?Party

Hasselblad

New member
?Party

אתמול יצא לי לשחק קצת בפארטי עם אנשים שאני לא מכירה, וראיתי שלכל אחד יש הרגלי משחק שונים בפארטי..... יש את אלה שבאים כל פעם שנגמר להם הסקיל "שלי" (אני גנבת אז מדובר על הייסט), ... יש כאלה שכל פעם שעמד להגמר לי הסקיל "שלהם" הם ישר באים אלי(במקרה המדובר Rage של לוחם). לעומת זאת היה לנו בפארטי גם קשת בעבודה רביעית עם SE שפשוט היה בפארטי אבל הרגיש שהוא משחק לבד.... לא בא לשתף או לקבל סקילים, וגם שרדפנו אחריו הוא לא הבין... ולמה סיפרתי לכם את זה? כי מעניין אותי לדעת איך אתם משחקים בפארטי? מה לדעתכם חשוב? למה אתם שמים לב ולמה לא? אני אם אני בפארטי ויתקרב אלי אחד מחברי הפארטי אני אוטומיטית יעשה את כל הסקילים שלי שהם סקילים שיתופיים.

yonVata

New member
אני אישית...

בדרך לכל משתמש הרבה בהיל, אם אני זוכר (בדרך כלל בפיקיואים בתחילת כל סטייג`) אני משתמש בבלאס... ואני בדרך כלל כן רודף אחרי אנשים עם היל

ToryMaster

New member
חחחחחחחחXD

גם אני ויעל היינו משחקות ככה פעם [היא רודפת אחרי להיל, אני רודפת אחריה שתעשה לי היל, מה שלא יהיה], אבל עכשיו התרגלנו שכל פעם שאני צריכה אני קופצת על איזה חבל ומחכה שהיא תבוא לסביבה. בשביל זה גם יש לי שיקויים של 600HP, שלא אמות בזמן שלוקח לנו להיפגש באמצע המפה.

deisy

New member
אווו זה מעניין!

כי יש אנשים שרגילים לשחק לבד וכשהם בפרטי זה נהיה קשה לשחק איתם
אני משתדלת לשים לך ל HS כשאני בפרטי, כשאני רואה שהוא עומד להגמר אני עושה סיבוב בין משתתפי הפרטי כדי לתת להם HS ובמקביל לקבל מהם סקילים שלהם (HASTE או HB או SE תלוי מי איתי בפרטי).. מה שכן משגע אותי שאני עומדת ליד חבר פרטי והוא לא מחדש לי סקילים
לפעמים יוצא לי לרדוף אחריהם והם עדיין לא מחדשים לי! ואז אני כבר כותבת מה אני רוצה
אצלי באוטומת, חבר פרטי שעומד ליידי, יקבל ישר סקילים והייל, גם אם אצלי הם לא סיימו... לגבי ההיל, אני תמיד אשחק עם באר הפרטי פתוחה ואשים לב לחיים של אנשים, ברגע שהם קרובים למעט תמיד אעשה הייל , נכון שברמות שלי כמעט לכולם יש אוטו' HP אבל ברגע שחבר פרטי ליידי ויש לו באר חיים חסר - אני ישר אעשה הייל...

sachar123

New member
גלללללללל תרדפי אחרי ../images/Emo3.gif

הרגתם אותי עם השירוש הזה
מי צעק HASTE ולא קיבל ??

icy woman

New member
האמת שלי

אין כ"כ סקילים משותפים טובים
(יש לי סקיל של עבודה 3) אבל אני תמיד נותנת MW לחברי הפארטי. מה שכן, לפעמים אני שוכחת...
כשאני צריכה סקיל- אני באה אל החבר. אם הוא לא עושה, אני מבקשת.

אישית ברמה שלי אין מה לשתף ממש...

אבל אני עושה לעצמי מדי גם ככה אז כולם מרוויחים.. אם אני בסביבה של האחרים לוחצת כדי שיתחדש... אבלעד כה לא יצא לי להיות עם כאלה שלא מחדשים...

אני קצת מזדהה עם הקשת

אני די נוב ולוקח לי זמן לקלוט שמישהו מחברי הפארטי מנסה לדבר איתי. אני תמיד חושב שהם מדברים בניהם ולא משתפים אותי בשיחה. רק מתי שאני רואה שמישהו מחברי הפארטי כותב את שם השחקן שלי, אני קולט שפונים אלי, ולעיתים דרוש יותר מפניה אחת כזאת שאני אקלוט שמנסים לדבר איתי. ומה גם שאני כותב אנגלית/עברית ואני יכול לדבר רק עם ישראליים.

Blackcandle6

New member
אין לי מושג

כנראה בתור בן אדם שרגיל לשחק לבד אני בטח די קקית בזה... חוצמזה אין לי עדיין משהו שאפשר לחלוק עם אחרים. XD אבל מה שכן, זה כל כך ממכר לשחק עם קלריקים... אני בד"כ רצה אחרי יון כשנגמרים לי החיים
. סתם הערה לא קשורה ולא מעניינת, היד שלי נתקעת כל הזמן באף של החתול שלי בזמן שאני מקלידה ולא מזיז לו. איזה עצלן, אפילו מקום טוב בשביל להתנחל הוא לא יכול למצוא.

ToryMaster

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

החתולה שלי שוכבת לי על החוט של העכבר ולא מוכנה לזוז גם כשהוא נכרך סביבה. אני כמוך עם סקילים האמת, בלי קשר.

לבנדר א

New member
לרדוף אחרי חברי הפארטי עם הסקילים שלי

זה בערך הדבר היחידי שאני עושה.

Don Nirtin

New member
אני כמובן אחדש סקילים וזה../images/Emo87.gif

אבל למען האמת אין לי שום דבר שהפארטי שלי יכול להינות ממנו. נמממ.

miss_t

New member
מאוד תלוי

אימון רגיל? בוס? בבוסים אני חוששת יותר לחיי ופחות דואגת לסקילים שיתופיים, אך ברגע שאני יכולה אני משתפת BLESS HS . באימון רגיל- אני מאוד אוהבת להפעיל סקילים שיתופיים, ושמה לב שכאשר הסקיל נגמר עליי- לכת ולהפעיל אותו שוב ליד חברי הפארטי. מה שמבאס זה שבאמת לפעמים מחוסר תשומת לב (שקועים במשחק) לפעמים חברים הפארטי לא מפעילים עליי סקילים- כמו הייסט, HB או הסקיל להעלאת matk. אז זה מבאס טיפה לבקש כל פעם מחדש
או לעמוד ליד אותו בנאדם ולעשות מלא BLESS והוא מבין שמשהו מוזר

ווינגז

New member
זה משתנה מפארטי לפארטי, מן הסתם,

והאמת היא שכרגע אני עוד לא מסתמכת עליהן יותר מידי במשחק (מה שסביר להניח שישתנה ברמות קצת יותר גבוהות, לא?). בד"כ כשאני כבר כן ב-Party - זה עם יעל, ואני נוהגת קצת לרדוף אחריה כדי לבדוק שהיא לא מתה. מה שכן, כמו שהיא אמרה - היא יודעת שמידה ואני לא מגיעה, תמיד יש לה אופציה להשתמש בשיקויים, או לחכות באיזו נקודה בטוחה עד שאגיע, ככה שהיא לא תלויה בי לחלוטין.

ToryMaster

New member
או שאני שוכחת שאת איתי

אתמול איזה עשר דקות לדעתי מילאתי לעצמי שיקויים כי שכחתי שאת במפה

ToryMaster

New member
חחחחחחחחח זה קורה הרבה

את הולכת לצד אחד, אז אני הולכת לצד השני כי אחרת אני יעילה כמו חיה עם מגנטים

Guid

New member
פארטי...

היחידים שהייתי בהם הם פארטי של פיקיויים, אז הייתי חייב לעבוד כחלק מהצוות. אבל בקשר לסקילים- אני ריינג'ר, אני אנטי סוציאלי, אין לי מה לתרום לחברה... מצטער~

למעלה