PATHETIC

תום116

New member
PATHETIC

מה יהיה הסוף עם הקבוצה הזאת. לאמאר אודום- מה יהיה הסוף עם השחקן הזה? איך פיל נותן לו לשחק בדקות המכריעות, כל פעם מחדש הורס לנו משחקים. די כבר, להעיף אותו כבר. הוא רק מזיק! פשוט עלוב איך כמעט בכל המשחקים הצמודים שהיו בחוץ, זה נגמר בהפסד. זה מראה על האופי של הקבוצה הזאת. זה היה כ"כ צפוי, כמה אפשר להמשיך עם הבלופים שהיו בLA בחודש האחרון. אני אמרתי פה שאת החודש הזה, נסיים עם משהו כמו 6 הפסדים(ככל הנראה זה יהיה 7)- כי כמה אפשר למשוך את השקרים האלה. אני מתחיל לותר על הסיכוי ליתרון ביתיות בגמר, ונצטרך להסתפק שוב ביתרון ביתיות רק עד גמר המערב. פשוט חבל. אבל למה שאני אהיה עצוב יותר מדי, כאשר את פיל עצמו זה רחוק מלהיות מעניין- אחרת, אין הסבר לזה שיותר מחצי רבע מכריע במיאמי קובי ופיש על הספסל. * אנדרו ביינום- אולי אכזבת העונה עד כה. * אודום- כל מילה מיותרת. * וולטון- צריך להרחיב? את הסיכוי שלנו ליתרון ביתיות בגמר נסיים סופית עד סוף החודש. מי שבאמת חושב או חולם שאנחנו יכולים להדביק את הפער מסלטיקס הוא כנראה חולם בהקיץ. פשוט הזוי איך אחרי מחצית ראשונה די טובה, גם הגנתית,פתאום ברבע השלישי אנחנו חוטפים כמעט 40 נקודות. איך יכול להיות כזה דבר, איך. יאללה, על העונה הסדירה אני מוותר. רק תנו לי ניצחון ביום חמישי בלילה, זה כל מה שאני מבקש!

תום116

New member
אדון מרקיז

אולי אתה יכול להסביר לי את המהלכים של פיל? כי אני כבר אפילו לא מנסה להבין, איך לאמאר אודום שמחרב לנו משחקים ממשיך לקבל קרדיט בלתי נגמר. השחקן השישי הכי טוב בליגה.

ה מרקיז

New member
ראיתי את המשחק של הלייקרס נגד מיאמי

והם פשוט חירבנו על הפרקט. קודם כל ניהול המשחק של פיל ג'קסון לא היה טוב. ביינום לא ראה מספיק מגרש ואין גם מה לשמור אותו כ"כ במיוחד כשאין למיאמי גבוהים שיכולים להתמודד עם אודום גאסול וביינום. לא מובן לי למה אריזה לא מקבל יותר קרדיט. בטח כשומר של וויד, אומנם וויד עדיין קלע עליו כמה סלים, אבל הם היו פנומנליים וקשים ואם היה ממרר לו את החיים מהתחלה לא היה שום צ'אנס למיאמי. קובי לקח כמה זריקות כשבקושי משחקים 4 שניות בהתקפה ברבע השלישי. הלייקרס גם לא הלכו מספיק לקו ולא חדרו פנימה, לא היה איזהשהו ניסיון ללכת על חולשות של מיאמי. לא ראיתי את הכדור נכנס לצבע ואולי יותא לקלעים. לא סתם הלייקרס קלעו הכי מעט העונה מולם. זה היה פשוט משחק נוראי לעין. כנראה שבאמת קורה שם משהו בחדר ההלבשה שאנחנו לא מבינים או יודעים,יל ג'קסון עושה רוטציה רחבה מדי בעמדה מס 3 במקום לפתוח עם אריזה שיכול לתת מימד של הגנה שחסר לליקרס ולחץ על הכדור. את המשחק נגד אורלנדו לא ראיתי וזה אחד מהמשחקים הכי מוזרים שהלייקרס הפסידו בשנתיים האחרונות. משחק אחרי הפסד ושוב מפסידים בפער של סל. קובי לקח יותר מדי זריקות.יש קלעים נהדרים לליקרס ולא משתמשים בהם כמו שצריך, כשזה יקרה לקובי יהיה יותר קל כי המשחק יהיה מרווח יותר. הוא מוביל יותר מדי את הכדור, למעשה הרכז בלייקרס הוא לא רכז אלא מוביל כדור שני, ולא ממש מקבל את ההחלטות בהתקפה. אם זה היה קורה הלייקרס היו טוחנים את מיאמי בצבע עד שהיה נמאס להם לשחק כדורסל.

go lakers go

New member
בחמישי מנצחים את בוסטון.ראה העניין כסגור../images/Emo70.gif

כואב לי לראות אותך סובל בגלל הפסד בעונה הסדירה !!!!! זה רק משחק אחד מתוך 82 ! כנס לקומונה ותראה שהלכתי שם על אורלנדו
. מילימטר ( השלשה של סאשה ) זה היה המרחק בין הפסד לניצחון . אני אעדיף את המילימטר הזה בפנים במשחק 7 ביוני בבוסטון . תבין תום , אליפות לוקחים במאי יוני לא בדצמבר ... לגבי יום חמישי , ראה העניין סגור . דיברתי אמש עם Kobe והוא נתן לי מילה ! ביום חמישי מנצחים את בוסטון

תום116

New member
אבל אחרי היום, אני לא בטוח שזה יספיק!

לדבר עם קובי, יכול להיות שלא יספיק. הופעה נהדרת של קובי היום, היו לו כמה סלים פשוט מחשמלים. ברבע הרביעי עשו עליו משהו כמו טריפל..אבל פרט לפיש, שום עזרה. בד"כ גאסול נמצא שם, אבל גאסול מאז המחלה שהשביתה אותו מול הניקס בשני המשחקים האחרונים לא בעיניינים. אני מציע שתדבר עם פיל, שישנה קצת את הרוטאציות. איך זה יכול להיות שלוק וולטון שחקן חמישייה של קבוצה שרוצה לקחת אליפות? אפילו רדמנוביץ' עדיף עליו. TALK TO PHIL! אני בהחלט קורא בקומונה באופן קבוע, אבל אני לא מהמר כי אני יודע שמעוד חודש+ מהיום, אני לא יוכל להמר באופן קבוע אז אני מעדיף לוותר ולהישאר כאורח. אני לא מבין למה אתה כ"כ שונא את מכבי. "כדורסל בארצ - כל קבוצה שמשחקת מול מכבי ת"א" אנטי לא מובן, אתה יכול להסביר לי?

go lakers go

New member
שקבוצה לוקחת 40 שנה רצוף אליפות

זה לא מעניין !!! לא משנה מה שם הקבוצה , הענף , או המדינה . שקבוצה היא אלופה לנצח אין עניין ! ניחא אם זה היה חוקי ונקי אבל זה לא ! מכבי זה מונופול ! זה מתחיל בפגישות לפיצה עם שחקנים יריבים במהלך סדרת גמר , זה נמשך בהתבכיינות בלתי נפסקת על שיפוט ( שהוא גם ככה לטובתם ) , זה ממשיך עם זה שערוץ 1 ( ערוץ אגרה ) שילם להם 30 שנה 4 מיליון דולר והבטיח את הנצחת המונופול , נמשך בקניית והחתמת שחקנים הכי טובים גם אם אין צורך בהם ושליחתם לקבוצה שלא מתמודדת מולם על האליפות , והכי גרוע בעיני העובדה שמכבי ביורוליג גם אם היא לא לוקחת אליפות !!!!! מספיק או להמשיך ?
אהה ושכחתי את ה
של דון שמעון מזרחי . בסופו של דבר תום , אם תביט טוב טוב בתוך הקנקן ולא רק בעטיפה אתה תראה שמכבי זו קבוצה של שכירי חרב אמריקאים שכל קשר בינם לבין ישראל מסתיים בחוזה עם המון $$$ . שניה אחרי שהחוזה נגמר הם לא כאן . דרק שארפ 500 שנה פה ומתראיין באנגלית , דיויד בלוטנטל סירב לשחק בנבחרת כי העדיף לבלות בוניס ביץ , ועוד ועוד . הישראלים שם תמיד אבל תמיד זניחים . ולהגיד שמכבי זו הקבוצה של המדינה , חח ! דווקא שנה שעברה פיספסת חגיגות בסגול כחול
עם הבאזר ! כמו שאני אוהב
לסיום , אם Kobe אמר יהיה בסדר , אז יהיה בסדר ! ניצחון בטוח שחמישי

תום116

New member
דרק שכיר חרב?????

1. איך אפשר לכתוב דרק ושכיר חרב באותו משפט, זה לא אנושי בכלל! 2. איך אפשר לומר שהשופטים איתנו, אחרי גמר הגביע מול הפועל ירושלים בעונה שעברה, בתצוגת השיפוט הבזיונית ביותר בשנים האחרונות, יחד עם משחק מספר 2 בגמר הNBA בעונה שעברה. 3. היית מעדיף את חולון ביורוליג???? לא חבל על הבושות, ראית איך המועדון הזה נראה השנה? מזל גדול לישראל שהוא לא הלך ליורוליג, אבוי לבושות. אין מה לעשות, אנחנו היחידים באמת שמתאימים ליורוליג. אולי, אולי גם הפועל ירושלים. למרות שגם זה בספק. 4. החתמתם של השחקנים הכי טובים? נו, מה, אנחנו הקבוצה מספר 1, איזה שחקנים ציפית שנחתים, בינוניים? עכשיו גם מאשימים את מכבי על זה שהיא מחתימה שחקנים טובים? נו באמת. 5. בסדר, שכירי חרב. אין מה לעשות, זה הספורט היום! עידן הכסף, זה העידן המודרני. ומוזר שאתה מכפיש את הישראלים של מכבי דווקא בתקופה הזאת, שהישראלים מככבים! שורה תחתונה- מאכזב ששונאים אותנו בגלל שאנחנו לוקחים אליפיות. אני לא מבין, אולי גם אנחנו אמורים להתנצל על זה? נו, באמת.

תום116

New member
לא נשכח ולא נסלח

את תצוגת השיפוט המדהימה ב-7 בפברואר 2008. ללא ספק, לקחו לנו גביע במו ידיהם! איך אחרי השנה שעברה, אפשר לומר שהשופטים איתנו. לא ברור לי בכלל. היום הזה לא יישכח, כולם היו ביום הזה אנטי מכבי כולל השופטים, כולל אלי סהר שאני רק נזכר בטמבל הזה ובדבריו באותו משחק, אני פשוט משתגע. ללא ספק, השופטים לקחו את הגביע! לא הפועל ירושלים!

SHITBREAK3

New member
../images/Emo6.gif אוהדי חושבים שהם מקופחים

נו תמיד יש פעם ראשונה.... להזכיר לך ששופטים גרמו לכך שמכבי לא הפסידו תאליפות גם לפני שנתיים?

תום116

New member
אני ממש לא חושב, אני בטוח

ואם אתה מעז לומר אחרת, שלא קופחנו באופן חריף ביותר בגמר הגביע- אז אתה חוצפן, בנוסף לזה שאתה כנראה אנטי מכבי. כי כל אדם אובייקטיבי עם מעט היגיון, וזווית ראייה הגיונית- יודע שמה שקרה ברבע האחרון, זה היה לא פחות מביזיון! הגביע של העונה שעברה צריך להיות רשום על שמם של השופטים, ושום דבר לא ישנה את דעתי בנוגע לכך. לפני שנתיים היה בהחלט שיפוט שקול והגיוני.

go lakers go

New member
תום , תום , כנס

1 - דרק שארפ נשוי לישראלית ( במקרה אני גם מכיר אותה ) . מבטיח לך ששניה אחרי שהחוזה שלו נגמר הוא בטיסה הראשונה ל USA . איך תסביר שהוא פה 500 שנה ומתראיין באנגלית ?! 2- תום אתה בן 18 .. תאמין לי השופטים של מכבי ! קח את המילה שלי בעניין הזה . 3.- הייתי מעדיף שמי שתיקח אליפות תשחק במפעל האירופאי , ולא משנה שם הקבוצה . נראה לך הגיוני שמכבי חיפה תיקח אליפות בכדורגל וביתר ירושלים תשחק בצמפיונס ליג רק כי התקציב שלה פי 3 ? נראה לך הגיוני שנניח ולאציו תיקח אליפות בליגה האיטלקית היא לא תהיה הנציגה בצמפיונס ?! תבין היורוליג זה זכויות שידור שמוערכים בכ5 מיליון דולר ( תעביר אותם לקבוצה אחרת ותוריד ת'סכום הזה מהתקציב של מכבי והנה יש לך תחרות ) . בנוסף יש גם זכויות פירסום . תום הכל עניין של כסף ! וזו בדיוק הנקודה שתנציח את מכבי כ"קבוצה של המדינה" לעד. 4 - אין לי בעיה שמחתימים את קטש שפר או כל שחקן מוביל . יש לי בעיה שהם מחתימים שחקנים ולא שמים אותם בסגל אלא משאילים אותם לקבוצות " נוחות" שלא יאיימו על מעמדן כמו גליל עליון וכדומה . לא חסר דוגמאות על החתמות כאלה . 5 - שונאים את מכבי כי מכבי זה מונופול ! שונאים את מכבי כי משעמם ! תאר לך בוסטון יקחו 40 שנה אליפות ?! נראה לך יבוא לקהל למשחקים ?! נראה לך דיויד סטרן יתן בכלל מצב שסיטואציה אפילו דומה לזו תתרחש ? ! תגיד תום , אתה חושב שהפועל ירושלים זכו ביורוליג , דון שמעון מזרחי שמח ? תהיה בטוח שלא . ותום , אל תגיב להודעה הזאת . אנחנו בפורום NBA והמנהל לא אוהב דיונים על מכבי
, בצדק .

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo13.gif

זה לא שאני לא אוהב דיונים על מכבי, פשוט יש פורום כדורסל לצורך הדיונים האלה ואני לא רוצה שיאשימו אותי בזליגת תכנים

תום116

New member
מה זה פורום כדורסל?

קיים דבר כזה בתפוז? פורום NBA ומכללות "שולתתתתתתת"!
גו לייקרס גו, ראית את המשחק שהיה בטקסס?לפחות את הסוף? מה זה הרבע האחרון הזה של הגנת הקאובויס, אבל איזה טירוף היה בטקסס! יופי של משחק!

תום116

New member
בכל מקרה, אור(גו לייקרס גו)

אתה תמיד רושם שאת האליפות לוקחים במאי ולא בדצמבר, וזה נכון. אבל אני לא מבין, מה נראה לך, שפתאום נגיע לפליאוף והבעיות ייעלמו כלא היו? אין פה קסמים ואי אפשר לצפות לקסמים. כשביינום משחק כמו ילד מטומטם ועושה כל 20 שניות עבירה, שאודום עושה 3 עבירות תוקף במשחק- זה בעיות שיפילו אותנו גם בפליאוף אם הם לא ישתנו. בקיצור, אין ספק שלהפסד בNBA אין חשיבות יותר מדי גדולה- אבל יש בעיות מתמשכות בLA שנמשכות כבר מהמשחק ה-10-12 וחוזרות על עצמן כל פעם מחדש, כל פעם מחדש ממש אותו סיפור. מקווה מאוד שפיל ישנה את זה! כואב לי מאוד לראות שיש לייקרים שרוצים לערוף את ראשו של פיל ולשלוח אותו הביתה, לא במקום בכלל לטעמי!

אבל איך הם יישתנו

לגבי אודום עוד אפשר להתלונן כי הוא שחקן מבוגר אבל לא לתת לביינום לשחק?! בעוד שנתיים שלוש הוא אמור להיות סנטר דומיננטי ושחקן מספר 2 בקבוצה איך הוא ילמד? עדיף שילמד עכשיו בעונה הרגילה...

משחקים שאני עקבתי אחריהם

גולדן סטייט מגיעה לשארלוט ויוצאת משם עם נצחון 110-103 דון נלסון הודיע שהוא לא יתעסק יותר בכל מה שקשור להגנה, ומינה את קית' סמארט לנושא. לא יודע אם זה עזר או לא, אבל הלילה הווריירס חוטפים פחות מהממוצע שלהם. ואם סמארט היה אחראי להגנה. ג'אמל קרופורד לקח אחריות על ההתקפה, הלילה עם 50 נקודות, 17 מ18 מהקו, 5 שלשות, ובסך הכל 14 מ26 מהשדה. בוקי עוזר לו עם 21 ו13, בלינלי עם 13, וAB עם 11 ו9. בשארלוט, וואלס היה מעולה עם 26, בל סוף סוף הגיע לצפון קרוליינה עם 21 ו5 שלשות, אוקה עם 12 ו13, ודיאו עם 11 ו10. הלייקרס המשיכו במסע החוץ שלהם וחטפו הפסד שני ברציפות (אחרי היבבנות הרגילה, בוא נספר לכם מה באמת קרה שם): קובי ופישר מובילים את הלייקרס לחצי ראשון התקפי טוב. ביינום והווארד מנטרלים אחד את השני כששניהם בקושי מקבלים דקות בחצי עקב בעיית עבירות. הבעיה של הלייקרס כמו שזה נראה, קובי חוזר למשחק סולני, לא סופר את החברים, והולך לסל פעם אחרי פעם. בוגאנס ופייטרוס מתקשים לנטרל אותו. ברבע השלישי הווארד חוזר למשחק, ואורלנדו מתחממים עם 6 סלי שלוש. מי שמוביל אותם הוא נלסון שלא סופר את פישר. כמה שפארמר היה יכול לעזור לליקרס היום (נפצע אתמול אחרי כניסה לסל). אפילו פייטרוס מצליח לקלוע שלשה. הווארד שלא נכנס למשחק כלל בחצי הראשון מתחיל להפעיל את הטרור שלו, ולמעשה הולך 15 פעמים לקו במשחק, רק בחצי השני. קובי מאט, והלייקרס מאבדים את היתרון שבנו ברבע השני. רבע אחרון שוב צמוד, סל רודף סל, והיתרון עובר מיד ליד. בדקות האחרונות הווארד הולך לקו 4 פעמים, ושם את כולם בפנים, כדי להשאיר את היתרון אצל אורלנדו, אבל לליקרס הייתה בכל זאת הזדמנות לנצח והזדמנות נוספת להשוות, אבל הם לא ניצלו את שניהם. בפעם הראשונה, אורלנדו ביתרון 1 20+ שניות לסוף, קובי מכדרדר מול שניים, והולך לסל. הוא מגיע לטבעת כשארבעה שחקני אורלנדו מקיפים אותו, אבל אף אחד לא ממש עליו. אחרי משחק אנוכי למדי, הבחור מחליט דווקא עכשיו להוציא את הכדור לסאשה על קשת השלוש. הכדור נכנס, פוגע בברזל, חוזר לצד השני, ויוצא החוצה. הריבאונד אצל הווארד. בדיוק אותו דבר שקרה אתמול בזריקה של ברייאנט שיכלה להשוות את המשחק מול מיאמי. הווארד שם שתיים מהקו, והלייקרס מקבלים את הכדור ל3.5 שניות ליד החצי של אורלנדו. קובי מקבל את הכדור דיי קרוב לחצי, בוגאנס נצמד אליו. קובי כנראה היה בטוח שיקבל עבירה, ואפילו לא ניסה לעבור את השומר שלו אלא עלה לזריקה מייד 7 פיט מאחורי קשת השלוש. הכדור היה בחוץ, והשופטים נעלמו דום. הפסד שני רצוף ללייקרס, שני במשחקים צמודים, ובשניהם זה היה הפסד של המון מזל בסוף המשחק. שבוע טוב.

Orenseg

New member
לא יודע כמה קית' סמארט הספיק לשנות,

נראה לי יותר סביר שהם ספגו פחות בגלל שהבובקאטס אחת מקבוצות ההתקפה הגרועות בליגה מפתיחת העונה (וזה לא אמור להשתפר אחרי הג'יי-ריץ' טרייד).

OrEl74

Well-known member
מנהל
צריך לחזור לפרופורציות

כל הזמן מדברים על כך שהלייקרס הם הקבוצה הטובה בליגה ומשום מה מתעלמים מהאלופה הירוקה שבינתיים דיי קורעת את הליגה. לדעתי הפסדים האלה של הלייקרס מצויינים להם כי גם הם צריכים קצת לחזור לקרקע ולצאת מהבועה שלהם כאילו האליפות אצלם בידיים. לפני שבועיים קובי אמר בראיון שהוא ממש לא מרוצה ולהזכירכם אז הם באמת היו הקבוצה עם המאזן הטוב בליגה. כששאלו אותו למה הוא טען שההגנה שלהם לא מתפקדת וכל עוד לא יהיה שיפור בעניין הזה, אין להם סיכוי לאליפות. ההפסדים האלה יגרמו להם לחשוב מה צריך לשפר ולשנות (לאמר אודום הביתה??) ואת זה אני מניח שהם יעשו בתקופה הקרובה. מזל שהעונה ארוכה ויש זמן לתיקונים

OrEl74

Well-known member
מנהל
הקליפרס האלה פשוט עלובים

זוכרים שלפני שהעונה התחילה דיברו עלייהם כעל קבוצה עם מקום בטוח בפלייאוף ואחת כזאת שתעשה הרבה בעיות במערב? בינתיים הם נראים בערך כמו הפועל תל אביב והלילה מילווקי פשוט התעללו בהם והביסו אותם 119:85. המספרים של השחקנים פחות מעניינים משאר הנתונים... הקליפרס קלעו ב-34% עלובים לעומת 52% של מילווקי. הבאקס מסרו 32 אסיסטים לעומת 18 בלבד של הקליפרס כש-7 מהאסיסטים האלה מגיעים מג'ייסון הארט שזה שחקן של 2 נק' ואסיסט במהלך העונה. מה שאומר שגם את זה הם עשו בגארבג' טיים. בשני הרבעים הראשונים הקליפרס קלעו 30 נק' בלבד (15 בכל רבע). נראה לי שהקבוצה הזאת פשוט מקוללת, לא משנה מה הם יעשו ואיזה שחקנים הם יביאו, תמיד הם יהיו איזה קבוצה נחותה שלא ממש מאיימת על אף אחד.

י ו א ב

New member
האמת

לדעתי הם קודם כל צריכים לעזוב את לוס אנג'לס. אני באמת לא מבין מה ההגיון לשחק ב- LA ותמיד להיות הקבוצה השנייה של העיר - אשמח אם מישהו יסביר לי. יש לי הרגשה שמשנה מקום - אולי ישנה מזל (אני לא ממש מכיר את ההסטוריה שלהם, כשעוד שחקו בסן דייגו - גם שם הם היו לוזרים והבדיחה של ה- NBA?)

למעלה