PARTY!!!!!!

PARTY!!!!!!

טוב, ניצלתי את העובדה שאמא שלי טסה לחו"ל ואני עושה אצלי היום ברביקיו... אצלנו זה תמיד מלווה בהמון אלכוהול... רק שנמאס לי מאלכוהול נקי אז החלטתי לגוון... עשיתי ג'לושוטס (שזה ג'לי עם אלכוהול) וקוקטיילים ושלוקים (קרחונים קפואים כאלה) עם וודקה בפנים ואבטיח שהזרקתי לתוכו וודקה וסוכריות גומי שמושרות כבר יומיים בוודקה... יהייה שמח....... מה אתם אומרים? גם במסיבות שלכם יש אלכוהול? האם אתם נוהגים לשתות?, אם לא, למה?

אלכוהוליסטית קטנה שלי...חחחחח

אני לא ממש נוהגת לשתות במסיבות...כן ממש ילדה טובה אני..מיאו עליי כבר. שיהיה כייף אצלך במסיבה מאמי
..תשתכרו כהוגן
חחח האב פאן יקירתיייייי דרוש.{ולא מסטולה משתייה..}

As היחידה

New member
עם היו נותנים לי הייתי שותה למה לא

תהני במסיבה... רק שלא יהרסו לך תבית

Aussie Girl

New member
אני לא אוהבת פשוט...

אז אני גם לא שותה. במיוחד וודקה. זה פשוט מגעיל אותי. יין פה ושם ושמפנייה אני פשוט מתה על זה! ובירה כמובן
בשנה הבאה באוסטרליה!

sh53

New member
איזה יופי ונשמע ממש כיף ../images/Emo45.gif

כשאני לא נוהגת, אני שותה קצת, כי בכל זאת ביום יום אני לא רגילה לשתות. קצת זה טעים וזה גם בטעם הטוב. הייתי פעם במסיבה שהכינו קוקטייל חם עם קינמון, איזה ריח
כמובן שלא שתיתי כי לא נשאר, בהתחלה פחדתי שאולי יש בפנים יותר מדיי אלכוהול, כששאלתי וכבר רציתי לטעום, כבר נגמר, מבאס.

תות15

New member
שותה מידי פעם..

קליל.. אם כבר אז סמירנוף אייס או בריזר.. בירה זה מגעיל..

נינושש

New member
אממ

קודם כל תהני!! ואני לא שותהבדרך כלל פעם ניסיתי וודקהעם ענבים היה חמוד.. לא משהו.... וזהו לא ניסיתי יותר.. לא נמשכת לזה..

למעלה