחון והמשחק שלו התדרדר, אבל הוא נשאר בניקס עוד כמה שנים אחרי זה. שימי ריגר (ואני משוכנע שהוא לא היה המקור) כינה אותו "לייאפ סמית'" ונכון. אי אפשר לבנות על שחקנים לא יציבים. אם היה אפשר, לניקס היו לפחות 2 אליפויות בשנות ה90. תבנה על יסודות לא יציבים - הטלטול הראשון שיבוא יפיל לך את הבניין.

סלים וארזה

New member
מנהל
ועדיין משחקן חמישיה הוא ירד לספסל להבדיל מג'ינובילי שיודע שהוא על תקן מומנטום צ'יינגר, למאר אודום על הספסל כשפתאום ולאד ראד, לוק וולטון או אחרים פותחים לפניו בחמישיה. ולחשוב שדובר בעבר שהוא יהיה על תקן הרכז של הלייקרס ושהכל יעבור דרכו...

י ו א ב

New member
../images/Emo207.gif מישהו יודע אם מתוכנן שידור

של המשחק של הלייקרס נגד הסלטיקס? אולי בערוץ הספורט רחמנא ליצלן?

OrEl74

Well-known member
מנהל
מדברים הרבה על המשחק בוסטון-לייקרס

אבל מישהו שם לב שמחר הלייקרס מתארחים בניו אורלינס? למזלם של הלייקרס יום למחרת יש חופש ב-NBA בגלל חג המולד אחרת הם היו נאלצים לפגוש את הסלטיקס כשהם דיי תשושים.

למעלה