PATCH 0.54

דוראן2

New member
אתה

יורש אותם בחייהם אוכל נבלות שכמותך... סתם בצחוק זה הדמות השלישית שיתנו לך אם שלי נחשבת

ToryMaster

New member
יש לי רעיון

מה דעתך שההודעה הזו הייתה הפעם האחרונה שאני נאלצת לקרוא התנסחויות כאלו על גבי הפורום? לפני שמתעצבנים, אני ממליצה בחום לבדוק למה זה קרה, קשה לי להאמין שהם יידחו את הפאץ' בלי סיבה מאוד טובה, ואני גם צופה פיצויים.

SimsY

New member
מה הבעייה עם להביע כעס ?

אני לא קיללתי גסויות או כתבתי את זה בצורה לא ראויה - זה גם רגש שמתלווה למשחק ואנחנו רק אנשים - אנחנו לא רובוטים חסרי רגשות. אני לא מבין מה הבעייה לחלוק גם את החוויות הלא נעימות במשחק - כל עוד זה נעשה בצורה ראויה בלי ביטויים שלא לעניין.

Don Nirtin

New member
תקרא שוב מה כתבת.../images/Emo87.gif

קשה לי להאמין שמישהו אוהב להיקרא "בהמה"...

deisy

New member
יש להביע כעס ו...יש להביע כעס...

גם לי ההודעה שלך מאד צרמה... אפשר להביע כעס במילים יותר .. איך נקרא לזה... עדינות...

ToryMaster

New member
אין לי בעיה עם כעס

אבל כפי שאמרת, כל עוד הוא מובע בצורה ראויה, לקרוא לנקסון בהמות זו לא צורה ראויה, צר לי.

איזה באסה הפאץ' ...... ../images/Emo4.gif

לא יהיה מה לעשות כל היום

D amaged R oses

New member
שאלה לגבי הפאץ'

כשהוא יסתיים תתחיל היומולדת של מייפל? כמה ימים היא נמשכת? אני אהיה בצפון ללא מחשב עד שבת בערב
ומה בדיוק קורה ביומולדת??... דברים שווים?!

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|קרמבו| זה עד הפאצ' הבא.

יש לך יותר מחודש להנות מהפאצ' הזה, ככה שזאת לא בעיה.
בפאצ' יהיו חפצי מייפל, משימות ועוגות גדולות כאלו ואיוונטים של x2 EXP, חבילות (שלדעתי ממש לא שוות כלום), וחפצי NX חדשים.

הוא ניגמר ב- 6:10

אבל אז עשו ב- 6:20 סרבר צק ל- 15 דקות ואז ב- 6:40 סרבר צק ל- 20 דקות ב- 7:00 הם סייימו !!! אבל אני הורדתי ב- 6:10 !! נהנה

למעלה