Patch Balance V.86

רגע, לגבי הקופסאות האלה

אתה אומר בעצם שאפשר לפתוח אותן בלי לבזבז NX
ותודה על העידכון, עושה לי חשק לחזור לשחק

Blackcandle6

New member
super cool

מעניין ותודה על ההסברים!
וכ&^%$# של המונדיאל הזה נדחף לכל מקום!

מ י ל ר

New member
קוסם קרח לא יוכל להשיג טבעת?

כי לא הייתי מתנגד לטבעת, אין לי בכלל... :(

icy rain drop

New member
גולדן טמפל!! ../images/Emo99.gif

איזה כיף שיצא המקום הזה!!! מקום אימון מצוין לארנים במערה של הגובלינים הכחולים... לרמה שלי לפחות 46 ככה [נראה לי לא זוכרת חח] הזאקום הלם לא כזה מהר ביי ביי!! מי שרוצה להלחם ברבאנה צריך להיות מפוצץ בNX, כי כדי להכנס לחדר שלו צריך 5 סאנברסט, ויש להם תאריך תפוגה די קצר. ועד שתאסוף חמישה באותו זמן תבזבז הרבה מאוד NX בכניסה למיני דנ'גן השונים, כי כדי להכנס חינם אין כסף אפשר רק להכין כרטיס פעם ביום קניתי חבילה של קוף לבן חמוווד שיש בדנג'ן של הקופים, ובחבילה יש שני כרטיסים של חצי שעה [שיש להשתמש בהם מיד בפתיחת המעטפה] בקיצור הדרך להכנס לרבאנה רצופה בהמון NX אז לדעתי הזאקום הלם [וסקאר, וטארגה] ישארו איתנו להרבה הרבה זמן :):: לגבי הסט של פוקסוויט? ואו, לקסדה יש +13 סטאט... מזכיר זאקום הלם בפני עצמו, ושלא נדבר על בונוס של 5 אטק למי שלובש את הסט כולו!! [ויש עוד בונוסים אאלט אבל זה מה שהדליק אותי באופן ספציפי]

Macbook

New member
15:30.

הכי טוב זה להתקין במחשב בנוסף לשעון הרגיל שעון PST שזה הזמן שנקסון משתמשים בו וככה אין טעויות בזמנים...

מ י ל ר

New member
בקשר לפאץ ולקוסם קרח

עשו את הטווח של מתקפת הקרח של עבודה שנייה באמת לטווח גדול יותר, אך יש עם זה בעיה ולפעמים החשמל פשוט לא פוגע במפלצות, מזל שבדיוק עכשיומהאייס סטרייק (מתקפת קרח של עבודה שלישית) יותר חזק לי מהחשמל. איזה כיף להתחזק XD

למעלה