Patch 0.81: מלחמת המפלצות

Don Nirtin

New member
Patch 0.81: מלחמת המפלצות ../images/Emo2.gif

טוב, זה יהיה סיכום הפאץ' הכי קצר בהיסטוריה של הסיכומים שלי. מסתבר שיש פאץ' היום (8 שעות). זה מה שיוצא: Pq חדש לרמה 25-30 מצאו את מר ליים במפהconstruction site north והרוויחו כרטיס כניסה כדי להיכנס למפה ובה יהיה לכם זמן נתון (5 דקות) לחסל 999 מפלצות. יש גם מדליה למי שמחסל 10K מפלצות במסגרת הפיקיו הזה. הפיקיו הזה ניתן לעשות לבד. PQ PA - הפירמידה שבאריאנט|סדגA| רמות 40+ ואילך עד 70 ייהנו מפיקיו חדש בSehal 3 באריאנט. רמה 40-45- דרגה קלה. 45-50- דרגה נורמלית. 51- 60- דרגה קשה. 61 -70- HELL (גיהינום).- רמת קושי מאוד קשה. צריך קבוצה ממש טובה בשביל זה.......... מה עושים בפיקיו הזה? מחסלים ומנקים את כל המפה מהמפלצות שיופיעו במפה. כל המפלצות הן עם HP של 1. המטרה היא לנקות ולחסל כמה שיותר בפחות זמן. כל המפלצות הן ZOMBIE כלומר- אפשרי להרוג אותם עם HEAL. יש גם מדליות- 120 MP HP לשתי המשימות. ובנוסף
אפשר להיכנס כל יום החל מ20 בינואר (היום) ולקבל מדליה של יום אחד של 4+ M.ATTK ו2+ W.ATTK. כעבור 20 יום תוכלו לקבל את המדליה הזו למשך 30 יום. כדי לקבל את המדליה דברו עם קסנדרה מדי יום ביומו.
|הדגA|
ענייני גאצ'פון, קאש, תספורות, וכדומה
כל הנ"ל למטה תקף עד 16 בפברואר 2010. על כל פעם שתקני GACHPON או REMOTE GACHPON תקבלו GACHPON STAMP. תשמרו את זה בETC בתיק שלכם וכשיהיה לכם מספיק תוכלו למסור את הSTAMPS למייפל אדמינטור. יש כאוס סקרול, כיסא טיגר חדש, וי.איי.פיי טלפורט רוק, וקישקושים כאלה ואחרים. כל נשקי המייפל המוכרים והנדירים (כולל מגן לקוסמים) יימכרו בGACHPON גם כן. יש כיסא זאב חדש בשם ריקו (Ryko). תספורות חדשות במו לונג עד 16 בפברואר 2010. נספח: הפיקיואים החדשים: הפירמידהtr http://www.youtube.com/watch?v=5EvmOCMSgXU&annotation_id=annotation_633036&feature=iv בהתחלה אראן מכסח את התחת של כולם http://www.youtube.com/watch?v=dfjqGyTgVn8 לא מצאתי את הפיקיו השני כי אני לא זוכר איך מולצאים ביוטיוב. תהנו מהפאץ'

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאעההה....

8 שעות של לחכות...=[ מתי הוא אמור שאופן תיאורטי להיגמר?0.0 בכל מקרה אין משהו מעניין לרמות הגבוהות...

Don Nirtin

New member
משהו כמו 8 שעות- מעכשיו -_-"../images/Emo87.gif

אלא אם השעון של נקסון באתר כזה נכה. כתוב שם 3PST ואין את הAM/PM הזה לידו.

Macbook

New member
תודה ניר D:

אחרי 2009 אני חושב שמגיעה לנקסון קצת מנוחה

לבנדר א

New member
תודה. ../images/Emo140.gif

אנסה את הPQ לרמות הנמוכות עם הדמות החדשה שלי במרדיה.

deisy

New member
../images/Emo47.gif תודה!

ראיתם את הכסא החדש? הזאב הלבן! הוא כל כך יפהההההההה

spongbob

New member
../images/Emo110.gifלי הוא מזכיר

את הפרוות של קרואלה דה-ויל מכלבים וגנבים של דיסני

אני יודע שלרוב פה זה לא כ"כ משנה....

אבל אני דווקה נורא נרגל לגבי ה- PQ החדש ואני שוקל אם לפתוח עכשיו קשת או לקחת לוחם......

yonVata

New member
תודה!...

יש לי מחר משפט על טרמפים, אז נראה אם אני בכלל אראה את הבית בשביל הפאץ הזה... :/

למעלה